Samenvatting

We gaan naar het grote Zomerfeest. Daar zijn jullie vast nog nooit geweest! Kijk, daar is de koets met vier muizen ervoor. Klim vlug op de bok, we gaan er vandoor!"

 

 

Conditie; Goed.

Uitverkocht

Freddie Langeler; De wortelkindjes.

€ 5,00
Uitverkocht

Freddie Langeler; De wortelkindjes.

€ 5,00

Samenvatting

Diep in de grond, tussen de wortels van de bomen liggen de Wortelkindertjes te dromen. De hele winter slapen ze daar lekker warm, dicht tegen elkaar. Maar dan breekt op aarde de lente aan en moeten de Wortelkindertjes opstaan.

 

Conditie; goed.

Samenvatting

Als de nacht is gekomen, liggen alle kinderen te dromen, en aan de hemel staat de maan. Dan moeten de Sterrekindertjes opstaan...

 

 

Conditie; Er staat een naam in geschreven verder is het boek goed.

Samenvatting

Kleine Beer en zijn vrienden zijn nieuwe avonturen van het beertje en zijn oude vrienden Uil, Poes, Eend en Kip. Samen met Emmie en de pop Lucie hebben ze een heerlijke zomer. Maar voordat die voorbij is, houden ze een feest met limonade en allerlei lekkere hapjes, en met feestmutsen. Na de vakantie gaat Kleine Beer naar school en leert een brief schrijven, die hij zelf verstuurt naar zijn vriendinnetje Emmie.

 

cconditie: redelijk.

Wat is heerlijker voor Kleine Beer dan een hele dag bij opa en oma te zijn waar hij lekker verwend wordt? Om voor te lezen vanaf ca 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

 

Conditie; heeft wat kleine beschadigingen aan de cover.

Een boekje met mooie en leuke gezegden. prachtige afbeeldingen. 

 

conditie; goed.