Samenvatting

Knuffels is een bron van fantasievolle ideeën voor een schitterend sprookjesland vol knuffeldieren. Dit boek bevat meer dan 30 ontwerpen die gemakkelijk zijn te maken aan de hand van heldere instructies en fraaie kleurenfoto's. Zonder ingewikkelde technieken maakt u prachtige knuffeldieren uit eenvoudige materialen.

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Handleiding Kalligraferen voor de beginner.

 

 

Het boek heeft wat gebruikssporen.

Samenvatting

 

Kralen hip en trendy

Kralen hip en trendy. Gineke Root maakt al ruim twintig jaar kralensieraden en weet daardoor als geen ander wat de jonge generatie aanspreekt. De vrolijke en uitbundige sieraden zijn met eenvoudige technieken gemaakt. De duidelijke werkbeschrijving zorgt ervoor dat zowel de beginner als de gevorderde met veel plezier aan de slag gaat. Met aansprekende en inspirerende voorbeelden voor het maken van kettingen, armbanden, oorbellen, hangers voor aan tassen of aan een mobieltje.

 

 

Het boek is goed.

Leuke dingen van stoflapjes maken. 

Maak je eigen tassen, speldenkussens, eierwarmers en nog veel meer! Alle projecten worden duidelijk stap voor stap uitgelegd en omvatten ook een lijst met benodigheden en de moeilijkheidsgraag. Met de bijgevoegde patronen is het nog gemakkelijker om alles zelf te naaien.

 

 

Het boek is als nieuw.

Schitterende strijpatronen met gebruiksaanwijzing. Maak zelf de mooiste T-shirts handoeken babyhendjes enz. Stijk de afbeelding eenvoudig over op stor, hout of andere materialen en kleur ze in.

Samenvatting

Dit boek behoort tot een serie over het maken van traditionele meubels in landelijke stijl. In elk boek staat een deel van het huis centraal. In deze uitgave worden allerlei meubels voor de kinderkamer beschreven, zoals een hobbelpaard, een speelhuis, een tafeltje met stoeltje en een kinderbed

Het maken van de meubels wordt stap voor stap beschreven en geïllustreerd met duidelijke werktekeningen en foto's. Dit boek bevat ook informatie over de nieuwste machines voor houtbewerking en het handgereedschap.

 

Het is een bibliotheek boek. 

Country Quilts . ( Met ontwerpen van Anny Evason & Illustraties van Penny Brown . ) Rijkelijk geillustreerd met veel ontwerpen en afbeeldingen voor in de kinderkamer .

 

De rug van het boek is iets verkleurd.

Samenvatting

Wat is er zo leuk aan borduren met kruissteken? Het zijn tenslotte maar 2 diagonale lijnen die een X vormen.

Het antwoord hierop is dat door middel van deze eenvoudige kruissteek een prachtige afbeelding kan ontstaan. Dit boek bevat ontwerpen voor vele speciale gelegenheden, te veel om op te noemen.

Het boek begint met een duidelijke uitleg over materialen en technieken, gevolgd door een uitgebreide collectie ontwerpen.

 

 

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

 

De speelgoedfabriek

Maak je eigen speelgoed met wegwerpspullen
De speelgoedfabriek biedt een schat aan ideeën om van wegwerpmateriaal het leukste speelgoed te maken. Tover een kartonnen doos en een paar plastic flessen om in een middeleeuws kasteel of maak van een paar oude sokken een gezellige dinosaurrus.

 

 

 

Het boek is goed.

Een hobby blad om leuke dingen te maken voor en met kinderen.

 

 

Achterkant cover heeft een vouwstreep.

Samenvatting

Originele en leuke activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Met dit knutselboek kan uw kind zich het hele jaar door urenlang amuseren. Er staan een heleboel ideeën in om zelf in elkaar te knutselen. Stap voor stap aan de hand van duidelijke foto's en tekeningen wordt elk idee uitgelegd, zodat uw kind het zelf kan begrijpen en prachtige knutselwerken kan maken.

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

In dit boek zijn originele zelfmaakideeën opgenomen voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Er is voor ieder wat wils als het gaat om technieken: kaarten maken op vier manieren, kerstversiering knutselen, figuurzagen, werken met textiel, speksteen, verf, kralen, fimo en snoep.

