Productbeschrijving

 

Tracklist:

1. Openingslied 2. Openingsconference 3. Snelkassa 4. Hondenlied 5. Japanse apparaten 6. Wintersport 7. 6 x z (conference en liedjes) 8. Golfster 9. Cirkel (lied) 10. Bloemetje aan de deur 11. Artiestenparade 12. Slotconference

 

 

Bij meerder DVD's en boeken gelden er andere verzendkosten ( pakketpost)

Productbeschrijving

1. Tina Gorgeous (conference)
2. All you need is lach (lied)
3. I love the way (lied)
4. Het Gezicht (lied)
5. Gat in je hand (conference)
6. Ark van Noach (lied)
7. Caraibisch gevoel (conference)
8. Lama waaie (lied)
9. De Toiletjuffrouw (conference)
10. Zoete inval (lied)
11. Roken (conference)
12. Rokerslied (lied)
13. Brandwacht (conference)
14. Brandwachtlied (lied)
15. 06 Lijn (conference)
16. Protestsong (lied)
17. Lady Lachebek (conference)
18. Uschi - It's too much (lied)
19. Lady Lachebek (conference)
20. Andrea Riool - Ik ben het nieuwe idool (lied)
21. Lach (lied)
22. Mag ik even stilstaan (lied)

 

Bij meerdere DVD's en boeken gelden er andere verzendkosten( pakketpost)

Productbeschrijving

Liefde, hoop, geluk, wanhoop, drank, concerten, familie en fans. Ze spelen een grote rol in het leven van volkszanger nummer één: André Hazes. Andre Hazes, Zij Gelooft In Mij volgt nationale held Hazes op de voet, bij zijn turbulente, vol emoties overmande dagen. Voor elk optreden gaat de zanger door een hel: de zenuwen zijn ondraaglijk voor hem. Vlak voor een concert in Ahoy loopt de spanning thuis zelfs zo hoog op, dat zijn vrouw Rachel de kinderen meeneemt en hem verlaat. Een uniek document dat terecht is beloond tijdens het IDFA (Internationaal Documentaire Festival Amsterdam).

Productbeschrijving

De onverslijtbare hits van Doe Maar vormen het uitgangspunt voor de popmusical Doe Maar!, waarin een verrassende cast en een sterke band de tijd van toen laat herleven.

Alle tracks, behalve track 7, 17 en 18, zijn ook te vinden op de live cd.

Productbeschrijving

Alles wat u wilt weten over de musical Aida

Productbeschrijving

DOCUMENTAIRE OVER DE TOUR IN 6 AFLEVERINGEN VAN 25 MINUTEN

Productbeschrijving

Tracklist:

dvd 1:
1. Ouverture
2. Jij bent mijn leven
3. Bellen
4. Een nacht met jou
5. Jij leeft in mij
6. Je bent zoals je bent
7. Compleet
8. De ware liefde
9. Heel even
10. De stem van mijn hart (Thomas & Tess)
11. Als ze lacht
12. Ik hou nog steeds van jou
13. Leef je dromen
dvd 2:
1. Blijf vannacht
2. Ik denk aan jou
3. Robbie Williams Medley:
a. Angels
b. Let me entertain you
c. Rock DJ
d. Supreme
4. De wereld ben jij
5. Ali B (ft. Darryl ft Sjaak)
6. Rampeneren
7. Groupie love
8. Hollandse Medley:
a. Rood
b. Doe maar gewoon
c. Ik Heb de hele nacht liggen dromen
d. Maak me gek
9. Zij gelooft in mij
10. Niet meer en niet minder
11. 1000 sterren
12. Elke dag
13. We gaan naar huis
14. Jij bent mijn leven
15. Reprise

 

Productbeschrijving

 

Ter ere van het 35-jarig bestaan gaf de Jostiband samen met bekende Nederlandse artiesten een feestelijke nieuwjaarsshow in een uitverkocht Ahoy. Frans Bauer, Karin Bloemen, Ruth Jacott Cor Bakker Orkest, Gospel Train en de Braziliaanse dansgroep Angelica maakten deel uit van het sfeervolle spektakel waarbij Jostibandklassiekers gecombineerd werden met andere populaire titels. Een muzikale show vol momenten om met volle teugen van te genieten. Een deel van de opbrengst gaat naar het Nationaal Cadeau 35 jaar Jostiband.

Tracklisting:
1. Me voy al pueblo Jostiband & Angelica dansers
2. Weiße Rosen aus Athen Jostiband
3. Tastbaar Ruth Jacott & Cor Bakker Orkest
4. Ach Margrietje Jostiband, Ruth Jacott & Gospel Train
5. Strauß Medley Jostiband & Cor Bakker
6. Twee emmertjes waterhalen Jostiband
7. Oh happy day Karin Bloemen, Cor Bakker Orkest & Gospel Train 8. Wooden Heart (Muss I Denn) Jostiband, Karin Bloemen & Cor Bakker Orkest
9. Aambeeldpolka Jostiband
10. Edelweiß Jostiband & Frans Bauer
11. Heb je even voor mij Frans Bauer & Cor Bakker Orkest
12. Happy New Year Karin Bloemen, Ruth Jacott & Cor Bakker Orkest
13. Auld Lang Syne Jostiband & alle artiesten

Exclusief op DVD 25 minuten extra:
- 3 Bonustracks (niet uitgezonden!)
'De Clown' Frans Bauer
'Wat voorbij is' Karin Bloemen
'Droomland' Jostiband
- Biografie Jostiband
- Foto slide show
- Een repetitie van de Jostiband

 

 

Productbeschrijving

Disc 1:
1. Het Naadje Van De Kous
2. Groeten Uit Rotterdam
3. Almondestraat 53a
4. Onbekend Terrein
5. Negrzoenen
6. Sloophamer
7. Noorderstil
8. En Nou Is Het Afgelopen!

