Productbeschrijving

In de film Anubis en het pad der 7 zonden gaan de bewoners van Het Huis Anubis op schoolreisje, maar dat loopt anders dan gedacht. Ze komen in een spookdorp terecht, waar ze over een oude legende horen. Een legende over een zekere graaf Rohan, de graaf zonder hart en de toegangspoort tot het pad der zeven zonden. Als Fabian 's nachts op onderzoek uitgaat, krijgt hij een vreemd voorgevoel. Zijn vriendin Nienke is niet op de plek waar ze hadden afgesproken en Appie en Jeroen gedragen zich vreemd. Victor en Van Swieten zijn opeens verdwenen. De bewoners van Het Huis Anubis lijken verwikkeld geraakt in een vooropgezet spel.

Bonus cd met 6 liedjes

Making of
Nicksclusive ( verslag filmpremiere)

Videoclip: Het pad der zeven zonden.

Tracklist

  • 1. BONUS CD met 6 filmliedjes:
  • 2. Het pad der zeven zonden
  • 3. Kunnen stenen iets vertellen?
  • 4. Ware liefde
  • 5. Het huis Anubis
  • 6. Het geheim
  • 7. Hij

 

DVD is nieuw, zit nog in de pastic verpakking.

Productbeschrijving

 

De ouders van Isa en haar oudere broer Kars gooien het roer om en beginnen een camping in Frankrijk. Isa en Kars hebben het gevoel naar Timboektoe te verhuizen en alles te verliezen. Lang klagen ze gelukkig niet, want al snel maken ze nieuwe vrienden. Maar terwijl nieuwe vriendschappen opbloeien, komt camping Timboektoe in de problemen. Niet ver bij hen vandaan is een andere camping geopend en de onsympathieke eigenaar probeert camping Timboektoe aan alle kanten te beschadigen. Het ziet het er zelfs naar uit dat de camping moet sluiten... Zal het Isa en Kars lukken om Timboektoe open te houden?

 

Snuf de Hond

€ 2,00

Snuf de Hond

€ 2,00

Productbeschrijving

 

Tom en Mirjam horen van Bouke de legende van een spookachtige verschijning 'Vliegende Volckert' die vroeger iedereen in het dorp lastig viel. Samen met Snuf gaan Tom en Mirjam op onderzoek uit. Vlakbij het moeras komen ze jachtopziener Grevendonk tegen die zegt in de val te zijn gelokt door een spook. Als er in het dorp meerdere onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden komen de dorpelingen in actie en gaan onder leiding van agent Bantvink het moeras in. Daar komen ze voor een nare verassing te staan. De dorpelingen zijn van mening dat het spook 'Vliegende Volckert' echt bestaat. In het dorp ontmoet Tom een oude bekende die denkt samen met Snuf het mysterie op te lossen, maar zullen ze erachter komen wie de echte Vliegende Volckert is?

 

Productbeschrijving

Als Melissa mag dansen in de videoclip van een bekende rapper, is haar beste vriend Jordi superenthousiast. Maar al snel gaat het niet goed met Melissa. Ze slikt pillen om haar onzekerheid te verbergen en beter te kunnen dansen. Het worden er steeds meer. Haar vrienden staan machteloos. Wat kunnen ze doen om Melissa te helpen? Extra:
Clip 'Afblijven', Fotogalerij & Achter de schermen
The making of inclusief interviews met: Maria Peters, Carry Slee, Sam Veeger, Monique van de Sande Bakhuizen en Brainpower Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels, Nederlands

Productbeschrijving

In deze film wordt de kijker meegenomen op de weg naar het succes van het fenomeen Justin Bieber. De film bevat ondermeer uitvoeringen van zijn hits waaronder twee bijzondere uitvoeringen van ‘Baby’ en akoestische versies van ‘One Time’ en ‘U Smile’.
Deze dvd geeft ook inzichten en interviews met Bieber over z’n 3D-filmdebuut in Never Say Never, z’n grote rol in de populaire tvserie CSI en z’n optreden in Saturday Night Live.
Justin Bieber bereikte binnen één jaar de status van superster. Hij werd ontdekt op YouTube en onmiddellijk gecontracteerd door het platenlabel van Usher. Niet slecht voor een jongen die z’n carrière begon met door z’n moeder geproduceerde, thuis opgenomen demo’s en die jonger is dan de gemiddelde eerstejaars student.

