Samenvatting

 

Het Sinterklaas surpriseboek

Het Sinterklaas surpriseboek. Het 'avondje van Sinterklaas' staat natuurlijk in het teken van gedichtjes en surprises. Leuke ideetjes voor een grappig verpakt cadeautje staan er genoeg in dit vrolijke boekje! José Kaats heeft met minimale middelen - zoals flessen, blikjes, potjes, lege melkkartonnen en ander simpel verpakkingsmateriaal - eenvoudig te maken surprises gecreëerd onder het motto 'door iedereen te doen. Het resultaat staat garant voor veel uitpakplezier!

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Na het succes van 'Het groot knutselboek' en 'Knutselboek met papier en karton' biedt ook 'Groot knutselboek met wegwerpspullen' weer een bron van inspiratie voor onderwijzers, ouders, handarbeidleraren,... en natuurlijk de kinderen zelf! Met de duidelijke tekst en kleurrijke foto's staat stap voor stap aangegeven hoe je de mooiste kunstwerkjes kunt maken. Vergeten spulletjes die iedereen wel ergens in een la heeft liggen of anders misschien in de vuilniszak zouden verdwijnen krijgen een gedaanteverwisseling: een doos van een hamburger wordt een kwal, een kartonnen bord verandert in een vliegende schotel, een vakje van een eierdoos wordt een popje... 'Groot knutselboek met wegwerpspullen' biedt een vorm van recycling met uren knutselplezier.

 

Conditie; Cover is verkleurd. Staat een naam aan de binnenkant.

Geschenken verpakken leert u stap-voor-stap zelf cadeaupapier, dozen, strikken, labels en duizend- en- een andere orginele verpakkingen te maken. Zo wordt elk cadeau iets bijzonders. Een feest om te krijgen en om te geven.

 

Conditie; Goed

 

Samenvatting

Breien- technieken,steken,projecten

 

Het boek is redelijk.

Samenvatting

Dit boek geeft professionele adviezen over haakgaren, haaknaald en leert je de basis technieken. Het bevat eenvoudige haakpatronen en het boek legt alles stap voor stap voor zowel kinderen als volwassenen.

 

 

het boek is redelijk.

voor leuke individuele cadeautjes, werken met verschillende materialen, alle voorbeelden kunt u snel en gemakkelijk zelf maken.

 

 

Conditie; Als nieuw.

Creatieve decoraties in een handomdraai zelf maken. kleuren, vormen, materialen- van klasiek tot creatief. 

 

Conditie als nieuw.

Samenvatting

Het boek geeft de lezer een gedegen leidraad bij het leren tekenen en schilderen naar de natuur. Het geeft informatie over materialen, technieken en beeldelementen. Vervolgens geeft de schrijver richtlijnen hoe de lezer bepaalde onderwerpen het beste aan kan pakken om al doende tot een eigen stijl te komen. Zowel de tekst als de vormgeving van het boek zijn goed en inspirerend. Met register.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Een boomhut is voor kinderen de ideale plaats om zich te verstoppen of om plannen te smeden met vrienden. Elk kind wil wel een eigen plekje in de tuin waar het ongestoord kan spelen en waar het kan doen en laten wat het wil zonder dat iemand het ziet of hoort. Kinderen en hun (groot)ouders kunnen er bovendien samen een heus creatief project van maken waar iedereen veel plezier aan zal beleven. In dit boek staan enkele voorbeelden van eenvoudige, stabiele boomhutten en speelhuisjes die met weinig geld in redelijk korte tijd gebouwd kunnen worden. De uitvoerige, stapsgewijze beschrijvingen, duidelijke illustraties en ontwerpen, en de handige materiaallijstjes helpen je meteen een eindje op weg. Inspiratie voor een eigen ontwerp vind je misschien in het boomhutfotoboek, met enkele foto's van zelfgemaakte boomhutten en speelhuisjes.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Kerstknutselboek biedt voor de hele familie of klas talrijke knutselideeën van het begin van de adventstijd tot kerstavond; bijvoorbeeld originele adventskalenders, grappige mandarijntjesdieren, en sneeuwpopjes, gevlochten raffiaharten, lekkere huisjes van koek, schattige papieren engeltjes, lantaarnhuisjes en sterrenlampions. Bij de verschillende knutselopgaven staat hun moeilijkheidsgraad aangegeven en alle stappen worden in woord en beeld precies beschreven. Met patronen op ware grootte om over te trekken, wordt het werk nog makkelijker gemaakt. Ook de materiaallijst is een handige houvast. Er zijn al knutselideetjes waar kleuters mee aan de slag kunnen.

 

Conditie: zeer goed.

Samenvatting

Vrolijke streken staat vol spannende projecten die kinderen thuis kunnen maken en schilderen. Op iedere kleurige pagina vinden ze lets nieuws om te proberen van het maken en inlijsten van schilderijtjes en het bespatten van T-shirts tot het sjabloneren van een fantastische tekendoos. Veel praktische tips helpen de aankomende artiest uit te groeien tot een ware meester in allerlei schildertechnieken.

Alle benodigdheden zijn op ware grootte afgebeeld.

Eenvoudige aanwijzingen helpen je om van alledaagse dingen lets leuks te maken

Foto's laten stap voor stap zien wat je moet doen,

Het resultaat van jeder project is op ware grootte afgebeeld.

 

 

 

Conditie; goed

Samenvatting

Van Pool tot Pool staat vol met allerlei interessante en leuke technische knutselwerken
die kinderen thuis kunnen maken. Op ledere kleurige bladzijde staat een nieuw
experiment of project beschreven. Zo kun je koelkastmagneten of een ventilator maken, maar ook een radio bouwen.

Gemakkelijk te volgen aanwijzingen voor eenvoudige en veilige experimenten.