 

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

 

De kunst van het tekenen

Dit boek besteedt aandacht aan het kopieren als middel om te leren tekenen en hiermee wordt het natekenen weer in ere hersteld. Aan de hand van talloze getekende kopie?´n naar het werk van belangrijke kunstenaars, bespreekt de auteur alle mogelijke technieken. De bedoeling van deze werkmethode is om de kunstzinnigheid van een tekening of schilderij persoonlijk te beleven. Bovendien verrijkt het natekenen van de grote meesters de ervaring. Per twee pagina's worden de thema's behandeld. Per onderwerp wordt een afgeronde tekensessie geboden. Door het vele oefenen leert men zich in te leven in de gedachtenwereld van andere kunstenaars en krijgt men inzicht in hun problemen. Uitgebreide instructie met veel informatie over technieken, materialen en mogelijkheden.

 

 

De omslag heeft verschillende scheurtjes (geplakt) en de bladzijden zijn wat verkleurd.

 

Samenvatting

 

Olieverf Landschappen

Schilderen als hobby 5
Bij het schilderen heeft de amateur het meest behoefte aan praktische aanwijzingen, waarmee fouten vermeden kunnen worden. Deze stap-voor-stap methode, die elk stadium van het schilderen zichtbaar maakt, zal iedereen op weg helpen zelf landschappen in olieverf op te zetten en te voltooien.

 

 

Het boek is licht verkleurd.

Samenvatting

Projecten in aquarelverf met adviezen voor materiaal en techniek.

De omslag heeft kleine scheurtjes( geplakt) de bladzijden zijn wat verkleurd, verder is het boek goed.

Aquarel

€ 3,50

Aquarel

€ 3,50

Samenvatting

Alles over: stijlen, materialen, technieken, kleurenleer en compositie. Met veel voorbeelden.

Rug van het boek en de bladzijden zijn iets verkleurd.

Summary

A colorful, comprehensive look at the legendary road cars from Maranello and the man whose vision inspired them. Full coverage from 1947 to the present, plus competition history, specifications, and hundreds of exciting photographs, including 64 pages in full color.

The spine of the cover and pages are discolored, otherwise the book is good.

 

Samenvatting

Een kleurrijke, uitgebreide kijk op de legendarische straatauto's van Maranello en de man wiens visie hen inspireerde. Volledige dekking van 1947 tot heden, plus wedstrijdgeschiedenis, specificaties en honderden opwindende foto's, waaronder 64 pagina's in kleur.

 

De rug van de omslag en bladzijden zijn verkleurd, verder is het boek goed.

 


Description

Detailed study of the first hundred years in the history of German car maker Mercedes-Benz. With a wealth of photographs from all eras.

 

The pages are discolored, otherwise the book is good.

The book is written in English.

 

Omschrijving

Gedetailleerde studie van de eerste honderd jaar in de geschiedenis van de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz. Met een schat aan foto's uit alle tijdperken.

 

De bladzijden zijn verkleurd, verder is het boek goed. 

Het is in het Engels geschreven

Samenvatting

Een sportwagen! Wie heeft er niet van gedroomd of hoopt er nog eens een te bemachtigen? In deze ge?llustreerde oldtimer encyclopedie vindt u de topmodellen die circa 150 verschillende merken in de periode van 1945 tot 1975 bouwden: Europese, Amerikaanse en Japanse.
Het zijn de auto?s waar men zich voor omdraaide als ze voorbij reden; auto?s van merken die al lang niet meer bestaan, van Delahaye, Healy, Enzmann, Alvis of Iso Rivolta. Dat ook de producten van Porsche, Ferrari en Maserati niet vergeten zijn, spreekt voor zichzelf.
De topmodellen van circa 150 verschillende merken vindt u in dit complete naslagwerk terug met vele wetenswaardigheden, zoals:
- de geschiedenis van het merk
- technische informatie en productieaantallen
- een uitgebreid register
- meer dan 750 schitterende kleurenfoto's

 

 

Het boek is ala nieuw. 

Samenvatting

 

Flow magazine – 'Dit boek is te gek, creativiteit ten top! Het staat vol opdrachten om het te slópen. (…) Zoals je ook boeken hebt met elke dag een bezinningsmoment, zo zou je dit kunnen gebruiken om elke dag even uit je dagelijkse sleur te komen.'

