Met kerstmis 1843 verscheen A Christmas Carol.

 

het boekje is in zeer goede staat. 

Samenvatting

Onderdeel van de serie Liselotje.

Het kerstfeest komt eraan en de hele familie wordt uitgenodigd. Iedereen is druk bezig met de voorbereidingen. Liselotje verheugt zich enorm op het feest. De koning ook, maar hij vindt het kerststalletje veel te klein. Iedereen moet in de stal bij het kindje kunnen zijn, denkt hij. Maar of dat kan?

 

 

Het boekje is als nieuw.

In deze bundel zijn verschillende winterverhalen van protestants-christelijke signatuur van VCL-auteurs en andere bekende Nederlanders, verzameld: Julia Burgers-Drost, Annie Oosterbroek-Dutschun, Henny Thijssing-Boer, Co 't Hart, Wim Hornman, Jenne Brands, Truus van der Roest, Dorien de Ruiter, Ine ten Broeke-Bruins, Gerda van Wageningen, Greetje van den Berg, Hans Bouma, Nel Benschop en W.G. van der Hulst met twee kinderverhalen. De verhalen verschenen op twee na eerder in boekvorm. Naast verhalen rondom het thema hoop en verwachting (kerstgedachten, advent en het kind van de kribbe) zijn er ook enkele gedichten. Een fijn (voor)leesboek voor alle leeftijdscategorieen voor lange winteravonden. Verhalen van vroeger en nu.

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Eeen bron van licht' is zo'n echt winterboek. Een boek dat iedereen meteen in de stemming brengt. De verhalen zijn van de hand van de allerbeste vertellers. De illustraties zijn speciaal voor dit boek gemaakt door voortreffelijke illustratoren.

 

Het boek is in goede staat.

De avond valt vroeg in. De sfeerverlichting in de stad brandt. Winkeletalages lachen je toe. Op he tplein prijst de verkoper zijn kerstbomen aan. Nog even en dan is het Kerstmis. 

Als het jaar ten einde loopt is een boek voor het hele gezin met verhalen van alle tijden en alle laatsen. Verhalen van gerenomeerde Nederlandse en buitenlandse auteurs, van schitterende illustraties voorzien door uitnemende illistratoren.

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

 

Bundel eindejaarsverhalen. De auteurs genieten allen nationale of internationale faam en de selectie is zodanig dat het boek voor een ieder iets te bieden heeft. Een aantal voorleesverhalen, sfeervolle kerstbijdragen, gedichten en vertellingen die een nostaligsch wintergevoel oproepen. De illustratoren zijn speciaal voor dit boek aangezocht om passende afbeeldingen te vervaardigen. Met verhalen van o.a. Simon Carmiggelt, Remco Campert, H.C. Andersen, Charles Dickens, Yvonne Keuls, Françoise Sagan, Boris Pasternak, Truman Capote, Anthony van Kampen, J.M.A. Biesheuvel en Graham Greene.

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Verschillende verhalen, gedichten, tekeningen en versjes vormen tesamen dit kerstboek. De samensteller Ted van Turnhout heeft een keur van bekende auteurs en illustratoren bereid gevonden om hun medewerking aan dit boek te verlenen. Door de grote verscheidenheid is het Kerstboek een afwisselend en onderhoudend kijk-leesboek geworden.

 

 

Het boek is in zeer goede staat. 

Samenvatting

Nieuwe verhalen onder de kerstboom is een veelzijdige bundel met verhalen van bekende Nederlandse auteurs, waarmee de donkere dagen van december een gouden randje krijgen. 

 

De bladzijden zijn heel licht verkleurd verer is het boek goed, lijkt niet te zijn gelezen.