Alle benodigdheden staan op ware grootte afgebeeld.

Stap voor stap laten kleurenfoto's zien wat er gedaan moet worden.

Bij ieder project staat duidelijk uitgelegd wat er gebeurt.

 

 

Conditie; goed

Samenvatting

Staat bol van de spannende muziekinstrumenten die thuis door kinderen gemaakt en bespeeld kan worden. Op elke kleurrijke bladzijde staat wat nieuws om te proberen, van het maken van eenvoudige rammelaars en een potloodxylofoon tot het omtoveren van bloempotten in een luidruchtige zandlopertrommel.
De jonge muziekanten leren elk instrument te bespelen en hun eigen muziek te maken.

 

 

Conditie; goed

Samenvatting

Vlugge vingers bevat vele verbazingwekkende trucs die jonge kinderen zelf kunnen voorbereiden en uitvoeren. Een zijden sjaal laten verdwijnen? Een speelgoedkonijn uit een lege doos te voorschijn toveren? Op kleurrijke bladzijden worden kunstjes als deze tot in detail beschreven. Aanwijzingen voor begeleidende teksten en het oefenen van vingervlugheid helpen een succes te maken van het eerste optreden van jonge goochelaars. Alle benodigdheden zijn levensgroot afgebeeld, zodat gemakkelijk te zien is of alles klaarligt. Met behulp van eenvoudige aanwijzingen worden van alledaagse spullen doeltreffende goochelattributen gemaakt. Duidelijke foto's laten stap voor stap zien hoe de goocheltrucs, uitgevoerd moeten.

 

 

Conditie; Goed

Samenvatting

Sterke Staaltjes staat vol met spannende proeven die kinderen zelf kunnen doen.

Het te gebruiken materiaal is in ieder huishouden te vinden en gemakkelijk verkrijgbaar.

Op iedere bladzijde valt iets nieuws te ontdekken, zoals het maken
van een weerstation, scheikunde in de keuken, vliegend papier of een vulkaan in een fles.

Zowel benodigdheden als resultaat zijn op ware grootte afgebeeld.

De foto's en duidelijke instructies laten stap voor stap zien hoe het uitvoeren van de proeven een leuke en verrassende bezigheid wordt!

 

Conditie; Goed

Inhoud

Hoe versier ik een feestje

Taal:Nederlands

Bindwijze:Hardcover

Druk:4e dr.

Aantal pagina's:48 pagina's

Illustraties:Met illustraties

Conditie: Goed

Samenvatting

Een aantrekkelijk doe-boek over een serieus onderwerp: milieuvervuiling en wat kinderen er zelf aan kunnen doen. Verscheidene milieuvraagstukken worden aanschouwelijk gemaakt aan de hand van activiteiten als het aanleggen van een natuurtuintje en het maken van eenvoudige instrumenten om luchtvervuiling en zure regen te meten.
Alles word beknopt uitgelegd en alle benodigdheden staat op ware grote afgebeeld.

 

conditie: Goed

Inhoud

Leuke projectem met eigengemaakte foto's

Taal: Nederlands

Bindwijze: Hardcover

Druk:2e Editie

Aantal pagina's: 48 pagina's

Illustraties: Met illustraties

Conditie: goed

Inhoud

Aparte en grappige baksels om zelf te maken.

Taal: Nederlands

Bindwijze:Hardcover

Druk: 7e Editie

Aantal pagina's: 48 pagina's

Illustraties: Met illustraties

Conditie: goed

Samenvatting

Versieren en vieren staat vol ideeën voor kerstversieringen en kersthapjes, die kinderen zelf kunnen maken. Op de kleurrijke bladzijden staan allerlei leuke activiteiten beschreven. Van het maken van kerstkaarten en een adventkalender tot het bakken van een kersboomcake en het maken van chocoladetruffels. Ook worden handige inpaktips gegeven om zelfgemaakte cadeautjes om te toveren tot prachtige pakjes voor familie en vrienden.

Ieder project wordt ingeleid met een fotografische lijst van alle benodigdheden.

Met gemakkelijk te volgen aanwijzingen worden van alledaagse materialen allerlei prachtige kerstcadeaus gemaakt.

De foto's laten stap voor stap zien wat er gedaan moet worden.

De resultaten zijn meestal op ware grootte afgebeeld.

 

Conditie: Het boek is goed. 

Samenvatting

Knuffels is een bron van fantasievolle ideeën voor een schitterend sprookjesland vol knuffeldieren. Dit boek bevat meer dan 30 ontwerpen die gemakkelijk zijn te maken aan de hand van heldere instructies en fraaie kleurenfoto's. Zonder ingewikkelde technieken maakt u prachtige knuffeldieren uit eenvoudige materialen.

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Handleiding Kalligraferen voor de beginner.

 

 

Het boek heeft wat gebruikssporen.

Samenvatting

 

Kralen hip en trendy

Kralen hip en trendy. Gineke Root maakt al ruim twintig jaar kralensieraden en weet daardoor als geen ander wat de jonge generatie aanspreekt. De vrolijke en uitbundige sieraden zijn met eenvoudige technieken gemaakt. De duidelijke werkbeschrijving zorgt ervoor dat zowel de beginner als de gevorderde met veel plezier aan de slag gaat. Met aansprekende en inspirerende voorbeelden voor het maken van kettingen, armbanden, oorbellen, hangers voor aan tassen of aan een mobieltje.

 

 

Het boek is goed.

Leuke dingen van stoflapjes maken. 

Maak je eigen tassen, speldenkussens, eierwarmers en nog veel meer! Alle projecten worden duidelijk stap voor stap uitgelegd en omvatten ook een lijst met benodigheden en de moeilijkheidsgraag. Met de bijgevoegde patronen is het nog gemakkelijker om alles zelf te naaien.