Disc 2:
1. Taal: Nederlands Geluid: Dolby Digital Stereo Beeld: 4:3

Tracklist 1

 • 1. Berini'S - Het Naadje Van De Kous
 • 2. Berini'S - Groeten Uit Rotterdam
 • 3. Berini'S - Almondestraat 53A
 • 4. Berini'S - Onbekend Terrein
 • 5. Berini'S - Negrzoenen
 • 6. Berini'S - Sloophamer
 • 7. Berini'S - Noorderstil
 • 8. Berini'S - En Nou Is Het Afgelopen!

Tracklist 2

 • 1. Berini'S - Extras

 

Productbeschrijving

Reis samen met André Kuipers door de wonderlijke wereld van sterrenkunde en ruimtevaart. Vanuit de ruimte laat André zien hoe het heelal in elkaar zit. Hij neemt ons mee naar de zon, sterren en planeten, laat hij zien hoe raketten werken en leidt hij ons rond in het internationale ruimtestation. Ook toont André bijzondere staaltjes wetenschap, zoals dierenbescherming vanuit de ruimte, en gaan we met hem op zoek naar buitenaards leven. Op aarde duikt Bart Meijer in de wereld van supertelescopen, marslanders en satellieten. Ook ondervindt hij hoe zweven voelt en wat G-krachten doen met je lichaam.1. Het heelal2. Mensen in de ruimte3. De zon4. Satellieten5. Buitenaards leven

Productbeschrijving

 

Je zult maar een briljant chirurg zijn en ineens niet meer tegen bloed kunnen. Het overkomt dokter Martinus Elsenbosch. Hij is bezig aan een glansrijke carrière in de Randstad als hij zich plotseling gedwongen ziet zijn scalpel aan de wilgen te hangen; een chirurg die niet meer durft te snijden is nu eenmaal geen chirurg. Ten einde raad besluit Martinus zich als huisarts te vestigen op het platteland, in het dorp van zijn tante Jannie. Daar merkt hij al gauw dat het niet mee zal vallen om zijn zeer geliefde voorganger te doen vergeten. De hechte dorpsgemeenschap staat zeker niet te juichen over zijn komst. Wat het allemaalnog lastiger maakt, is het feit dat dokter Tinus − zoals hij in het dorp wordt genoemd − niet wat je noemt een 'mensenmens' is. Zo heeft hij het binnen de kortste keren al zwaar te stellen met een brutale doktersassistente, een lompe loodgieter en een onhandige dorpsagent. Gelukkig is er ook één lichtpuntje, in de persoon van de mooie en vriendelijke onderwijzeres Lisa...

 

 

DVD is nieuw zit nog in de plastic verpakking.

Productbeschrijving

 

Digipack met 4 DVD's:

Intouchables:
Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe's stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Driss' leven zal nooit meer hetzelfde zijn.


Clouds Of Sils Maria:
Oog in oog met het gezicht van jeugd en ambitie, ziet Maria zich geconfronteerd met de eindigheid van haar eigen carrière en tast ze de grenzen van vriendschap en liefde af.

Miss Julie:
Een zwoele zomernacht in de jaren tachtig van de negentiende eeuw. Op een Iers landgoed is de graaf op vakantie en viert zijn personeel feest in de stallen. Tussen Julie, de dochter van de graaf, en John, zijn knecht, lopen de spanningen langzaam op. Ze dansen en drinken, verleiden en manipuleren elkaar. Het is een spel van aantrekken en afstoten, soms grof, dan weer teder. Hoewel een gezamenlijke toekomst door de klassenverschillen onmogelijk lijkt, groeit hun verlangen. Alleen een wanhoopsdaad kan hen echter bevrijden van de sociale conventies.

Ginger & Rosa:
Londen, de vroege jaren 60. Levenslange hartsvriendinnen Ginger en Rosa worden volwassen tegen de achtergrond van de seksuele revolutie en de steeds concreter wordende dreiging van een nucleaire oorlog. Terwijl Rosa zich het hoofd op hol laat brengen door jongens, verdiept de gevoelige Ginger zich in de groeiende protestbeweging. Haar politieke zorgen slaan echter om in een existentiële angst en Rosa heeft inmiddels meer oog voor Gingers interessante maar egocentrische vader dan voor haar vriendin.

De jonge sterren in wording Elle Fanning (Somewhere) en Alice Englert (Beautiful Creatures) zijn het sprankelende middelpunt van Ginger & Rosa, de nieuwste film van Sally Potter (Orlando, The Tango Lesson). Sfeervolle beelden en een jazzy soundtrack ondersteunen Potters coming-of-age-verhaal over een tijdperk waarin kinderen veel te vroeg volwassen werden. De sterke cast bevat verder onder meer Annette Bening (American Beauty), Mad Men's Christina Hendricks, Timothy Spall (Secrets & Lies) en Oliver Platt (Frost/Nixon).