Laat je creativiteit los. Je mag ermee gooien, 'm onder de douche nemen of 'm volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: het boek Wreck this journal staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat is vaak verbluffend en bovendien verslavend. En als je eenmaal aan het wrecken bent, wil je meer…

Ook verschenen van Keri Smith: Wreck this journal - jubileumeditie, Wreck this journal everywhere, This is not a book, MESS, How to be an explorer of the world, Finish this book, The pocket scavenger, The imaginary world of…, The wander society, The line, The non-planner datebook en Everything is connected.

De Canadese Keri Smith is auteur/illustrator en guerrillakunstenaar. Ze houdt van lezen, koken en houdt zich het liefst bezig met het schrijven van boeken. Sinds 2010 geeft ze parttime les aan de Emily Carr University of Art and Design in Canada. Bovendien werkt ze al jarenlang als freelance-illustrator en heeft hierdoor al voor allerlei klanten over de wereld gewerkt, waaronder Random House, The Washington Post, The New York Times en Hallmark. Daarnaast geeft ze workshops die ze baseert op haar boeken. Keri Smith is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this journal. Ze heeft als missie om het leven van alledag met een frisse blik te zien en te twijfelen aan bestaande situaties. Al haar boeken hebben een ding in gemeen: ze zijn nog niet af! En zo weet ze met haar creatieve ideeën mensen over de hele wereld aan het wrecken, knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

 

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

Using simple techniques, Judy Balchin demonstrates how to emulate the traditional look and feel of genuine stained glass. Colourful, specially commissioned photographs and easy-to-follow instructions are used to illustrate how to create stylised flowers, ornamentation, knotwork patterns, Tiffany style pictures and more. Tracing, outlining, painting, mixing and blending colours, adding texture, gilding and applying decoration are covered in detail and the projects include panels, bookmarks, tiles, window hangers, bottles, mirrors and vases.

 

The book has a very small fold at the top right. Other than that, it is good.

 

Samenvatting

Met eenvoudige technieken laat Judy Balchin zien hoe je de traditionele look en feel van echt glas in lood kunt nabootsen. Kleurrijke, speciaal gemaakte foto's en eenvoudig te volgen instructies worden gebruikt om te illustreren hoe u gestileerde bloemen, versieringen, knooppatronen, Tiffany-stijlfoto's en meer kunt maken. Het overtrekken, omlijnen, schilderen, mengen en mengen van kleuren, het toevoegen van textuur, vergulden en het aanbrengen van decoratie komen uitgebreid aan bod en de projecten omvatten panelen, bladwijzers, tegels, raamhangers, flessen, spiegels en vazen.

 

Het boek heeft een heel klein vouwtje rechts bovenaan.
Verder is het goed.

Samenvatting

Goed huishouden betekent niet dat u daarin al uw energie moet steken. In dit boek staan veel tips om het u zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. De teksten zijn korte en instructief, de vele foto's en tekeningen vullen altijd de tekst aan.

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

 

Bent u toe aan iets nieuws in uw interieur?
Is de afvoer verstopt of moet er een nieuwe lamp opgehangen worden?
Dat wordt wachten op de klusjesman. Welnee! Vanaf nu doet de vrouw
het zelf!
Deze uitgebreide raadgever maakt inrichten en klussen eenvoudig voor iedereen - maar speciaal
voor vrouwen. Hij beantwoordt alle vragen die u interesseren: van moeilijkheidsgraad en lichamelijke
inspanning, materiaalkeuze en gereedschappen, tot veiligheidsmaatregelen en producten die
het milieu zo min mogelijk vervuilen.
Dit boek biedt meer dan honderd concrete aanwijzingen met vele uitvoerige stap-voor-stap
afbeeldingen, en behandelt onder meer de volgende onderwerpen:
Schilderen en behangen
Tapijt, laminaat en parket leggen
Verlichting aansluiten
Planken ophangen
Hout bewerken
Vloeren en muren betegelen
Telefoon-, computer-, hifikabels aansluiten
Kleine reparaties uitvoeren
Gereedschappen op de juiste manier gebruiken
Of u nu uw keuken, badkamer, woon-, slaap- of kinderkamer
wilt opknappen, dit boek vertelt u hoe!

 

 

De cover heeft een kleine beschadiging aan de onderkant. Het boek is verder goed.

Samenvatting

 

Dit boek laat u een beetje achter de schermen kijken. En of het nu om het repareren van een ekkende kraan of om het bouwen van een fraai meubel gaat, als u ziet hoe u materiaal en gereedschap kunt 'bedwingen,'zult u zeggen ja natuurlij, dat kan ik toch ook.