 

 

Het boek is als nieuw.

Schitterende strijpatronen met gebruiksaanwijzing. Maak zelf de mooiste T-shirts handoeken babyhendjes enz. Stijk de afbeelding eenvoudig over op stor, hout of andere materialen en kleur ze in.

Samenvatting

Dit boek behoort tot een serie over het maken van traditionele meubels in landelijke stijl. In elk boek staat een deel van het huis centraal. In deze uitgave worden allerlei meubels voor de kinderkamer beschreven, zoals een hobbelpaard, een speelhuis, een tafeltje met stoeltje en een kinderbed

Het maken van de meubels wordt stap voor stap beschreven en geïllustreerd met duidelijke werktekeningen en foto's. Dit boek bevat ook informatie over de nieuwste machines voor houtbewerking en het handgereedschap.

 

Het is een bibliotheek boek. 

Country Quilts . ( Met ontwerpen van Anny Evason & Illustraties van Penny Brown . ) Rijkelijk geillustreerd met veel ontwerpen en afbeeldingen voor in de kinderkamer .

 

De rug van het boek is iets verkleurd.

Samenvatting

Wat is er zo leuk aan borduren met kruissteken? Het zijn tenslotte maar 2 diagonale lijnen die een X vormen.

Het antwoord hierop is dat door middel van deze eenvoudige kruissteek een prachtige afbeelding kan ontstaan. Dit boek bevat ontwerpen voor vele speciale gelegenheden, te veel om op te noemen.

Het boek begint met een duidelijke uitleg over materialen en technieken, gevolgd door een uitgebreide collectie ontwerpen.

 

 

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

 

De speelgoedfabriek

Maak je eigen speelgoed met wegwerpspullen
De speelgoedfabriek biedt een schat aan ideeën om van wegwerpmateriaal het leukste speelgoed te maken. Tover een kartonnen doos en een paar plastic flessen om in een middeleeuws kasteel of maak van een paar oude sokken een gezellige dinosaurrus.

 

 

 

Het boek is goed.

Een hobby blad om leuke dingen te maken voor en met kinderen.

 

 

Achterkant cover heeft een vouwstreep.

Dolle knutselpret

€ 2,50

Dolle knutselpret

€ 2,50

Samenvatting

Originele en leuke activiteiten voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

 

Eenvoudige, originele projecten voor jonge kinderen.

Verveling bestaat niet meer met dit boeiende knutselboek! Urenlang zal uw kind naar hartenlust kunnen knutselen. Vouwen, knippen, plakken of stempelen: telkens weer komen met eenvoudige materialen en technieken de mooiste werkjes tot stand. Meer dan 50 originele ideeën voor kinderen van drie tot zes jaar zijn in dit boek opgenomen. Terwijl uw peuter van drie al met de eenvoudigste methoden aan de slag kan, zal uw kind van zes het moeilijkere werk met wat hulp de baas kunnen. Duidelijke foto's en uitleg leiden hen stap voor stap naar het mooie eindresultaat. Het wordt een onvergetelijke reis door de fantasie en de creativiteit!

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Met dit knutselboek kan uw kind zich het hele jaar door urenlang amuseren. Er staan een heleboel ideeën in om zelf in elkaar te knutselen. Stap voor stap aan de hand van duidelijke foto's en tekeningen wordt elk idee uitgelegd, zodat uw kind het zelf kan begrijpen en prachtige knutselwerken kan maken.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

In dit boek zijn originele zelfmaakideeën opgenomen voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Er is voor ieder wat wils als het gaat om technieken: kaarten maken op vier manieren, kerstversiering knutselen, figuurzagen, werken met textiel, speksteen, verf, kralen, fimo en snoep.

 

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

 

Olieverf Landschappen

Schilderen als hobby 5
Bij het schilderen heeft de amateur het meest behoefte aan praktische aanwijzingen, waarmee fouten vermeden kunnen worden. Deze stap-voor-stap methode, die elk stadium van het schilderen zichtbaar maakt, zal iedereen op weg helpen zelf landschappen in olieverf op te zetten en te voltooien.

 

 

Het boek is licht verkleurd.

Kate Gwyn: Aquarel

€ 3,50

Kate Gwyn: Aquarel

€ 3,50

Samenvatting

Projecten in aquarelverf met adviezen voor materiaal en techniek.

De omslag heeft kleine scheurtjes( geplakt) de bladzijden zijn wat verkleurd, verder is het boek goed.

Aquarel

€ 3,50

Aquarel

€ 3,50

Samenvatting

Alles over: stijlen, materialen, technieken, kleurenleer en compositie. Met veel voorbeelden.

Rug van het boek en de bladzijden zijn iets verkleurd.

Summary

A colorful, comprehensive look at the legendary road cars from Maranello and the man whose vision inspired them. Full coverage from 1947 to the present, plus competition history, specifications, and hundreds of exciting photographs, including 64 pages in full color.

The spine of the cover and pages are discolored, otherwise the book is good.

 

Samenvatting

Een kleurrijke, uitgebreide kijk op de legendarische straatauto's van Maranello en de man wiens visie hen inspireerde. Volledige dekking van 1947 tot heden, plus wedstrijdgeschiedenis, specificaties en honderden opwindende foto's, waaronder 64 pagina's in kleur.

 

De rug van de omslag en bladzijden zijn verkleurd, verder is het boek goed.

 


Description

Detailed study of the first hundred years in the history of German car maker Mercedes-Benz. With a wealth of photographs from all eras.

 

The pages are discolored, otherwise the book is good.

The book is written in English.

 

Omschrijving

Gedetailleerde studie van de eerste honderd jaar in de geschiedenis van de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz. Met een schat aan foto's uit alle tijdperken.