 

 

 

DVD is nieuw zit nog in de plastic verpakking.

Productbeschrijving

Verenigde Staten Thriller / Misdaad 93 minuten geregisseerd door Daniel Millican met Sean Patrick Flanery, Joey Lauren Adams en Mimi Rogers Het verkeerde doelwit... met een goede reden... Rechercheur Benn Simm verliest de controle over zijn leven als zijn vrouw wordt vermoord door een seriemoordenaar. Juist nu zijn privé-leven aan diggelen ligt, wordt hem opgedragen een nieuwe, mooie agente te assisteren. Samen met haar moet hij een meedogenloze agent ontmaskeren die criminelen vermoord nog voordat ze worden gearresteerd. Samen met zijn partner jaagt hij de moordenaar, die voor eigen rechter speelt naar een afgelegen boerderij. Ze ontmaskeren hem en ze dwingen de seriemoordenaar tot een gevecht op leven en dood.

 

De dvd is nieuw.

 

Let op!! bij meerdere dvd's of boeken gelden andere verzendkosten ( pakketpost)

Productbeschrijving

 

Seizoen 1 van The Killing behelst 20 dagen in een moordonderzoek; spannend, meeslepend, emotioneel.

 

 

Bij meerde DVD's en boeken gelden andere verzendkosten ( pakketpost)

Inhoud DVD 1: A Touch of Frost - afl. No other Love

                      Inspector Morse -  afl. Promisd Land

 

Inhoud DVD 2: Dalziel & Pascoe- afl. Bones and Silence

                       The inspector Lynley Mysteries af. Playing For the Ashes

 

 

Bij meerdere DVD,s en boeken gelden andere verzendkosten ( pakketpost)

 

Productbeschrijving

De absolute nummer 1 detectiveserie uit Groot-Brittannië. De serie is gebaseerd op boeken van R.D. Wingfield waarin David Jason de doortastende en morsige rechercheur Jack Frost speelt, die met zijn gebruikelijke sarcasme en slechte humeur, allerlei raadselachtige zaken weet op te lossen.

Afleveringen:

No Refuge Quarry Dead Male One Paying the Price

 

 

Bij meerdere DVD's of boeken gelden andere verzendkosten

( pakketpost)

Penoza lll

€ 3,00

Penoza lll

€ 3,00

Productbeschrijving

 

Carmen staat aan het hoofd van een goedlopend imperium en ook thuis lijkt alles prima te verlopen. Ze woont met John (Eric Corton), Koen (Joost Koning), Boris (Stijn Taverne) en kleine Irwan in een mooi huis dat wel iets weg heeft van een fort. Nathalie (Sigrid ten Napel) en Lucien (Niels Gomperts) wonen samen in een pand in de stad. De drugslijnen en handel met Rosales (Gabriël Aguilera) lopen soepel, Reina (Eva van de Wijdeven) en Berry (Loek Peters) werken voor Carmen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht en Carmen begint er al van te dromen zich terug te kunnen trekken. Lekker wat meer tijd voor zichzelf en haar gezinnetje en met het verdiende geld hoopt ze een sprong naar de ’bovenwereld’ te kunnen maken. Maar als er een runner wordt onderschept en een concurrent zich op haar markt begeeft, zit er niets anders op de touwtjes weer strak in handen te nemen.

 

 

DVD is nieuw zit nog in de plastic verpakking

Productbeschrijving

Escape From Afghanistan (2002 - 90 min.) Tijdens de Russisch - Afghaanse oorlog in de tachtiger jaren krijgt de Amerikaanse fotograaf Charlie Palmer het voor elkaar een ontmoeting te hebben met Russische soldaten die zich in een Afghaans kamp bevinden dat zwaar bewaakt wordt door de sterk religieuze Tali-ban manschappen.

- Fire Over Afghanistan (2003 - 92 min.)Afghanistan.. de vlammenzee van de burgeroorlog.. de verleiding van macht. Een geweldadige krijgsheer zet een prijs op de hoofden van enkele Amerikanen. Dit is het uiteengereten Afghanistan waar de Amerikaanse piloot Jeff Walker in belandt. Gewetenloze rebellen schieten zijn Black Hawk neer.

 

DVD is nieuw zit nog in de plastic verpakking 

Termial error

€ 3,00

Termial error

€ 3,00

Productbeschrijving

 

Een kerncentrale explodeert. Een lift stort neer. Dit is nog maar het begin van een stroom van vernietigingen, die alleen een halt kan worden toegeroepen door Brad( Micheal Nouri), de eigenaar van AutoCom, het grootste softwarebedrijf ter wereld, en zijn zoon Dylan( Mattew Ewald).De verbitterde, voormalige partner van het invloedrijke computerbedrijf Elliot( Timothy Busfiekd), creeert uit wraak een buitengewoon intelligente computervirus. Om vervolgens toegang te krijgen tot het computersysteem van AutoCom bouwt hij een vriendschap met Dylan op. Als Dylan zijn vader een plezier wil doen door de MP3 te uploaden, blijkt die MP3 het virus te zijn van Elliot, dat direct desatreus om zich heen grijpt door zich vliegnessvlug door de servers van de stad te verspreiden. Vreselijke ongevallen zijn het gevolg. Brad, Dylan en zijn moeder A;ex( Marina Sirits) proberen wanhopig het virus te stoppen en als ze er achter komen dat Elliot de boosdoener is, smeken ze hem angstvallig het vitus uit te bannen. Helaas, het virus blijkt nog sterker en intelligenter dan men dacht en gaat zijn eigen weg..Brad, Dylaan en Alex moeten een manier verzinnen om deze virtuele maar realistische doodsvijand te stoppen voor het te laat is.