Home Alone 4

€ 2,00

Home Alone 4

€ 2,00

Productbeschrijving

Het valt niet mee om een negenjarige te zijn. Dat merkt Kevin in Home Alone 4, een supergrappige film voor het hele gezin. Maar wat hij nog erger vindt, is om Kerstfeest te vieren met zijn vader en zijn nieuwe vriendin. Ook al is daar meer supergaaf speelgoed dan Kevin zich maar kan wensen. Maar dit wordt een Kerst om nooit te vergeten, want twee boeven, Marv en Vera, hebben boze plannen. Zou het Kevin lukken om deze boeven voor eens en voor altijd te vangen en z'n ouders weer bij elkaar te bregen?

Productbeschrijving

 

Het is 52 voor Christus. Egypte, onder het bewind van Cleopatra (MONICA BELLUCCI), is onder heerschappij gevallen van het Romeinse Rijk. Althans, dit beweert Caesar (ALAIN CHABAT). De mooie en trotse Cleopatra laat deze opmerking niet op zich zitten en gaat met hem een weddenschap aan. Als het haar lukt om binnen drie maanden een prachtig paleis te bouwen in het midden van de woestijn, zal hij publiekelijk toegeven dat het Egyptische volk het grootste is van alle volkeren. Voor deze bijna onmogelijke taak neemt Cleopatra de beste architect van Alexandrië aan, Numérobis (JAMEL DEBBOUZE). Als hij deze opdracht klaarspeelt, zal ze hem overladen met goud en geschenken. Zo niet; wordt hij voor de krokodillen geworpen. Numérobis roept de hulp in van Asterix & Obelix (CHRISTIAN CLAVIER & GÉRARD DEPARDIEU). Ook hun trouwe vriend, druïde Panoramix
(CLAUDE RICH), de brouwer van de onoverwinnelijk makende toverdrank zal zijn steentje bijdragen. Echter haalt Amonbofis (GÉRARD DARMON), de vaste architect van Cleopatra, alles uit de kast om onze vrienden te dwarsbomen. Iets wat hij uiteraard beter niet kan doen...

 

Productbeschrijving

Annie brengt samen met haar Daddy Wabucks en haar twee vriendinnen een bezoekje aan Londen. In het reisgezelschap bevinden zich ook de verstrooide professor Eli Eon en de boosaardige Lady Edwina Hogbottom (Joan Collins). Professor Eon heeft een nieuw soort explosieven uitgevonden en Lady Edwina is van plan hem de formule te ontfutselen. Ze wil namelijk Buckingham Palace opblazen en zo koningin van Engeland worden. Annie en haar vriendinnen steken hier een stokje voor.

Shrek

€ 2,00

Shrek

€ 2,00

Productbeschrijving

 

Shrek woont in z'n eentje in een verlaten moeras, maar is daar geheel tevreden mee. Hij is immers een boeman en contact zoeken met mensen zou alleen maar leiden tot vervelende confrontaties met fakkels en hooivorken. Plotseling wordt Shreks rustige moeras overspoeld door een trucklading sprookjesfiguren. Van Assepoester tot de Drie Kleine Varkentjes en van Pinocchio tot Sneeuwwitje, alle bekende karakters uit de boeken van Hans Christian Andersen, de gebroeders Grimm en dergelijken, hebben zich in de nabijheid van Shreks huis verzameld. Er is echter nog een belangrijke reden voor de vreemde sprookjesinvasie. Het blijkt dat de verticaal aanzienlijk minder bedeelde Lord Farquaad (John Lithgow) de figuren heeft verbannen uit zijn koninkrijk. Ze vormen namelijk een serieus obstakel voor zijn droom: heerser worden van Duloc. Maar dan moet hij nog wel even een vrouw vinden. Een magisch spiegeltje-aan-de-wand geeft hem drie opties: Assepoester, Sneeuwwitje ('She lives with seven men, but she's not easy') en Prinses Fiona. De laatste lijkt Farquaad wel een geschikte bruid, maar er is een 'klein' probleem; voor hij haar kan huwen, moet hij eerst een torenhoge draak verslaan. Shrek ontmoet intussen Donkey (inderdaad, een ezel) - die van stem is voorzien door komiek Eddie Murphy. Het duo vertrekt naar het paleis van Farquaad zodat Shrek verhaal kan halen bij de kleine heerser. Wie ooit één van de Disney-parken heeft bezocht, zal zich een ongeluk lachen om de 'Main Street' en 'It's a Small World'-grappen die in dit deel van de film voorbij razen. Farquaad belooft Shrek dat hij zijn moeras weer terugkrijgt als hij Prinses Fiona naar hem weet te brengen. Samen met Donkey gaat Shrek op pad om Fiona van de draak te redden. Met enig ren- en vliegwerk lukt dit nog ook, maar op de terugweg weet Shrek ineens niet meer of hij Fiona wel aan Farquaad uit wil leveren. Zelf krijgt hij ook gevoelens voor de schone, maar ja, hij is een boeman en hoe kan iemand nou ooit houden van zo'n groene griezel?