 

De bladzijden zijn verkleurd, verder is het boek goed. 

Het is in het Engels geschreven

Samenvatting

 

Flow magazine – 'Dit boek is te gek, creativiteit ten top! Het staat vol opdrachten om het te slópen. (…) Zoals je ook boeken hebt met elke dag een bezinningsmoment, zo zou je dit kunnen gebruiken om elke dag even uit je dagelijkse sleur te komen.'

Laat je creativiteit los. Je mag ermee gooien, 'm onder de douche nemen of 'm volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: het boek Wreck this journal staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat is vaak verbluffend en bovendien verslavend. En als je eenmaal aan het wrecken bent, wil je meer…

Ook verschenen van Keri Smith: Wreck this journal - jubileumeditie, Wreck this journal everywhere, This is not a book, MESS, How to be an explorer of the world, Finish this book, The pocket scavenger, The imaginary world of…, The wander society, The line, The non-planner datebook en Everything is connected.

De Canadese Keri Smith is auteur/illustrator en guerrillakunstenaar. Ze houdt van lezen, koken en houdt zich het liefst bezig met het schrijven van boeken. Sinds 2010 geeft ze parttime les aan de Emily Carr University of Art and Design in Canada. Bovendien werkt ze al jarenlang als freelance-illustrator en heeft hierdoor al voor allerlei klanten over de wereld gewerkt, waaronder Random House, The Washington Post, The New York Times en Hallmark. Daarnaast geeft ze workshops die ze baseert op haar boeken. Keri Smith is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this journal. Ze heeft als missie om het leven van alledag met een frisse blik te zien en te twijfelen aan bestaande situaties. Al haar boeken hebben een ding in gemeen: ze zijn nog niet af! En zo weet ze met haar creatieve ideeën mensen over de hele wereld aan het wrecken, knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

 

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

Using simple techniques, Judy Balchin demonstrates how to emulate the traditional look and feel of genuine stained glass. Colourful, specially commissioned photographs and easy-to-follow instructions are used to illustrate how to create stylised flowers, ornamentation, knotwork patterns, Tiffany style pictures and more. Tracing, outlining, painting, mixing and blending colours, adding texture, gilding and applying decoration are covered in detail and the projects include panels, bookmarks, tiles, window hangers, bottles, mirrors and vases.

 

The book has a very small fold at the top right. Other than that, it is good.

 

Samenvatting

Met eenvoudige technieken laat Judy Balchin zien hoe je de traditionele look en feel van echt glas in lood kunt nabootsen. Kleurrijke, speciaal gemaakte foto's en eenvoudig te volgen instructies worden gebruikt om te illustreren hoe u gestileerde bloemen, versieringen, knooppatronen, Tiffany-stijlfoto's en meer kunt maken. Het overtrekken, omlijnen, schilderen, mengen en mengen van kleuren, het toevoegen van textuur, vergulden en het aanbrengen van decoratie komen uitgebreid aan bod en de projecten omvatten panelen, bladwijzers, tegels, raamhangers, flessen, spiegels en vazen.

 

Het boek heeft een heel klein vouwtje rechts bovenaan.
Verder is het goed.

Samenvatting

Goed huishouden betekent niet dat u daarin al uw energie moet steken. In dit boek staan veel tips om het u zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. De teksten zijn korte en instructief, de vele foto's en tekeningen vullen altijd de tekst aan.

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Dit boek behoort tot een serie over het maken van traditionele meubels in landelijke stijl. In elk boek staat een deel van het huis centraal. In deze uitgave worden allerlei meubels voor de kinderkamer beschreven, zoals een hobbelpaard, een speelhuis, een tafeltje met stoeltje en een kinderbed

Het maken van de meubels wordt stap voor stap beschreven en geïllustreerd met duidelijke werktekeningen en foto's. Dit boek bevat ook informatie over de nieuwste machines voor houtbewerking en het handgereedschap.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Dit boek laat u een beetje achter de schermen kijken. En of het nu om het repareren van een ekkende kraan of om het bouwen van een fraai meubel gaat, als u ziet hoe u materiaal en gereedschap kunt 'bedwingen,'zult u zeggen ja natuurlij, dat kan ik toch ook.

 

Het boek is goed, de omslag heeft wat kleine vouwtjes.

Alles over filatelie.

 

De bladzijden zijn iets verkleurd. 

Samenvatting

Warme slofjes en sokjes voor de kleinste voetjes
Kleurige sokjes, zachte sloffen en andere mooie pantoffeltjes voor
baby's en kinderen maakt u in een handomdraai. Dit boek bevat diverse modellen voor kleine voetjes, met vrolijke details als bloemetjes, veters en andere versierselen. U kunt de pantoffeltjes eenvoudig vervilten in de wasmachine. Met duidelijke aanwijzingen en maattabellen.

 

Produktspecificatie:

Het boek is als nieuw

Samenvatting

50 feestelijke schikkingen in de vele stijlen en technieken uit de westerse bloemsierkunst. Helder beschreven en afgebeeld op briljante kleurenfoto's. Met fit boek kunt u direct aan de slag.

 

De bladzijden zijn iets verkleurd, lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

Leuk boekje met veel handige tips voor het maken van bloemdecoraties, het schikken van bloemen, het maken van speelse boeketten.

 

Het boekje is goed.

Omschrijving

In dit boek laten Mieke van den Akker en Waltraud Gessner u zien hoe u met grid diagonaal op een zeer gemakkelijke manier de meest prachtige kaarten kunt maken. Met de grid kunt u namelijk in een handomdraai leuke motieven en het peerkamentpapier perforeren of embossen.

 

Het boek is goed.

