Samenvatting

In de nieuwe serie Dominicus txt ziet een dwarsdoorsnede van de vertrouwde Dominicus-gidsen het daglicht in een compacte vorm. Hierbij is gekozen voor uitsluitend tekst, dus zonder fotomateriaal. Alle gidsen in de Dominicus txt-reeks bevatten dezelfde tekst (inclusief kaders en kaarten) als de uitgebreide versie en hebben een prettig leesbare lay-out.

 

Het boek is als nieuw. 

Uitverkocht

Ange van Ommen: De hele weg.

€ 3,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Ange van Ommen: De hele weg.

€ 3,00

Samenvatting

De hele weg is een verslag van de pelgrimstocht die Ange van Ommen in 2012 maakte naar Santiago de Compostela, een verhaal over met beperkingen op pad gaan, grenzen verkennen en weer thuiskomen. Ange beschrijft ook hoe ze met de lessen van de Camino in de jaren erna haar leven opnieuw heeft vormgegeven. Ze schrijft volstrekt open en eerlijk over haar gevoelens en emoties, en met gepaste afstand over haar beperkingen. Door de vanzelfsprekende schrijfstijl lijkt het alsof je als lezer de reis samen met haar maakt. Ze laat zien dat je ver kunt komen als je vanuit mogelijkheden leeft.

 

 

Het boek is als nieuw, lijkt niet te zijn gelezen.

Ontdek met deze geillustreerde wereldatlas onze planeet. De talrijke kaarten, illustraties en foto's bieden je een kleurrijke en gedetailleerde kijk op de wereld. In de teksten vind je de belangrijkste informatie over alle regio's van de aarde. De atlas helpt je bij het maken van werkstukken, vergroot je algemene kennis en bezorgt je uren leesplezier.

 

Het boek is goed.

Een prachtig boek. Lust en last van het reizen door de eeuwen heen. Met mooie illustraties.

 

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

Landelijk Groot-Brittannië neemt de lezer mee op een grote reis door Groot-Brittannië, langs indrukwekkende natuurgebieden en historische attracties. Het richt de aandacht behalve op de architectonische schoonheid van kastelen en kerken ook op de mysteries van prehistorische overblijfselen en op kleurrijke regionale gebruiken en traditionele ambachten, en schetst daarmee een bijzonder beeld van de landelijke schoonheid van dit unieke eiland.

 

Het boek is goed.

Het boek lijkt niet te zijn gebruikt.bladzijden hebben een lichte verkleuring.

Samenvatting

Schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries reisde met zijn vrouw en 16-jarige zoon door China. Ze reisden per trein, boot, fiets en bus, met niets dan een rugzak en zonder een woord Chinees te spreken. In China neemt hij u mee naar dit adembenemende land. Hij verhaalt over de machtige steden Peking en Shanghai, de Muur en het Terracotta leger in Xian en de sawas bij Yangshuo. Argeloos, nieuwsgierig en bescheiden maakt hij kennis met de mensen, hun cultuur en hun geschiedenis. Dit boek is een feest voor wie dit land wil bezoeken, wie er al eens is geweest en wie gewoon thuis iets te weten wil komen over China.

 

Hewt boek is wat verkleurd, lijkt niet te zijn gelezen.