Dit 3D avontuur staat bol van opwinding en al je favoriete Shrek-figuren! Je bevindt je te midden van alle actie als Shrek, zijn bruid Fiona en hun trouwe metgezel Donkey, in een hinderlaag worden gelokt door Lord Farquaad's trawant, Thelonious. Met Prinses Fiona als gevangene galoppeert Thelonious het betoverde bos in. In een wanhopige poging om Prinses Fiona te redden, springen Shrek en Donkey in hun door paardenkracht voortgetrokken uivormige koets en gaan erachteraan. De redding door Shrek en Donkey laat nog iets op zich wachten omdat de 'kleine' Lord Farquaad, zinnend op wraak, plotseling terugkomt als spookachtige verschijning. Tijdens een adembenemende, vuurspuwende veldslag rest het pasgetrouwde stel niets anders dan in een gigantische waterval te duiken. Hoe overleven ze dit en hoe trekken zij erop uit naar hun avonturen in Shrek 2?

 

Shark Tale

€ 2,00

Shark Tale

€ 2,00

Productbeschrijving

 

Oscar is een praatgrage vis met grote dromen. Maar met die dromen komt Oscar in gevaarlijk vaarwater terecht als hij zich met een onwaarschijnlijk verhaal voordoet als een flinke held. Zijn medevissen happen gretig toe en slikken zijn leugens; ze beschouwen hem als een held. Roem en rijkdom vallen Oscar ten deel. Hij voelt zich als een vis in het water, tot op een gegeven moment toch duidelijk wordt dat hij helemaal niet zo'n dappere verdediger van het rif is geweest als hij beweert. Zijn mooie praatjes vallen vies in het water. Oscar komt erachter dat de vis duur betaald kan worden. Dus moet hij alle zeilen bijzetten om zich uit heel bedreigende situaties te manoeuvreren. In Shark Tale zijn vele beroemde stemmen te horen. Will Smith speelt de hoofdpersoon Oscar. Robert DeNiro is de maffiabaas Don Lino, de grote haai aan de top van de voedselketen. Renée Zellweger heeft als Angie, de mooie vis die stiekem verliefd is op Oscar, een rol die geknipt is voor haar, net als Angelina Jolie. Zij speelt de femme fatale Lola, een vis die alles krijgt wat ze wil. Jack Black heeft als als zoon van Don Lilo, een bijzondere rol: hij speelt een mensenhaai die in het geheim vegetariër is. Ten slotte leent Martin Scorsese zijn stem aan Sykes, een koffervis die nogal wat hete lucht verplaatst en altijd op zoek is naar een extra centje.
Nederlandse stemmen: Edwin Jonkers, Thekla Reuten, Rolf Koster, Gijs Scholten van Aschat, Marlies Somers en Tanja Jess.
Vlaamse stemmen: Hans Van Cauwenberghe, David Davidse, Anik Van dercruyssen, Gerdy Swennen, Stany Crets, Chris Van Den Durpel en Vic De Wachter.

 

Robots.

€ 2,00

Robots.

€ 2,00

Productbeschrijving

Doe je veiligheidsgordel om en schakel naar een hogere versnelling voor een hilarische, hartverwarmende komedie waar het hele gezin plezier aan beleeft! Met de hulp van zijn doldwaze mechanische vriendjes begint robot Rodney uit een klein dorpje aan het avontuur van zijn leven wanneer hij naar de grote stad trekt om er zijn dromen te verwezenlijken… en bewijst dat iedereen kan schitteren, het maakt niet uit waarvan je gemaakt bent. Robots is een wonderlijke streling voor het oog en een meeslepende belevenis boordevol humor voor alle leeftijden, met de stemmen van de grootste sterren en een gloednieuwe visuele stijl die de grenzen van animatie films verlegt!

 

 

Bij meerdere DVD's en boeken gelden er andere verzendkosten ( pakketpost)

Productbeschrijving

Onze ijskoude helden uit de populaire Ice Age-reeks zijn terug in een geweldig nieuw avontuur!