Patchwork is een leuke en uitemate geschikte techniek voor het maken van kleine geschenkjes. In dit doeboekje vind je een aantal gemakkelijk te maken werkstukken zoals kerstdecoraties. Zelfs als je nog nooit hebt gepatchworkt hebt kun jre met p[atchwork presentjes meteen aan de slag. En je zult zien: je maakt ze allemaal.

 

Het boekje is goed.

Met deze uitgave maakt u Kerstmis nog sfeervoller.

Aan de hand van praktische stp-voor-stap illistraties maakt u de prachtigste kerstklokjes, kaarten, vrolijke kerstmannetjes, kerstcadeautjes de mooiste kransen en andere tafeldecoraties voor kerstmis.

Samenvatting

SCOEBIDOE PRET, Francine Fittes

Scoebidoedraadjes kun je in allerlei vormen kopen. Kort, lang, vierkant, dun, dik of rond…
Je kunt het zo gek niet bedenken of je knoopt het met scoebidoe. Als je eenmaal begint, kun je er niet meer mee ophouden.

In Scoebidoe Pret vind je leuke voorbeelden om zelf te knopen: poppetjes, sleutelhangers, een hagedis, slang en zelfs een draak. Alle modellen worden heel duidelijk stap voor stap beschreven zodat je meteen aan de slag kunt.

 

Conditie; redelijk heeft wat gebruikssporen.

Samenvatting

Na het grote succes van Basisboek borduren op papier, hierbij het vervolg. In dit boek vindt u borduurkaarten voor werkelijk alle gelegenheden. Geboortekaarten te kust en te keur, kaarten voor heren, Kerst, Pasen, beterschap, geslaagd, kinderkaarten, communie, moederdag, jubileum en bijzondere trouwkaarten. Naast een prachtig alfabet in sierletters bevat dit boek ook alle tekens van de dierenriem. Een apart hoofdstuk is gewijd aan Temari; een Japanse weefkunst.

 

 

Conditie; goed.

Productbeschrijving

Wenskaarten in kruissteek door Margit Reij

Zelfgeborduurde kaarten en cadeaukaartjes voor verjaardagen,
kerstmis, geboorten en jubilea
Afgestemd op gekochte of zelfgemaakte passe-partoutkaarten

De bloemmotieven, kerstmotieven, cijfers en letters zijn uitgevoerd op aftelbare stof.

 

 

Conditie; goed.

Is er een mooiere manier om je liefde te verklaren dan door middel van een zelfgemaakte wenskaart? Met mooi papier, enige vouwkunst en je geliefde voor ogen vouw je in no-time de prachtigste wenskaart.

 

Staat een naam in.

Samenvatting; Met dit sierlijke techniek borduren op papier kunt u aan de hand van dit boekje voor alle festiviteiten het hele jaar door vrolijke felicitatenkaarten maken.

 

Conditie; goed.

In dit boekje vindt u patronen met cirkels, bloemen, vierhoeken, kerststerren voor cadeaukaartjes, wenskaarten kinderkaarten en boekenleggers. 

 

Conditie; Goed.

Papier filigraan

€ 2,00

Papier filigraan

€ 2,00

Filigraan is een leuke vorm van werken met papier. 

 

Conditie; Goed.

Basisorigami.

€ 2,00

Basisorigami.

€ 2,00

Verassende nieuwe modellen. De stap-voor- stap werktekeningen zijn zeer duidelijk en van het uiteindelijke model zijn mooie kleurenfoto's opgenomen. Vooral kinderen kun je met dit boekje de basisbegrippen van de japanse papiervouwkunst bijbrengen.

 

Conditie; Goed. 

Samenvatting

 

Kerstsfeer

Aan de hand van dit boek maakt u zelf de mooiste decoraties voor een schitterende kersttafel. De voldoening van zelfvervaardigde tafeldecoraties is immers zoveel groter! Zowel van het bekende perkamentpapier als van het decoratieve Mariposa-papier vindt u sfeervolle voorbeelden voor het maken van bloemen, doosjes, kaarten en lampekappen, geheel in de sfeer van het kerstfeest. Van alle werkstukken vindt u zowel patronen als duidelijke werkinstructies, zodat niets een creatieve tijdsbesteding in de weg staat. Veel Plezier!

 

Conditie; Goed.

Goud borduren.

€ 2,00

Goud borduren.

€ 2,00

Boekjes over goudborduren kom je niet zo vaak tegen. Terwijl deze techniek ontzetten stijlvol en mooi is. Dit boekje laat mooie voorbeelden en technieken zien en ook soorten borduurgaren die je kunt gebruiken. 

Klein maar fijn. 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Clowntjes - beestjes - poppetjes

Clowntjes - beestjes - poppetjes. Eenvoudig te maken sierpoppetjes, beestjes en clowntjes met hoofden van dikke houten kralen, waarop het gezicht is geschilderd met hobbyverf. Voor de kleding wordt gewerkt met basispatronen die op een bijgevoegd, afzonderlijk patronenblad staan. Kleurenfoto's geven de werkstukken duidelijk weer en tussen de instruktieve tekst zijn zwart-witte tekeningetjes geplaatst. Bij elk werkstukje is een materiaalstaatje gegeven. Lijfjes worden van chenille- of elektriciteitsdraad gebogen. Door variaties op het basispatroon toe te passen ontstaan er verschillende figuren. Beschreven zijn o.a. clowntjes, muizen, letterbaby's, mannetjes in een maancirkel, poezen, konijnen, beren groot en klein en als kerstberen, heksen Hannelore en Lorelise, een kerstboomwandkleed geschikt als kaartenhanger, grote en kleine engelenfiguren en broches. Een boekje bruikbaar voor mensen, die met eenvoudige materialen sierfiguurtjes willen maken. Met patronen op ware grootte.