 

Het boek is goed, de omslag heeft wat kleine vouwtjes.

Het boekje is verkleurd, verder goed.

Uitgave 1970

Eenvoudige handleiding voor het behalen van ouderdom en herkomst van munten.

uitgave 1966/1970

Het boekje is oud, cover iets verkleurd, verder is het goed. 

Samenvatting

Het vinden van een goud- of geldschat brengt steeds weer de nodige beroering, maar men realiseert zich daarbij veelal niet, dat dergelijke vondsten ook zuiver historich bezien vaak van groot belang kunnen zijn, met name voor een beter inzicht in de handelscontacten. Dr H. Enno van Gelder en drs Joh. S. Boersma geven een helder overzicht van een aantal muntvondsten en hun betekenis. Bovendien geven zij een volledige lijst van alle in ons land gedane vondsten.

Fibulreeks 35- uitgave 1967.

 

Het boekje is oud, is redelijk.

Alles over filatelie.

 

De bladzijden zijn iets verkleurd. 

Samenvatting

Warme slofjes en sokjes voor de kleinste voetjes
Kleurige sokjes, zachte sloffen en andere mooie pantoffeltjes voor
baby's en kinderen maakt u in een handomdraai. Dit boek bevat diverse modellen voor kleine voetjes, met vrolijke details als bloemetjes, veters en andere versierselen. U kunt de pantoffeltjes eenvoudig vervilten in de wasmachine. Met duidelijke aanwijzingen en maattabellen.

 

Produktspecificatie:

Het boek is als nieuw

Samenvatting

50 feestelijke schikkingen in de vele stijlen en technieken uit de westerse bloemsierkunst. Helder beschreven en afgebeeld op briljante kleurenfoto's. Met fit boek kunt u direct aan de slag.

 

De bladzijden zijn iets verkleurd, lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

Leuk boekje met veel handige tips voor het maken van bloemdecoraties, het schikken van bloemen, het maken van speelse boeketten.

 

Het boekje is goed.

Omschrijving

In dit boek laten Mieke van den Akker en Waltraud Gessner u zien hoe u met grid diagonaal op een zeer gemakkelijke manier de meest prachtige kaarten kunt maken. Met de grid kunt u namelijk in een handomdraai leuke motieven en het peerkamentpapier perforeren of embossen.

 

Het boek is goed.

Patchwork is een leuke en uitemate geschikte techniek voor het maken van kleine geschenkjes. In dit doeboekje vind je een aantal gemakkelijk te maken werkstukken zoals kerstdecoraties. Zelfs als je nog nooit hebt gepatchworkt hebt kun jre met p[atchwork presentjes meteen aan de slag. En je zult zien: je maakt ze allemaal.

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

 

Originele wensideeën met theezakjes

Originele wensideeën met theezakjes. Kleurrijke theezakjes vormen de verrassende hoofdmoot van dit originele wenskaartenboekje. De frisse kleuren van de zakjes inspireerden origamiste Tiny van der Plas tot het ontwerpen van verbluffend eenvoudige wenskaarten. Elke vruchtenthee heeft zijn eigen geur die ook uw kaart zal sieren. De modellen zijn gemakkelijk te maken. Elke wenskaartenliefhebber kan met de duidelijke werkbeschrijvingen aan de slag. Veel plezier met dit wensideeënboekje!

 

 

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

 

Meer Mozaïeken met stenen uit Hurwenen

Meer Mozaïeken met stenen uit Hurwenen. De mensheid heeft in de loop der tijd vele minder fraaie, maar zeer zeker ook vele mooie gaven tentoongespreid. Mozaïek is een allemachtig oude kunstvorm en kan uit vele verschillende materialen bestaan zoals glas, marmer en andere natuursteen. Inclusief patronen.

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

De tuin wordt steeds meer bij de woonomgeving betrokken en veel mensen besteden veel tijd aan het gezellig maken van elk hoekje van de tuin. Tuincentra bieden een overvloed aan betonnen beelden en ornamenten die op zichzelf al erg mooi zijn, maar die, wanneer u ze beschildert in de kleuren van uw tuinmeubels, kussens of bloempotten een bijzonder decoratief element vormen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook in huis met deze beelden een eigentijds en sfeervol hoekje creëren.

In dit boek worden diverse verftechnieken toegepast, zoals patineren, sponsen, marmeren, dry-brushen en inwassen. Dit zijn stuk voor stuk technieken die iedereen kan toepassen en waarvan de ervaring geleerd heeft dat u er niet snel genoeg van zult krijgen. U bent dus gewaarschuwd!