 

 

DVD is nieuw, zit nog in de plastic verpakking

Productbeschrijving

 

De Tweede Wereldoorlog. In de Stille Oceaan spoelt een reddingsboot aan op een tropisch eiland. De inzittenden, allemaal Amerikaanse soldaten, worden afgemaakt door de Japanners. Eén man weet te ontkomen, sergeant Learoyd (Nick Nolte). Dagenlang zwerft hij door de jungle. Totdat hij ontdekt wordt door indianen, die in hem een god zien, vanwege de drakentatoeage op zijn borstkas. Learoyd wordt opgenomen in hun stam, leert hun taal en groeit uiteindelijk uit tot hun leider. Maar het noodlot slaat toe wanneer Britse militairen de indianen dwingen mee te vechten tegen de Japanners... Farewell to the King is een grimmige oorlogsfilm van John Milius, de schrijver van Apocalypse Now en regisseur van Conan the Barbarian, met een glansrol van Nick Nolte.

   

  Capricorn one

  € 2,00

  Capricorn one

  € 2,00

  Productbeschrijving

  De missie was nep. De moorden waren echt. De eerste ruimtevlucht naar Mars dreigt te mislukken. Om het fiasco te verbergen voor de buitenwereld besluit de NASA op het laatste moment om de ruimtecapsule onbemand te lanceren en de landing op Mars na te spelen in een filmstudio. De drie astronauten spelen het spelletje mee, maar wanneer de onbemande capsule bij terugkeer in de dampkring in vlammen opgaat, heeft NASA een probleem. De hele wereld denkt immers dat de astronauten dood zijn. Nu zijn ze het levende bewijs dat de missie naar Mars 'fake' was. De astronauten beseffen dat hun levens in gevaar zijn en slaan op de vlucht. Een wilde en spannende achtervolging begint...
  Taalkeuze: Engels
  Ondertiteling: Nederlands
  Beeld: 16:9
  Geluid: Dolby Digital 5.1

  Envy

  € 2,00

  Envy

  € 2,00

  Tim ( Ben Stiller) en zijn beste vriend ( Jack Black) deelden altijd alles totdat Tim op een dag weigert geld te investeren in een weer gestoord idee van Nick.

  Jackass 2.5

  € 2,00

  Jackass 2.5

  € 2,00

  Productbeschrijving

  Ze zijn terug in een film met alles wat niet meer in Jackass Numbre Two paste! Je krijgt pijn in je buik van het lachen en je mond valt open van verbazing als Johnny Knoxville en z'n vrienden je in Jackass 2.5 weer een extreme reeks aan spectaculaire stunts, streken en andere hilarische uitspattingen laten zien. Ook bevat deze dvd meer dan 90 minuten bonusmateriaal. Net als zijn voorgangers is Jackass 2.5 ontstellend, schuin en ongekuist..maar zo erg, dat de film niet in de bioscoop kan worden vertoond

  Productbeschrijving

  Wanneer de oorlog in Europa onafwendbaar lijkt verlaat de 35 jarige Guy Crouchback zijn veilige huis in Italië om te vechten voor zijn vaderland, Groot Brittannië. Hij sluit zich aan bij het Koninklijke Halberdiers Korps. Al snel komt hij weer in contact met zijn ex-vrouw waarvan hij altijd is blijven houden. Guy wordt uitgezonden naar Dakar om de Fransen te helpen die onder zware druk staan van de Duitse vijand. Ondanks heldhaftig optreden wordt Guy de dupe van het wangedrag van zijn luitenant "Ben Ritchie" en naar de commando's overgeplaatst. Hij wordt met zijn eenheid ingezet in Kreta waar hij onder zeer zware omstandigheden moet opereren. Als ben uiteindelijk terugkeert naar zijn vaderland is er veel veranderd.

  Bloedbroeders

  € 2,00

  Bloedbroeders

  € 2,00

  Productbeschrijving

  Een zwoele zomer in de vroege jaren zestig. De 16-jarige Simon wil graag in de smaak vallen bij de steenrijke broertjes Arnout en Victor van Riebeeck. Op het kapitale landgoed waar de broers wonen, brengen de jongens de tijd door met tennissen en plaatjes draaien en dansen ze met Arnouts mooie vriendin Frederique. Op de zolder van de enorme villa houden ze ondertussen hun maatje Ronnie verborgen, een kleine crimineel die op de vlucht is voor de politie. Zonder dat ouders of personeel ook maar iets doorhebben houdt hij zich daar schuil. Aanvankelijk vinden de jongens het allemaal wel grappig, tot Ronnie een last wordt en hij hen zelfs chanteert. Ze durven hem alleen niet meer op straat te zetten... Het verhaal van Bloedbroeders is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Beeld: 16:9
  Geluid: Dolby Digital
  Taal: Nederlands

  Productbeschrijving

   

  1 Dvd SPECIAL INTEREST - HISTORISCHE OORLOGEN: DE KRUISTOCHTEN/DE ORDE DER TEMPELIERS

  Kruistochten: Tussen de jaren 1096 en 1291 werden vanuit Europa in totaal acht loodzware kruistochten naar de landen in het Midden-Oosten georganiseerd. Steeds opnieuw bonden de Christenen uit Europa de strijd aan tegen de Moslims. De oorlogen hadden meer weg van een brutale slachting dan een heroïsche strijd. De kruistochten waren uiteindelijk een botsing tussen verschillende continenten en religies, maar bovenal tussen beschavingen. Na de glorieuze overwinning van de dappere 'Richard Leeuwenhart' op de strijders van Moslimleider Saladin in 1191, blijven de Christenen nog zeker honderd jaar aan de macht in het noorden van Israel. De allerlaatste veldslag spitst zich in 1291 toe op het plaatsje Akko. De Moslims maken daar met een cruciale overwinning een eind aan driehonderd jaar oorlog in de regio.

