De beweging der dwazen- een ontdekking van Latijns-Amerika.

 

 

Het boek heeft een klein vouwtje in de cover. verder lijkt het niet te zijn gelezen.

Samenvatting

Hoe komt een hoogzwangere novembermoeder het beste de herfst door? Welke bekende mensen zijn er in november geboren? Ho zal de novemberbaby zijn? Dit grappige en praktische boekje geeft antwoord op vragen over de zwangerschap en vertelt iets over de vermoedelijke bevallingsdatum. Kortom: een aanrader voor alle (aanstaande) ouders.

 

Het boekje is in goede staat.

Samenvatting

Voornamen, een praktische handleiding bevat een selectie van 6.000 voornamen die hedendaagse ouders zullen aanspreken. Elke naam wordt op een begrijpelijke manier verklaard; waar nodig geeft de auteur naamkundige achtergrondinformatie.
De uitgebreide inleiding geeft antwoord op vragen die naamzoekende ouders vaak stellen, zoals: is elke gewenste voornaam wettelijk toegestaan, hoeveel ouders doen tegenwoordig nog aan vernoeming, wat is het belang van de betekenis van de naam en welke namen zijn op het moment populair? Voor creatieve ouders geeft de auteur een aantal tips om op basis van bestaande namen een originele variant te verzinnen.

 

Het boekje is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Uitverkocht

Samenvatting

 

Wat Vrouwen Moeten Weten 1e druk is een boek van Shaunti Feldhahn uitgegeven bij Barnabas. ISBN 9789085200376

Dit boek gaat over dingen die vrouwen gewoon niet begrijpen van hun man. Hij verdwaalt liever dan dat hij de weg vraagt. Hij 'vergeet' een cadeautje te kopen uit angst dat hij met iets verkeerds thuiskomt. Hij is diep beledigd door een in het openbaar gemaakt grapje. [i]Wat vrouwen moeten weten[/i] is gebaseerd op enquêtes en interviews met meer dan duizend mannen. De auteur ondervroeg hen over heel persoonlijke onderwerpen als liefde en respect, faalangst, het belang van seksualiteit en de aantrekkingskracht van beelden. Hun eerlijke en openhartige antwoorden geven een verrassend inzicht in de gedachtewereld van mannen. Dit kan vrouwen helpen de man van hun leven beter te begrijpen, hem te steunen en van hem te houden om wie hij echt is.

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gelezen.

Samenvatting

Dit openhartige boek onthult de enige echte Oprah Winfrey. Daarbij worden leuke, maar ook minder leuke momenten besproken uit het leven van deze fascinerende vrouw. Haar armoedige kinderjaren, haar opkomst als Amerika's meest succesvolle talkshow-presentatrice, haar belevenissen als filmactrice en Oscar-genomineerde en haar leven als steenrijke, zwarte vrouw in een blanke mannenwereld.

 

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gelezen.

Uitverkocht

Isaac Asimov: Ik, robot

€ 2,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Isaac Asimov: Ik, robot

€ 2,50

Samenvatting

 

Het boek ‘Ik, robot’ is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers!
De film is gebaseerd op de boek van Asimov. De film I, robot speelt zich af in het Chicago van 2035. Robots behoren tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.

Met een extra verhaal geschreven door een robot genaamd Asibot onder leiding van Ronald Giphart.

 

 

Het boek is als nieuw.

Productbeschrijving

Op weg naar school werd zij ontvoerd. Acht jaar later schokte haar verhaal de hele wereld.

 

De bladzijden zijn heel iets verkleurd, verder is het boek goed.

 

Samenvatting

 

Dankzij de snelheid van het licht. De digitale toekomst uitgelegd aan digikenners en digibeten 1e druk is een boek van De Hond. ISBN 9789027447777

Het belang van de computer wordt steeds groter voor zowel bedrijven als voor mensen thuis. De bitsexplosie die zich nu aan het voltrekken is, zal grote gevolgen hebben voor alle facetten van het leven. Een 'digitale revolutie' die de revolutie van de landbouw en de industriële revolutie in de schaduw stelt. In vier delen worden de lezer, of hij nu iets weet van computers of niet (de zogenaamde digibeten), een beeld en een persoonlijke visie gegeven van de aanloop naar de bitsexplosie, de bitsexplosie zelf en de gevolgen daarvan, de wereld na de bitsexplosie en hoe men zelf kan profiteren van deze ontwikkelingen. We zijn op weg naar een nieuwe wereld, waarin de bits dominant zullen zijn. De gevolgen voor de economische structuur van de samenleving zullen enorm zijn. Allerlei schakels in het economische proces veranderen of verliezen hun waarde. De macht verschuift steeds meer van leverancier naar afnemer. Zintuigen die met de snelheid van het licht reizen, zullen de wereld veranderen

 

 

Het boek lijkt niet gelezen, de omslag is iets verkleurd.

Samenvatting

W.F.J. Hana, Klokken
Met een voorwoord van Prof.Dr. E. Morpurgo
Uitgeversmaatschappij Van Dishoeck, Bussum
Met talrijke foto's en andere afbeeldingen in zwart-wit

 

 

Produktinformatie:

Het boekje is goed, lijkt niet te zijn gelezen, is verkleurd door het liggen.