Samenvatting

Van massage bij gezondheidsprobleempjes tot sportmassage en massage voor baby en kind, je leest het allemaal in Weleda Massageboekje. Je leert de belangrijkste massagegrepen (ook voor zelfmassage) aan de hand van duidelijke illustraties. Daarnaast krijg je diverse voorbereidingstips en aanwijzingen voor het kiezen van de juiste massageolie. Kortom, Weleda Massageboekje is een boek om in huis te hebben wanneer je sportief, gezond en weldadig wilt leren masseren. 112 pagina’s bevat het massageboekje van Weleda.

 

Conditie; Zeer goed.

Samenvatting

 

Meer dan 40 jaar vond Erica Terpstra het niet erg om dik te zijn. Ja, ze probeerde wel eens een dieet, maar binnen de kortste keren viel ze weer terug op het bekende Bourgondische ‘graasgedrag’. En ze genoot ervan! Totdat ze begin mei 2008 besloot: ‘Tot hier en niet verder!’ Ze maakte van haar afvalrace een nieuw Olympisch project en raakte sindsdien al meer dan 40 kilo kwijt. Hoe? Dat kun je op veler verzoek lezen in dit boekje ‘Help, ik val af!’.
‘Geluk is een keuze’, zei de filosoof Descartes ooit. Laat je door de ervaring van Erica Terpstra inspireren om óók een nieuwe keuze te maken. Om af te vallen, om (weer) te gaan sporten en bewegen of bijvoorbeeld om een nieuwe baan aan te nemen. Levenslef, keuze maken en daar de consequenties van aanvaarden. Dáár gaat het om! Lees dit boekje en je wilt meteen aan de
slag! Iedereen kan het!

 

 

In zeer goede staat.

Voedingsdagboek.

€ 3,50

Voedingsdagboek.

€ 3,50

Productbeschrijving

 

Hét boek dat leert kritisch naar voeding te kijken!
Dit boek is er voor iedereen die meer wil weten over gezond en bewust eten. Door de voedingsinformatie en de tabellen is het heel geschikt voor mensen die echt met voeding aan de slag willen. Bijvoorbeeld de pagina’s met afbeeldingen van koolhydraatrijke producten geven veel inzicht voor mensen met diabetes. Ook voor mensen met een hoog cholesterol, hoge bloeddruk, darmproblemen of ondervoeding bevat het boek duidelijke leesbare informatie en praktische tips. Het voedingsdagboek kan een rol spelen bij het verbeteren van voedingsgewoonten. Wij vinden het belangrijk dat mensen leren keuzes te maken; niet denken in goed of fout, gezond of ongezond, maar kiezen voor de gulden middenweg. Hoe bereid je een gezonde snelle maaltijd? Patat kan best, maar wat kies je erbij en hoe vaak eet je het? En dan ook kiezen voor dat half uurtje extra lichaamsbeweging!

 

 

Het boek is in goede staat, lijkt niet te zijn gelezen.

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin.

 

Het boek is in zeer goede staat. lijkt niet te zijn gebruikt.

70 avontuurlijke light menu's, oefenprogramma voor thuis en ontspanningsoefeningen. 

 

Het boek is in goede staat, lijkt niet te zijn gebruikt.

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

 

Het Normale Dieet
Diëten is van alle tijden. Door een overdaad aan methodes en inzichten lijkt het tegenwoordig echter alsof je van goeden huize moet komen als je gewicht wilt verliezen. Maar worden we daar wel blij van op de lange termijn? Esmee Köhler grijpt terug op het klassieke inzicht "neem minder energie in dan je verbruikt'. Eenvoudige dieetregels, ervaringsverhalen en simpele recepten met lekkere verse producten vormen de basis van het boek. Het Normale Dieet is met beide benen op de grond, laagdrempelig, gevarieerd en betaalbaar. En biedt het juiste gereedschap om op elk moment zelf de beste keuzes te maken.


Esmee Köhler is voedingscoach en blogster. Een aantal jaar geleden viel zij 15 kilo af – en de kilo's bleven weg. Ze wilde laten zien dat het anders kan, gezonder. Door onderzoek kwam zij steeds meer tot de conclusie dat een "normale' aanpak het beste werkt. Zo ontstond het idee voor Het Normale Dieet.
 
 
Het boek is in goede staat. 

 

Samenvatting

Het South Beach Dieet is:
- gewicht kwijtraken in drie gemakkelijke stadia
- goede vetten en koolhydraten scheiden van de slechte
- niet hongeren: drie maaltijden én tussendoortjes
- automatische verbetering van de gezondheid
- meer dan 120 recepten, ontwikkeld door een voedingsdeskundige
- sporten niet noodzakelijk
- geschreven door een cardioloog

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gelezen/gebruikt.

Samenvatting

Dit boek bevat heel veel wijsheden, tips en huishoudelijke middeltjes uit Oma's tijd.
De mens heeft altijd geprobeerd ongemakken, kwalen, kwaaltjes en ziekten te bestrijden. Zo werden door de eeuwen heen oplossingen bedacht en hebben vele middeltjes ook de moderne tijd bereikt.
Kruiden nemen hierbij vaak een centrale plaats in.
Het spreekt vanzelf dat lichaamsverzorging en voeding bij het streven naar gezondheid niet kunnen ontbreken.
Doordat ze een goed gebruik maakten van wat de natuur te bieden had vergemakkelijkten onze grootouders hun leven.

 

Het boek is goed. Lijkt niet te zijn gelezen.