  Orde van de tempeliers: Het uiteindelijke doel van alle kruisvaarders was alle Moslims voor altijd en eeuwig te verjagen uit het Heilige Land. De ridders trokken ten strijde uit zuivere overtuiging. Ze waren over het algemeen van eenvoudige komaf, trouw aan de morele wetten, maar daarom niet minder overtuigd van het nut en de noodzaak van hun missie. Ze stonden bekend om hun onvoorstelbare moed in het heetst van de strijd. Alle dapperheid ten spijt, was het tactische vermogen van de nobele ridders zeer beperkt. Uiteindelijk blijken de kruistochten weinig succesvol. Ze hebben bijgedragen aan het ontstaan van alle latere godsdienstoorlogen en stonden aan de wieg van het Christendom in Europa

   

  The Mummy

  € 2,00

  The Mummy

  € 2,00

  Productbeschrijving

  Diep in de Egyptische woestijn hebben een aantal avonturiers, op zoek naar de verborgen ruïnes van Hamunaptra, een 3000 jaar oude onheilspellende vloek over zich uitgeroepen. Een levend gemummificeerde hogepriester ontwaakt en is meedogenloos op zoek naar wraak.

  Deze speciale editie van het mega succes The Mummy bevat naast de complete film 'The Mummy' exclusief beeldmateriaal van The Mummy Returns, waaronder de bioscooptrailer en The Making of The Mummy Returns.

  Productbeschrijving

  Een huiveringwekkende mix van historische feit en bovennatuurlijke horror. Gebaseerd op de gelijknamige bestseller vertelt Lorelei het spannende verhaal van een Japanse onderzeeër, die na de val van nazi Duitsland op een geheime missie wordt gestuurd: de Amerikaanse atoomaanval op Japan voorkomen. Aan boord van de onderzeeër bevindt zich een geheim wapen, genaamd Lorelei. Zelfs de kapitein, de heldhaftige Masami, weet niet wat het geheimzinnige Lorelei precies is. Maar één ding weet hij wel: niet iedereen aan boord is te vertrouwen..
  Taalkeuze: Japans
  Ondertiteling: Nederlands

  The Odussey

  € 2,50

  The Odussey

  € 2,50

  Productbeschrijving

   

  Homerus' klassieke epos over Odysseus' omzwervingen na de val van Troje is op magistrale wijze verfilmd in 'The Odyssey'. De goden maken Odysseus en zijn mannen tot pionnen in een spel. Ze dwingen hen omwegen te maken die hun reis met jaren vertraagt en in conflict brengt met Circe, de Cycloop en Poseidon. Uiteindelijk daalt Odysseus zelfs af in de onderwereld. Ondertussen moet Odysseus' vrouw, Penelope, zich de mannen van het lijf houden, die het voorzien hebben op Odysseus' eigendommen. Ze denken dat hij dood is, maar hij blijft, met hulp van Athene, zijn weg terug naar huis zoeken.
  Extra's:
  - Directe Scènetoegang - Interactieve Menu's
  - Biografie en Filmografie Armand Assante
  - Biografie en Filmografie Jeroen Krabbé
  - Biografie en Filmografie Eric Roberts
  - Biografie en Filmografie Isabella Rossellini
  - Photo Gallery.
  Ondertiteling Nederlands
  Taal :Engels

   

  Productbeschrijving

  Halle Berry speelt de sterren van de hemel als Janie Crawford, een beeldschone, jonge zwarte vrouw in het Amerika van de jaren dertig. Janie is een dromerig meisje dat wanhopig op zoek is naar romantiek. Maar drie huwelijken brengen haar niet meer dan verdriet. Door schade en schande wijs geworden, groeit Janie uit van een dromerige jonge meid tot een zelfbewuste, onafhankelijke vrouw. Wanneer ze een relatie begint met een veel jongere man, brengt dat een sensatie teweeg in haar bekrompen omgeving.

  Productbeschrijving

  Johnson Whittaker is één van de eerste Amerikanen van Afrikaanse afkomst die een plaatsje weet te veroveren op de elitaire militaire academie West Point. Als kleurling weet hij dat hij moeilijkheden kan verwachten op dit oude bolwerk van blanke trots. Op een dag wordt hij vastgebonden en keihard afgetuigd door een paar collega-cadetten. Dit waargebeurde verhaal is verbijsterend omdat niet de daders, maar Whittaker zelf voor de krijgsraad wordt gesleept. Daar krijgt hij te maken met een vreselijk staaltje racisme. De aanklacht luidt dat Whittaker zijn eigen aframmeling in scène heeft gezet om onder een tentamen uit te komen. Zijn advocaten worstelen met de vraag wat de beste verdediging is tegen deze walgelijke aanklacht....

