Samenvatting

Het jaar kan pas afgesloten worden als Het afzien van 2014 is verschenen. Alle hoogte- en dieptepunten behandeld door de twee lichtgeschapen cartoonvogeltjes.

 

Produktspecificatie:

Als nieuw, niet gelezen.

Samenvatting

Hoezo oud? is een uitgebreide selectie tekeningen waarin Peter van Straaten op zijn bekende wijze de beslommeringen van een ouder wordende generatie neerzet.

 

conditie; Goed. 

Uitverkocht

Produktspecificatie:

Het boek is in zeer goede staat. Er staat wel  een naam in geschreven.

Uitverkocht

Samenvatting

In de reuzenpaperback Het is niet anders in duizend-en-een tekeningen laat Peter van Straaten op volstrekt unieke wijze veel Hollands leed zien: ongelukkige echtparen, herkenbare kantoorscènes, pittige vrouwen en in het water gevallen vakanties. Een meer dan royale keuze uit Van Straatens beste werk van de afgelopen jaren.
Het is niet anders in duizend-en-een tekeningen is inmiddels de vierde reuzenpaperback in de serie. Eerder verschenen Het dagelijks leven in 1001 tekeningen, Mensen onder elkaar in 1001 tekeningen en Alles en iedereen in duizend-en-een tekeningen. Ze geven een groots overzicht van de tekeningen die in de Zeurkalenders van de afgelopen jaren stonden. Een ideaal cadeau voor wie geen genoeg kan krijgen van de messcherpe observaties van Van Straaten.

 

Produktspecificaties:

Het boek is zo goed als nieuw.

Samenvatting

Opeens waren ze er. Twee dames in burka boden op in Sigmund, de strip die dagelijks in de Volkskrant staat. En het duurde niet lang of ze hadden de kleine psychiater zelfs uit zijn eigen strip verdrongen. Deze op het eerste gezicht onheilspellende gedaanten ontpoppen zich tot were Burka Babes, die ons met hun nuchtere kijk op de wereld steevast weten te verrassen.

 

Produktspecificatie:

Boek is als nieuw.

Samenvatting:

Schijnbaar moeiteloos combineert de vrouw van nu een succesvolle carrière met keuken, cultuur en kinderen. Maar dat veeleisende bestaan heeft zijn prijs en noopt tot levensvragen als: Wie ben ik? Wat wil ik eigenlijk? Maakt deze broek mij dik? Vrouwen hebben behoefte aan steun, aan iemand die ze met beide benen op zijn divan legt. Zo iemand is dokter Sigmund, bij uitstek kenner van de vrouwelijke ziel.

Produktspecificatie:

Als nieuw.

SamenvattingEen manager moet onder enorme druk presteren, want in onze 24-uurs economie slaapt de concurentie nooit. Eén moment van verslapping en hij ligt uit de race. De manager moet continu nieuwe initiatieven ontpooien en de werkvloer motiveren. In een wereld waar adrenaline en stress onvermijdelijk zijn, kan het niet anders of men heeft een coach nodig. Zo'n menselijk klankbord is dokter Sigmund, hij motiveert, inspireert en declareert.

 

Produktspecificatie:

Boek is als nieuw

Samenvatting

Na zijn succesvolle therapie voor managers en vrouwen, laat dokter Sigmund nu zijn licht schijnen over de opvoeding. Kinderen willen aandachte en duidelijke regels, maar worden aan hun lot overgelaten omdat papa en mama het zo druk met zichzelf hebben. De gevolgen zijn driftbuijen, vechtpartijen, prinsessengedrag en dramatische bedrituelen bij... de ouders. Kinderen en ouders hebben behoefte aan rust, reinheid en Ritalin en vinden dit bij onze kleine psychiater, bij uitstek kenner van de kinderziel.

 

Produktspecificatie:

Boek is alsnieuw.

Samenvatting

Peter de Wit
SIGMUND
relatietherapeut
Als de eerste verliefdheden voorbij zijn is het in een relatie al snel ploeteren geblazen. Dan doemen vragen op als:
Hoe zorgen wij ervoor dat onze relatie spannend blijft?
Betekent vreemdgaan het einde?
Kunnen mannen en vrouwen eigenlijk wel samenleven?
Relatietherapeut Sigmund geeft geen antwoorden op deze vragen, maar wel een heel eigen visie op de moderne man-vrouwproblematiek.

 

Produktspecificatie:

Het boek is zo goed als nieuw

Samenvatting

Als je met een pil je depressie onder controle kunt krijgen, waarom zou je dan nog in therapie gaan? Dokter Sigmund benadrukt het belang van een combinatie van pillen en praten, want zonder goede medicatie houdt geen therapeut het vol om naar het gezeur van zijn patiënten te luisteren. In deze bundel geeft de eenogige psychotherapeut ons weer een boeiend kijkje in zijn praktijk.

 

Produktspecificatie:

Boek is zo goed als nieuw

Niet iedereen is in het trotse bezit van een op. Maar daar staat tegenover dat sommigen er wel drie hebben! 

 

Het boek is goed.

Productbeschrijving

EINDELIJK IS HIJ ER: 'DE GROTE MOPPENENCYCLOPEDIE' WAARMEE ZELFS DE GROOTSTE DROOG STOPPEL PLAT GAAT VAN HET LACHEN. EEN COMPLETE VERZAMELING KNOTSGEKKE, PIKANTE, ORIGINELE, SPITSVONDIGE EN SUPERLEUKE GRAPPEN. GETEST DOOR SPECIALISTEN WIER LACHSPIEREN HEEL WAT GEWOON ZIJN. EEN MOPPENBOEK DAT ALLE ANDERE VER ACHTER ZICH LAAT!

 

Het boek is goed, bladzijden zijn iets verkleurd

Het boekje is goed, de omslag wat verkleurd, lijkt niet te  zijn gelezen.

Zijn ze niet verschillend, al die oma's? De ene kitig, de andere kattig, de derde een lieve grootmoeder die zich bekommert om het lot van zielige zeehondjes of de grootmoeder die de trouwste supporter is van haar voetballiefhebbende kleinzoon. 

 

Het boekje is goed, niet gelezen. 

Niet iedereen is in het trotse bezit van een opa. Maar daa tegenover staat dat sommige er wel drie hebben!

 

Het boekje is goed, niet gelezen.

Samenvatting

Met de hilarische moppen uit dit lekker dikke moppenboek krijg je de lachers gegarandeerd op je hand! De moppen zijn niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen kunnen er smakelijk om lachen.

 

Produktinformatie:

Het boekje is als nieuw,