Scrat probeert zich nog steeds een weg te knagen naar zijn ongrijpbare noot en wordt verliefd. Manny en Ellie zijn in blijde verwachting van een mini-mammoet, terwijl Sid probeert zijn eigen famillie te creëren met een paar dinosauruseieren. Tijdens een missie om Sid te redden komt de groep in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht, waar ze allerlei spannende avonturen meemaken.
Ice Age 3 bevat nog meer actie, hilarische grappen en spectaculaire avonturen dan ooit tevoren en is daardoor een film die je niet mag missen!

Horton

€ 2,00

Horton

€ 2,00

Productbeschrijving

HORTON is het verhaal over een fantasierijk olifantje dat in de bijzonder jungle van Nool woont. Op een dag hoort hij een noodkreet van een klein stofdeeltje dat door de lucht rond vliegt. Horton vermoedt dat er leven is op het stofdeeltje en hij is vastberaden om deze wereld te helpen, ondanks dat zijn omgeving denkt dat hij gek is geworden...Een nieuwe Twentieth Century Fox animatie film van de makers van Ice Age gebaseerd op de internationale bestseller HORTON van de gelijknamige boekenserie geschreven door Ted Geisel alias Dr. Seuss.

Kruimeltje

€ 2,00

Kruimeltje

€ 2,00

Productbeschrijving

Marie Peters (van o.a. ' de Tasjesdief'), regisseerde deze ondeugende en ontroerende film, gebaseerd op het door jong en oud zeer geliefde boek van Chris van Abkoude. Ontdek, in deze hartverwarende film, hoe het 10-jarige Rotterdamse straatjongetje Kruimeltje, samen met zijn hond Moor, door zijn humor, levenslust en doorzettingsvermogen de wereld naar zijn hand weet te zetten. Kruimeltje is een schitterende film vol verassende avonturen en bevat opmerkelijke bijrollen van vele bekende Nederlandse acteurs!

Radeloos

€ 2,00

Radeloos

€ 2,00

Productbeschrijving

 

Radeloos is de derde succesvolle film naar een boek van Carry Slee waarin Paco met een schuldgevoel kampt over het verlies van zijn vader.

Als Paco plotseling zijn vader verliest, staat zijn leven op zijn kop. Vooral omdat hij denkt dat het zijn schuld is. Paco klust niet meer aan zijn bus en zijn vriendin Floor laat hem keihard zitten. Zijn schuldgevoel wordt alleen maar groter, hierdoor raakt hij net zo in de problemen als zijn klasgenote Yara. Yara wil het liefst naar de kunstacademie, maar haar moeder pusht haar om model te worden. Yara voelt zich dik tussen de broodmagere modellen en doet er alles aan om dunner te worden en haar onzekerheid te verbergen. Kunnen Paco en Yara elkaar helpen en steun bij elkaar vinden?

 

produktomschrijving

Kan je hart ook spierpijn krijgen? Hoe werkt een oog? Hoe weet je of je echt verliefd bent op iemand? Wat geeft een kick in je lichaam

Het antwoord op deze en nog veel meer vragen over het menselijk lichaam ontdek je samen met Willem Wever.

 

DVD is nieuw zit nog in de verpakking.

Uitverkocht

Productbeschrijving

De vijftienjarige Dolf gebruikt een prototype van een tijdmachine en belandt tegen zijn wil in de middeleeuwen. Hij wordt neergeslagen door overvallers, maar wordt gered door de mooie en stoere Jenne. Zij maakt deel uit van een kinderkruistocht: achtduizend kinderen op weg naar Jeruzalem om de stad te bevrijden van de Arabieren. Dolf helpt de kinderen de verschrikkelijke bergen te trotseren, infectieziekten te overwinnen en rovende ridders te bevechten.


Langzaamaan begint Dolf zich te realiseren dat het echte gevaar niet schuilt achter de volgende bergtop, maar dat het gevaar in de kruistocht zelf zit. Dolf verdenkt de charismatische leider van de kruistocht, vader Anselmus, ervan hem in te zetten als een pion in zijn verschrikkelijke plannen......

Het boek Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman verscheen in 1973 bij uitgeverij Lemniscaat en is dertig jaar later nog steeds een populair jeugdboek. Het boek werd in 1974 bekroond met een Gouden Griffel en in 1976 met de Europese prijs voor het historische jeugdboek. Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen Geluid: Dolby Digital 5.1 Nederlands, Engels Ondertiteling: Nederlands Extra's; - Trailer - Tv-Spots - Audio interview met Thea Beckman + fotogallerij - Uitreiking van de Gouden Griffel - Making of special effects - Commentary track from the director

 

 

 

Box is iets beschadigd.