  Productbeschrijving

   

  Wanneer Jenna haar dertiende verjaardag viert, droomt ze van populair zijn en een afspraakje met de leukste jongen van school. Omdat ze niet langer tevreden is met alleen haar beste vriend en buurjongen Matt, nodigt ze haar populaire klasgenoten uit op haar dertiende verjaardag. Helaas wordt haar feestje een ware nachtmerrie en terwijl ze opgesloten zit in haar kast wenst ze dat ze dertig jaar oud is. Als ze wakker wordt, krijgt ze de verassing van haar leven. Ze is mooi, populair, succesvol en over 5 dagen wordt ze 30!
   
   

  Productbeschrijving

   

  Maak je klaar om je lachspieren te trainen voor Eddie Murphy, die maar liefst zeven rollen speelt in de beste prestatie uit zijn carrière. Murphy schittert onder andere als Dr. Sherman Klump, een vriendelijke, briljante, ietwat last van overgewicht hebbende, genetica professor. Wanneer de mooie Carla Purty (Jada Pinkett) op de universiteit les komt geven, wordt Sherman prompt straalverliefd en zoekt wanhopig naar middelen om zijn 200-kilo zware lichaam terug te brengen naar algemeen geaccepteerde normen en zo haar hart te winnen. Hij neemt een slok van zijn expirimentele vetverminderende serum en verandert in Buddy Love, een gladde afgetrainde Don Juan. Helaas blijken zowel het serum als Buddy Love niet in de hand te houden te zijn en Sherman constateert tot zijn verschrikking dat hij een monster heeft gemaakt. Kan Sherman zijn afschuwelijke alter ego nog stoppen voor het te laat is, of wint Buddy de strijd? Met ongeloofelijke special effects, een super soundtrack en verder met James Coburn, Larry Miller, Dave Chapelle en John Ales, is The Nutty Professor zijn gewicht in humor waard!
  Ondertiteling: Engels, Frans, Duits, Nederlands, Portugees, zweeds, noors, Fins, Deens

   

  Productbeschrijving

  FBI agent Malcolm Turner kruipt op meesterlijke wijze in de huid van oma in Big Momma's House! Malcolm is op jacht naar een ontsnapte bankrover die vermoedelijk naar het huis van Big Momma zal gaan, de grootmoeder van zijn knappe ex-vriendin Sherry. Wanneer Big Momma plotseling op reis gaat dreigt het plan te mislukken en is het aan Malcolm om de rol van de spraakmakende oma over te nemen! Malcolm heeft alles onder controle, behalve wanneer hij verliefd wordt op Sherry.

  Productbeschrijving

  Melvin Udall is een gecompliceerd mens. Hij is het soort persoon waar iedereen een blokje voor om loopt. Alleen Carol, de serveerster van het restaurant waar hij dagelijks eet, weet wel raad met zijn intolerante gedrag. Wanneer Melvin's homofiele buurman Simon in het ziekenhuis terechtkomt, wordt hij gevraagd te zorgen voor zijn hondje Verdell. Dit kleine mormel zorgt voor een verrassende wending in hun levens.

  Productbeschrijving

   

  Harry Sanborn (Jack Nicholson) is een onverbeterlijke rokkenjager met een libido dat de feiten een paar decennia achternaholt. Tijdens een romantisch weekendje met Marin (Amanda Peet), zijn nieuwe vlam, krijgt Harry plots hevige pijn in de hartstreek. En dat gebeurt uitgerekend in het strandhuis van de moeder van Marin, in het poepsjieke Hampton. Gevolg: Harry belandt in de bekwame, maar onwillige handen van de vrouw des huizes, Erica Barry (Diane Keaton), een succesrijke, gescheiden toneelschrijfster uit New York. Gaandeweg veroorzaakt de mysterieuze 'oudere' vrouw bij Harry bijkomende hartstoornissen... van romantische aard. Maar een ouwe vos houdt zijn streken en wanneer Harry aan het twijfelen slaat, neemt zijn dokter, een charmante dertiger (Keanu Reeves), het initiatief en begint Erica het hof te maken. En Harry, die het leven altijd vlotjes naar z'n pijpen liet dansen, ziet zichzelf plots uitgerangeerd. Eindelijk een romantische komedie met hart én humor!

   

  Productbeschrijving

   

  Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks.Klaasje is gescheiden van Dennis, die haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes larpen (Live Action Role Play). Victors zus Kiki, verkoopster bij de Bijenkorf, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins, Valentijn, van haar droomt. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komen ook de happy endings dichterbij.

   

  Productbeschrijving

  Romantisch drama over een liefdesaffaire tussen een Franse vrouw (Williams) en een Duitse officier (Belgische trots Schoenaerts) tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Frankrijk, 1940. Terwijl Lucile Angellier (Michelle Williams) wacht op nieuws van haar man die gevangen is genomen, bereikt de oorlog het dorp waar ze met haar strenge schoonmoeder (Kristin Scott Thomas) woont. Niet alleen Parijzenaren trekken het platteland binnen, ook een regiment Duitsers eist onderdak op. Lucile probeert Bruno von Falk (Matthias Schoenaerts), de knappe en verfijnde officier die bij hen in huis trekt, eerst te negeren. Langzaam maar zeker voelt ze zich echter steeds meer tot hem aangetrokken en raakt ze betrokken bij de tragische gevolgen van de oorlog.