 

Conditie; Goed. 

Knutselen met hobbymateriaal doe je gewoonlijk om een aantal uren plezierig bezif te zijn, maar bezig zijn met filigraan levert meer op, het dienst bij kinderen een aantal leerdoelen. Het voornaamste hiervan is de fijne moteriek. De voorbeelden zijn gekozen dat ze voor jong en oud aantrekkelijk zijn.

 

 

Conditie; Goed.

Conditie : redelijk zit een bladzijde los, er staat een naam in.

Conditie; goed.Zit een stickertje aan de binnenkant.

 

Samenvatting

 

Figuurzaagmodellen van Nijntje en haar vriendjes + patronen

Figuurzaagmodellen van Nijntje en haar vriendjes + patronen. Figuurzaagmodellen in reliëf gebaseerd op het werk van Dick Bruna, de geestelijke vader van onder andere Nijntje Pluis, Boris en Barbara, Betje en Knorretje Big - plaatjes om op te hangen, neer te zetten, weg te geven of zelf te houden!

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Papier knippen kan iedereen en daarom is 3-D knippen een geliefde bezigheid. Er zijn nog veel mensen die nog wat moeite hebben om het 3-d effect te bereiken. Ik heb weer heel erg leuk papier en fraaie kaarten gevonden en ik wil je in Vensterkaarten met 3-D graag laten zien hoe je in de juiste volgorde moet knippen.

 

Conditie; Goed.

Door Stansjes samen met stofjes te verwerken, kun je de leukste kaarten maken. De stansjes die gebruikt worden in dit boekje, hebben veel mogelijkheden.

 

Conditie; goed.

Samenvatting

De kaarten worden gemaakt met stof en fiberfill; de techniek is heel eenvoudig en het resultaat prachtig. Je kunt de patronen ook voor andere toepassingen gebruiken.

 

conditie; goed.

Samenvatting

 

Kaarten op een stokje

Kaarten op een stokje. De wenskaarten in dit boekje hebben alle een bewegend deel. Door middel van een stokje kan het bewuste deel heen en weer geschoven worden. Alle technieken en materialen die je in huis hebt, kun je ervoor gebruiken. De mogelijkheden zijn legio. De te volgen werkwijze en de benodigdheden voor de beschreven kaarten zijn duidelijk weergegeven. Kleurenfoto's geven de mogelijke resultaten weer. Kinderen vanaf circa tien jaar en volwassenen kunnen deze techniek toepassen. Veel ervaring is niet nodig.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Mappen zijn geliefde cadeau's, zowel om te geven als om te ontvangen. In dit boekje staat hoe je de leukste en mooiste hobbymappen, geboortealbums, receptenbakjes en andere bewaarmappen kunt maken. Met schitterende stofjes maak je er een heel persoonlijk cadeau van, voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.

 

Conditie; goed.

Samenvatting

Sjabloneren is een leuke en gemakkelijke techniek waarmee je in korte tijd een stijlvol cadeautje maakt. In dit boekje vindt je ideeën voor: doosjes - kaarten - labeltjes - pakpapier - en noog veel meer....

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

3D kijkkaarten

3D kijkkaarten. 3D-Knippen is een populaire hobby. Geen wonder: het is simpel om te doen en je bereikt er prachtige resultaten mee. Na veel ervaring op dit gebied ben ik tot iets nieuws gekomen, namelijk de 3D-kijkkaart. Dat is zoiets als een kijkdoos, maar dan in de vorm van een kaart. Voor fervente 3D-knipsters of zij die dit nog willen worden zijn ze erg leuk om te maken. In dit boekje staan er mooie voorbeelden van.

 

 

Conditie; Goed.

Productbeschrijving

 

Woodsie wenskaarten

Circusfiguren, vele verschillende soorten dieren, heuse saurussen en enge. Je kunt ze allemaal van woodsies maken. Plak de woodsyfiguren op een kaart en je hebt een waanzinnige woodsy-wenskaart. Als je er een speldje of magneet achter plakt heb je een origineel kado!

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Er zijn tegenwoordig veel prachtige stempels verkrijgbaar. Aan de hand van foto's laat ik zien wat je daar allemaal mee kunt doen. Reliëfstempelen, afdrukken inkleuren, herhalingen, gestempelde motieven uitknippen; het staat allemaal in dit boekje. Naast gewone kaarten ook voorbeelden van schudkaarten en 3D-kaarten. Prachtig van compositie en heel inspirerend!

 

 

Conditie;Goed.

Samenvatting

Zodra de herfst in aantocht is zie je ze weer overal: pompoenen en kalebassen in warme kleuren. Je kunt mooie interieurdecoraties maken door er motieven in te snijden, ze zijn te gebruiken als lampions of als fraaie sfeerlichtjes in huis én ze vormen een prachtige basis voor bijzondere bloemstukken. In dit boekje laat ik alle mogelijkheden aan bod komen. Ik weet zeker dat je bij het doorbladeren net zo enthousiast wordt als ik!

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Kaarten met kartonnetjes

Kaarten met kartonnetjes. Kartonnètjes zijn kleine voorgestanste vormen van karton die je op een leuke manier kunt combineren met wenskaarten en cadeaulabels. Met behulp van mooie stofjes, papieren en allerlei scharen kun je de wenskaarten een geheel eigen uitstraling geven. Dit boekje staat vol met nieuwe ideeën daarvoor, waarbij de kartonnètjes een extra cachet geven aan de kaarten. Laat je, met dit boek in de hand, inspireren door alle nieuwe mogelijkheden.

 

 

 

Conditie; Goed.