 

Het boek is goed.

Samenvatting

In dit boekje, dat voorzien ois van prachtige kleurengoto's, worden voorbeelden aan de hand van duidelijke foto's en een heldere omschrijving stap voor stap doorlopen. Zo kunt u de in het boekje gemaakte voorbeelden eenvoudig zelf (na) maken en als u de techmiek beheerst, elf de allermooiste resultaten werkelijkheid laten worden.

 

Samenvatting

In dit boekje laat Alma de vele combinatie mogelijkheden zien van de achtergrond kaarten en knipvellen die Diny van de Lustgraaf heeft getekend. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, zelfs uitklaptafereel kaarten kun je er mee maken.

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

Meer dan 20 sfeervolle bloemschikideeën die het huis gedurende de donkere dagen voor kestmis een feestelijke sfeer geven. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals vers groen, bloemen, vruchten, specerijen en hooi, die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook heerlijk geuren. Met inspirerende voorbeelden van advents- en deurkransen, guirlandes, tafelschikkingen, kerstbomen en festoenen.

 

DE bladzijden zijn wat verkleurd.

Kerstcreaties. Makkelijk te maken kaarten, cadeauverpakkingen en interieurversieringen voor het hele gezin. Tafelversieringen. Ruim dertig makkelijk te maken creaties voor een sfeerrijk kerstfeest. Met inbegrip van patronen en sjablonen. Stap voor stap duidelijke kleurfoto's.

 

Produktspecificatie:

Het boek is in goede staat. Iets verkleurd

 

 

Samenvatting

 

De kersttijd is een tijd van versieren, in de eerste plaats natuurlijk de kerstboom. Maar gaan we er een gouden boom van maken of een kleurige? Na de kerstboom kan de rest van het huis omgetoverd worden tot een echt kersthuis: met kerstkransen en guirlandes, een prachtig gedekte tafel voor het kerstdiner, kerstquilts in warme kleuren, decoratieve bloemstukken, beschilderde dienbladen, sfeervolle kerstkaarten en nog veel meer. Aan dit boek hebben elf auteurs meegewerkt die, ieder op zijn eigen gebied een werk in de kerstsfeer hebben ontworpen en uitgewerkt. Het biedt een scala aan ideeën om het huis met kerst extra feestelijk te maken. Alle technieken worden duidelijk uitgelegd en zijn geïllustreerd met prachtige foto's in kleur en heldere tekeningen. Met behulp van de makkelijk over te nemen patronen kan iedere enthousiaste kerstvierder direct aan de slag om een eigen kersthuis in te richten.
 
 
Produktspecificatie:
Het boek is als nieuw.

 

Samenvatting

De tijd rond de feestdagen is altijd gezellige, drukke tijd waarin veel geregeld en voorbereid moet worden. Het versturen van wenskaarten hoort daarbij. Dit boek biedt u een prachtige compilatie van de mooiste kaarten uit verschillende hobbyboeken waaruit u een heleboel leuke ideeën kunt halen voor zelfgemaakte kerst - of nieuwjaarskaarten. Fijne feestdagen en veel plezier maken van uw kerstwenskaarten.

 

Produktspecificatie:

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Een feestelijke selectie van de mooiste kerstkaarten ooit, gemaakt door de auteurs van La Rivière creatieve uitgevers. De afbeeldingen zijn afkomstig uit boeken die de afgelopen jaren over dit onderwerp zijn verschenen en geven daarmee een overzicht van de meest populaire technieken. Iedere kaart wordt duidelijk beschreven en is daarom ook geschikt voor de beginnende hobbyist. Voor gevorderden is het, mede dankzij* de prachtige foto's, een bron van inspiratie. Een fantastisch boek voor iedereen die dit jaar zelf kerstkaarten maken wil!

 

Produktspecificatie:

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

Het maken van 3D kaarten is een van de favoriete technieken van de kaartenmaakster. Voor haar, maar eigenlijk voor iedereen, is dit Basisboek 3D knippen ideaal! De mooiste kaarten met 3D motiefjes, zomer-, feest- en winterkaarten, ze staan er allemaal in. Net als de benodigde patronen en knipschema's. Duidelijke foto's maken het compleet.

 

Het boek is goed. Lijkt niet te zijn gebruikt