   

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Dark Passage

  € 2,50

  Dark Passage

  € 2,50

  Productbeschrijving

  Bogey is op de vlucht voor het gerecht en Bacall biedt hem onderdak in deze stijlvolle thriller van Delmer Daves, de derde van vier films waarin het beroemde koppel samen te zien is. Vincent Parry (Bogart) is niet van plan om te brommen voor de moord die hem in de schoenen geschoven werd. Hij ontsnapt uit de gevangenis en laat zich via plastische chirurgie een nieuw gezicht aanmeten. De enige op wie hij kan rekenen is Irene Jansen (Bacall). Agnes Moorhead speelt een markante bijrol als de giftige feeks die zich wentelt in het ongeluk van anderen. De chemie tussen de hoofdrolspelers is onmiskenbaar en wordt nog intenser door de uitzonderlijke tederheid.

   

  DVD is nieuw, zit nog in de plastic verpakking.

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Productbeschrijving

  We schrijven 1869 als Dr.David Livingstone (Nigel Hawthorne) vermist wordt nadat hij getuige is geweest van een brute oplichting van een stadje in het hart van Afrika. De New York Herald stuurt journalist Henry Porton Stanley (Aidan Quinn) op om hem te zoeken. Als hij het Afrikaanse continet doorkruist wordt hij geteisterd door vijandige inwoners en dodelijke dieren. Maar wat gebeurt er als de twee mannen elkaar uiteindelijk tegenkomen? Henry besluit om samen met de grote ontdekkingsreiziger de zoektocht voort te zetten naar de bron van de rivier de Nijl. Samen beleven ze ongekend spannende avonturen.

   

  DVD is nieuw zit nog in de plastic verpakking.

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Productbeschrijving

  Hurricane Steets laat een grimmig portret van jongeren zien, die in gevecht zijn om hun huidige levensomstandigheden te veranderen. Brendan Sexton III vertolkt Marcus, een stadsjongen die droomt van de dag dat hij de stad kan ontvlucht-en en kan gaan wonen in de open ruimtes van New Mexico. Marcus en zijn vrienden houden zich in hun vrije tijd bezig met het plegen van winkeldiefstallen bij buurtwinkels. Z’n vrienden plannen grotere berovingen, want het geld is erg aanlokkelijk. Maar de risico’s zijn erg groot en dat ziet Marcus niet zitten. Zeker niet nu hij een meisje heeft ontmoet. Melena genaamd, het enige lichtpuntje in zijn verder zo duistere leven. Een samenloop van omstandigheden creëert een maalstroom van geweld en ellende en Marcus zal alles op alles moeten zetten om daar heelhuids uit te komen.

   

  DVD is nieuw, zit nog in de plastic verpakking.

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Productbeschrijving

  De enige echte troonopvolger van Frankrijk wordt in de Bastille gevangen gehouden waar hij jaren lang een vreselijk zwaar ijzeren masker moet dragen. Op bevel van de stervende koningin, moet musketier 'Aramis' de gemaskerde man uit de gevangenis bevrijden.

  Tot dan toe gaat frankrijk gebukt onder de tirannie van de wrede Lodewijk de veertiende. Die stelt alles in het werk om zijn troon te beschermen. De man met het ijzeren masker leert ondertussen, geholpen door de musketiers, hoe hij het gevecht om de macht moet aangaan.

  The Man in the Iron Mask is een film waarin je je makkelijk laat meeslepen in het spannende verhaal van de beroemde schrijver Alexandre Dumas.

   

  Bij meerdere DVD's of boeken,gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Kidnapped

  € 2,50

  Kidnapped

  € 2,50

  Productbeschrijving

  We schrijven het jaar 1751. Tijdens een zware storm wordt de vader van Davie Balfour verpletterd door een omvallende boom. De vijftienjarige jongen blijft alleen achter, straatarm. Maar vlak voor het noodlottige ongeval heeft zijn vader hem een dolk gegeven, met daarbij het verhaal dat Davie naar een oom moest gaan om een erfenis op te eisen die hem toekwam. Davie gaat op zoek naar gerechtigheid. Onderweg heeft hij allerlei gevaarlijke ontmoetingen, met zowel vrienden als vijanden. Langzamerhand ontdekt Davie dat de wereld ingewikkeld in elkaar zit, dat helden niet altijd heldhaftig zijn en dat het verschil tussen goed en kwaad geen kwestie is van zwart en wit.

   

  DVD is nieuw, zit nog in de plastic verpakking.

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Productbeschrijving

  Als de beeldschone Emu getuige is van een bloedige aanslag op een lid van de Chinese maffia, stelt de dader 'de Freeman' zich aan haar voor. Zoals de traditie bepaalt zal zij moeten sterven door zijn hand. Maar als de twee opnieuw oog in oog staan, krijgt 'de Freeman' het niet over zijn hart om haar van het leven te beroven. De triade waar 'de Freeman' voor werkt, beschoud deze aktie als verraad en zweert wraak..... Op gejaagd en zonder hulp moeten Emu en 'de Freeman' de strijd aangaan en proberen af te rekenen met de eeuwenoude traditie van meedogeloos geweld.