In dit boekje zijn zo ongeveer alle mogelijheden voor het gebruik van (hoek) ponsen uitgeprobeerd. Daarbij worden er leuke combinaties met sierstickers, goudpapier, en dergelijke gebruikt.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Gordijndecoraties met bandex

Gordijndecoraties met bandex. Door gebruik te maken van bandex, interieurstoffen, een naaimachine en je eigen creativiteit maak je om een gewoon raam een fantastische gordijndecoratie. Elk venster in je huis kun je met behulp van dit boek restylen. Zonder al te veel ingewikkelde technieken maak je van je eigen huis een waar droomhuis.

 

 

Conditie; Goed.

Kruissteekjes borduren voor wenskaarten. In dit boekje worden kruissteekjes gewcombineert kraaltjes, belletjes, lintjes en oogjes zodat de ontwerpen een heel grappige uitstraling krijgen.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Trakteren Op School

Trakteren Op School. Trakteren is leuk, maar het moet ook leuk blijven. De traktaties in dit boekje zien er feestelijk uit, smaken lekker, zijn zeker niet te duur en zijn in korte tijd te maken. Het verjaardagsfeest wordt met dit boekje ook op school een waar festijn! Met duidelijke werkbeschrijvingen en smakelijke foto's.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

In 'Kom je ook op mijn feestje' vindt u leuke uitnodigingskaarten voor kinderfeestjes. De kaarten zijn geschikt voor alle soorten feestjes en voor alle leeftijden. Ze zijn bovendien ook heel goed te gebruiken als wenskaart voor bijvoorbeeld een verjaardag of een geboorte. Van alle kaarten vindt u werkbeschrijvingen en inspirerende foto's.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Dit is een fantastisch boekje voor iedereen die een baby verwacht of een ander met de geboorte van zo'n lief klein hummeltje wil feliciteren. Het staat vol voorbeelden van zelf te maken geboortekaartjes, tractaties en felicitatiekaarten, waarmee je zeer origineel voor de dag kunt komen!

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Fimovriendjes

Fimovriendjes. Met de fascinerende Millefioritechniek en gezichtjes uit de mal maak je de leukste Fimoversieringen die je je maar kunt wensen. Het gebruik van een gezichtsmalletje maakt het boekje ook heel geschikt om samen met kinderen uit te werken. Met veel kleurrijke voorbeelden en duidelijke werkbeschrijvingen.

 

 

Conditie; Goed.

 

Kerstkaarten alle veertig goed. 

veertig kerstkaarten maken voor idereen, met diverse technieken: 3D knippen Poesieplaatjes plakken Embossing Borduren op papier werken met sierrandjes

 

Conditie; Heeft een sticker op de achterkant gezeten, verder is het boekje goed.

Samenvatting

Volop ideeën voor:
kaarten
theezakjeskerstboom
cadeaulabels
menukaarten

Veel vouwplezier!

 

conditie goed.

Samenvatting

 

Originele wensideeën met theezakjes

Originele wensideeën met theezakjes. Kleurrijke theezakjes vormen de verrassende hoofdmoot van dit originele wenskaartenboekje. De frisse kleuren van de zakjes inspireerden origamiste Tiny van der Plas tot het ontwerpen van verbluffend eenvoudige wenskaarten. Elke vruchtenthee heeft zijn eigen geur die ook uw kaart zal sieren. De modellen zijn gemakkelijk te maken. Elke wenskaartenliefhebber kan met de duidelijke werkbeschrijvingen aan de slag. Veel plezier met dit wensideeënboekje!

 

 

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

Het vouwen met theezakjes is in korte tijd één van de populairste vrijetijdsbestedingen geworden. De kleurrijke plaatjes zijn zeer geschikt voor het vouwen van allerlei leuke wenskaarten, cadeaulabeltjes en doosjes. In dit derde boekje gebruikt Tiny van der Pias ook andere papiertjes om de leuke vouwseltjes te maken. In Zeg het met theezakjes staan ideeën voor wenskaarten, geschenkdoosjes, sieraden, onderzetters, presse-papiers, notitieblokjes en een verjaardagskalender.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Natuurlijk Theezakjes

Natuurlijk Theezakjes. Vouwen met theezakjes is leuk, goedkoop en snel. In dit vijfde theezakjesboekje heeft Tiny van der Plas weer een heleboel leuke kaarten, bloemen, mobiles, doosjes en kusudama's verzameld. Gecombineerd met mooie papiersoorten, exotische noten en vruchten en leuke mandjes maak je met theezakjes behalve leuke wenskaarten ook schitterende interieurdecoraties.

 

 

 

conditie; goed.

Samenvatting

We hebben weer heel verrassende variaties op et 3D-thema bedacht. In dit boekje gebruiken we de nieuwste 3D afbeeldingen en laten zien hoe je die naar hartelust kunt combineren met eco-materialen, ribbelkarton en lintjes. Het is weer een leuke uitgave geworden voor de grote groep enthousiaste knipsters!

 

 

Conditie; goed

Samenvatting

Wie kent de gedichtjes uit poëziealbums niet? En de prachtige plaatjes die daarbij horen? Rigtje en Aafke hebben ze voor je verzameld en gecombineerd. De kaarten met 3D poëzieplaatjes en gedichtjes zijn het prachtige resultaat. Dit boekje staat weer vol met knipschema's van de 3D plaatjes en samen met randjesscharen en hoekponsjes maak je een kaart met een persoonlijk tintje.

 

Conditie; goed.

Embossing is gwecombineerd met andere technieken zoals 3D knipen en kaleidoscoopvouwen. Het is een feilloze techniek om kaarten iets extra's mee te geven. 

