o.a. Leuke spelletjes, om een fantastische oma te zijn.

Conditie; goed. 

Of moeders nu een baan hebben uit liefhebberij of uit noodzaak, dat verandert niets aan de hoeveelheid taken en werkzaamheden bij haar thuis. Hoe haar liefhebbende echtgenot en haar kroost haar

(kunnen) bijstaan wordt in dit boek aan de hand van tal van voor iedereen herkenbare situaties treffend weergegeven.

 

Conditie; goed.

Samenvatting

Als je (nog) niet weet dat...een boomstam makkelijker te dragen is dan een stamboom, ouders nooit twee keer dezelfde fout maken (maar wel drie of vier keer), kinderen eerst leren lopen, dan leren praten en dan leren om geld te vragen,...dan is dit een boek voor jou.

 

Conditie; Een kleine beschadiging aan de cover.

Secretaresse is ook een vak, en wat voor een vak! In dit boekje zijn op vele tienduizenden secretaressen herkenbare en dwaze situaties (op) getekend, waar je als secretaresse dagelijks mee te maken krijgt.

 

Conditie: Goed.

Samenvatting

Het jaar kan pas afgesloten worden als Het afzien van 2014 is verschenen. Alle hoogte- en dieptepunten behandeld door de twee lichtgeschapen cartoonvogeltjes.

 

Produktspecificatie:

Als nieuw, niet gelezen.

Samenvatting

'Zaken en werk' is een bundeling van de dagelijkse prenten die in Het Parool verschenen. Ze gaan allemaal over bedrijven en kantoren. Het zijn ontroerende kanttekeningen bij en observaties van machtswellustelingen, verhoudingen op kantoor en stroeve relaties.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Hoezo oud? is een uitgebreide selectie tekeningen waarin Peter van Straaten op zijn bekende wijze de beslommeringen van een ouder wordende generatie neerzet.

 

conditie; Goed. 

Samenvatting

Opeens waren ze er. Twee dames in burka boden op in Sigmund, de strip die dagelijks in de Volkskrant staat. En het duurde niet lang of ze hadden de kleine psychiater zelfs uit zijn eigen strip verdrongen. Deze op het eerste gezicht onheilspellende gedaanten ontpoppen zich tot were Burka Babes, die ons met hun nuchtere kijk op de wereld steevast weten te verrassen.

 

Produktspecificatie:

Boek is als nieuw.

Samenvatting:

Schijnbaar moeiteloos combineert de vrouw van nu een succesvolle carrière met keuken, cultuur en kinderen. Maar dat veeleisende bestaan heeft zijn prijs en noopt tot levensvragen als: Wie ben ik? Wat wil ik eigenlijk? Maakt deze broek mij dik? Vrouwen hebben behoefte aan steun, aan iemand die ze met beide benen op zijn divan legt. Zo iemand is dokter Sigmund, bij uitstek kenner van de vrouwelijke ziel.

Produktspecificatie:

Als nieuw.

SamenvattingEen manager moet onder enorme druk presteren, want in onze 24-uurs economie slaapt de concurentie nooit. Eén moment van verslapping en hij ligt uit de race. De manager moet continu nieuwe initiatieven ontpooien en de werkvloer motiveren. In een wereld waar adrenaline en stress onvermijdelijk zijn, kan het niet anders of men heeft een coach nodig. Zo'n menselijk klankbord is dokter Sigmund, hij motiveert, inspireert en declareert.

 

Produktspecificatie:

Boek is als nieuw

Samenvatting

Als je met een pil je depressie onder controle kunt krijgen, waarom zou je dan nog in therapie gaan? Dokter Sigmund benadrukt het belang van een combinatie van pillen en praten, want zonder goede medicatie houdt geen therapeut het vol om naar het gezeur van zijn patiënten te luisteren. In deze bundel geeft de eenogige psychotherapeut ons weer een boeiend kijkje in zijn praktijk.

 

Produktspecificatie:

Boek is zo goed als nieuw

Uitverkocht

De liefste opa van de wereld.

€ 2,50
Uitverkocht

De liefste opa van de wereld.

€ 2,50

Niet iedereen is in het trotse bezit van een op. Maar daar staat tegenover dat sommigen er wel drie hebben! 

 

Het boek is goed.

Het boekje is goed, de omslag wat verkleurd, lijkt niet te  zijn gelezen.

Zijn ze niet verschillend, al die oma's? De ene kitig, de andere kattig, de derde een lieve grootmoeder die zich bekommert om het lot van zielige zeehondjes of de grootmoeder die de trouwste supporter is van haar voetballiefhebbende kleinzoon. 

 

Het boekje is goed, niet gelezen. 

Niet iedereen is in het trotse bezit van een opa. Maar daa tegenover staat dat sommige er wel drie hebben!

 

Het boekje is goed, niet gelezen.

Samenvatting

Met de hilarische moppen uit dit lekker dikke moppenboek krijg je de lachers gegarandeerd op je hand! De moppen zijn niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen kunnen er smakelijk om lachen.

 

Produktinformatie:

Het boekje is als nieuw,