   

   

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Productbeschrijving

   

  Al Pacino en Mathhew McConaughey schitteren in deze fascinerende film, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. McConaughey speelt Brandon Lane, een voormalige sportman die nu een radioprogramma heeft waarin hij de uitslagen van sportwedstrijden voorspelt. Brandons voorspellingen komen zo vaak uit, dat hij de aandacht trekt van Walter Abraham (Pacino), een machtige zakenman die zijn fortuin vergaarde met het wedden op sportwedstrijden. In dienst van Abraham begint Brandon zijn voorspellingen te verkopen aan rijke gokkers. Maar als Brandons geluk hem in de steek laat, toont Abraham zijn ware gezicht. Met miljoenen dollars als inzet beginnen Brandon en Abraham aan een gevaarlijk spel waarin niets is wat het lijkt. Wie bedriegt wie?
  Taalkeuze: Engels
  Ondertiteling: Nederlands
  Beeld: 16:9
  Geluid: Dolby Digital 5.1
  Extra's:
  Chapter Selection
  Subtitles on/off

   

   

  Bij meerdere dvd's gelden andere verzendkosten( pakketpost)

  Productbeschrijving

  Een psychopaat zaait in Seattle grote paniek door appartementsgebouwen op te blazen. De stad verkeert in een ware shocktoestand; niemand kan gegevens verschaffen omtrent de identiteit van de dader. Ten einde raad roept men de hulp in van Pierce, een teruggetrokken bomexpert die de vele valstrikken van de high-tech bommen zal moeten omzeilen. Maar voor hij het beseft is Pierce plots zelf hoofdverdachte nummer één!

  Sam Elliot (Tombstone) speelt de beste rol uit zijn carriere in deze intense en nagelbijtende actie-thriller, waar het doorknippen van de verkeerde draad verwoestende gevolgen kan hebben!

   

  Bij meerdere dvd's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Firefight

  € 2,50

  Firefight

  € 2,50

  Productbeschrijving

   

  Een gepantserde truck rijdt door een gigantische bosbrand. Het vuur is echter geen ongelukje... brandweerman Jonas (Steve Bacic) en helikopterpiloot George (Nick Mancuso) hebben het vuur samen met hun crew aangstoken om zo de aandacht af te leiden van de truck die ze willen stelen. De brand wordt echter steeds groter en ze hebben het vuur niet meer onder controle. Tot overmaat van ramp eist een bende psychoten, geleid door de gestoorde Wolf (Steven Baldwin), zijn deel op. Een gevaarlijke race begint. Wie zal er uiteindelijk met het gestolen geld vandoor gaan, nog voor het in rook opgaat? Temidden van de woedende vlammenzee onttrekt zich een felle strijd. Beide partijen zijn bereid tot het uiterste te gaan en de ander volledig uit te schakelen. Tenminste... als ze niet door de om zich heen grijpende vuurzee worden opgeslokt..
  Taalkeuze: Engels
  Ondertiteling: Nederlands
  Beeld: 4:3
  Geluid: Dolby Digital 5.1

   

  DVD is nieuw, zit nog in de plastic verpakking.

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Ghost

  € 2,50

  Ghost

  € 2,50

  Productbeschrijving

  Denkt u eens aan het meest aangrijpende liefdesverhaal dat u ooit gezien heeft. Denkt u ook eens aan de sprankelende komedie, het meest verbazingwekkende bovennatuurlijke sprookje en een spannende thriller. Kwam u nu met vier verschillende films of bent u èèn van de miljoenen fans en critici die Ghost ontdekte? Ghost zal u verbazen, verblijden en u doen geloven. Patrick Swayze speelt een geest, die samenspant met een nep-zieneres (Whoopi Goldberg) om de waarheid achter zijn dood te achterhalen en zijn geliefde (Demi Moore) te redden van een soortgelijk lot. Men zegt dat 'Ghost' een absolute 'must-see' is. En daarop kunnen we maar èèn ding zeggen: 'Ditto'! Beeld: 16:9
  Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1), Spaans (Dolby Digital 5.1)
  Ondertiteling: Nederlands, Portugees, Spaans, Engels

   

  DVD is nieuw, zit nog in de  plastic verpakking.

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)

  Mirror Wars

  € 2,50

  Mirror Wars

  € 2,50

  Productbeschrijving

   

  De codenaam is Sabretooth: een hightech stealth straaljager van de Russische luchtmacht, die het militaire evenwicht tussen Oost en West ernstig kan verstoren. Juist daarom is de CIA in het vliegtuig geïnteresseerd. Ook de internationale wapenhandelaar en ex-geheim agent Murdock (Malcolm McDowell) heeft zijn zinnen gezet op Sabretooth. In opdracht van een schimmige internationale terrorist (Rutger Hauer) zet hij een plan op om het vliegtuig te stelen tijdens een vliegshow in Moskou. Hun doel: met Sabretooth een raket afvuren op Air Force One, het vliegtuig van de president van de VS. Een heldhaftige piloot grijpt in. Kan hij de aanslag stoppen? Mirror Wars is een spectaculaire actiethriller vol internationale intrige en adembenemende actiescènes met enkele van de allernieuwste gevechtsvliegtuigen. Niet voor niets was Mirror Wars een gigantische kassucces in Rusland! Beeld: 4:3
  Geluid: Dolby Digital 5.1
  Taal: Engels
  Ondertiteling: Nederlands

   

   

  DVD is nieuw zit nog in plastic verpakking.

  Bij meerdere DVD's gelden andere verzendkosten (pakketpost)