Samenvatting

 

Meer Mozaïeken met stenen uit Hurwenen

Meer Mozaïeken met stenen uit Hurwenen. De mensheid heeft in de loop der tijd vele minder fraaie, maar zeer zeker ook vele mooie gaven tentoongespreid. Mozaïek is een allemachtig oude kunstvorm en kan uit vele verschillende materialen bestaan zoals glas, marmer en andere natuursteen. Inclusief patronen.

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

De tuin wordt steeds meer bij de woonomgeving betrokken en veel mensen besteden veel tijd aan het gezellig maken van elk hoekje van de tuin. Tuincentra bieden een overvloed aan betonnen beelden en ornamenten die op zichzelf al erg mooi zijn, maar die, wanneer u ze beschildert in de kleuren van uw tuinmeubels, kussens of bloempotten een bijzonder decoratief element vormen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook in huis met deze beelden een eigentijds en sfeervol hoekje creëren.

In dit boek worden diverse verftechnieken toegepast, zoals patineren, sponsen, marmeren, dry-brushen en inwassen. Dit zijn stuk voor stuk technieken die iedereen kan toepassen en waarvan de ervaring geleerd heeft dat u er niet snel genoeg van zult krijgen. U bent dus gewaarschuwd!

 

Het boek is goed.

Samenvatting

In dit boekje, dat voorzien ois van prachtige kleurengoto's, worden voorbeelden aan de hand van duidelijke foto's en een heldere omschrijving stap voor stap doorlopen. Zo kunt u de in het boekje gemaakte voorbeelden eenvoudig zelf (na) maken en als u de techmiek beheerst, elf de allermooiste resultaten werkelijkheid laten worden.

 

Samenvatting

In dit boekje laat Alma de vele combinatie mogelijkheden zien van de achtergrond kaarten en knipvellen die Diny van de Lustgraaf heeft getekend. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, zelfs uitklaptafereel kaarten kun je er mee maken.

 

Het boekje is goed.

In dit boekje staan allerlei kerstdecoraties, gemaakt van karton, lint, stof, glas of klei.

 

Conditie;goed.

Samenvatting

Meer dan 20 sfeervolle bloemschikideeën die het huis gedurende de donkere dagen voor kestmis een feestelijke sfeer geven. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals vers groen, bloemen, vruchten, specerijen en hooi, die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook heerlijk geuren. Met inspirerende voorbeelden van advents- en deurkransen, guirlandes, tafelschikkingen, kerstbomen en festoenen.

 

DE bladzijden zijn wat verkleurd.

Kerstcreaties. Makkelijk te maken kaarten, cadeauverpakkingen en interieurversieringen voor het hele gezin. Tafelversieringen. Ruim dertig makkelijk te maken creaties voor een sfeerrijk kerstfeest. Met inbegrip van patronen en sjablonen. Stap voor stap duidelijke kleurfoto's.

 

Produktspecificatie:

Het boek is in goede staat. Iets verkleurd

 

 

Samenvatting

 

De kersttijd is een tijd van versieren, in de eerste plaats natuurlijk de kerstboom. Maar gaan we er een gouden boom van maken of een kleurige? Na de kerstboom kan de rest van het huis omgetoverd worden tot een echt kersthuis: met kerstkransen en guirlandes, een prachtig gedekte tafel voor het kerstdiner, kerstquilts in warme kleuren, decoratieve bloemstukken, beschilderde dienbladen, sfeervolle kerstkaarten en nog veel meer. Aan dit boek hebben elf auteurs meegewerkt die, ieder op zijn eigen gebied een werk in de kerstsfeer hebben ontworpen en uitgewerkt. Het biedt een scala aan ideeën om het huis met kerst extra feestelijk te maken. Alle technieken worden duidelijk uitgelegd en zijn geïllustreerd met prachtige foto's in kleur en heldere tekeningen. Met behulp van de makkelijk over te nemen patronen kan iedere enthousiaste kerstvierder direct aan de slag om een eigen kersthuis in te richten.
 
 
Produktspecificatie:
Het boek is als nieuw.

 

Samenvatting

De tijd rond de feestdagen is altijd gezellige, drukke tijd waarin veel geregeld en voorbereid moet worden. Het versturen van wenskaarten hoort daarbij. Dit boek biedt u een prachtige compilatie van de mooiste kaarten uit verschillende hobbyboeken waaruit u een heleboel leuke ideeën kunt halen voor zelfgemaakte kerst - of nieuwjaarskaarten. Fijne feestdagen en veel plezier maken van uw kerstwenskaarten.

 

Produktspecificatie:

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Het complete wenskaartenboek voor alle seizoenen. Kralen - 3D - Stofjes - Schutkaarten - Sierprikken - Draaikaarten - Servetten - Stempelen - Bolvensterkaarten - Borduren op papier en theezakjes - Stickers - en nog veel mee.

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Een feestelijke selectie van de mooiste kerstkaarten ooit, gemaakt door de auteurs van La Rivière creatieve uitgevers. De afbeeldingen zijn afkomstig uit boeken die de afgelopen jaren over dit onderwerp zijn verschenen en geven daarmee een overzicht van de meest populaire technieken. Iedere kaart wordt duidelijk beschreven en is daarom ook geschikt voor de beginnende hobbyist. Voor gevorderden is het, mede dankzij* de prachtige foto's, een bron van inspiratie. Een fantastisch boek voor iedereen die dit jaar zelf kerstkaarten maken wil!

 

Produktspecificatie:

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

Het maken van 3D kaarten is een van de favoriete technieken van de kaartenmaakster. Voor haar, maar eigenlijk voor iedereen, is dit Basisboek 3D knippen ideaal! De mooiste kaarten met 3D motiefjes, zomer-, feest- en winterkaarten, ze staan er allemaal in. Net als de benodigde patronen en knipschema's. Duidelijke foto's maken het compleet.

 

Het boek is goed. Lijkt niet te zijn gebruikt