Uitverkocht

Joan Lambert: Dochter van de Godin.

€ 3,50
Uitverkocht

Joan Lambert: Dochter van de Godin.

€ 3,50

Samenvatting

Groots opgezet, miljoenen jaren omspannend fantasy-epos... in de beste traditie van Jean Auel

Een spirituele roman over de ontwikkeling van de mens en het ontstaan van de mystieke band met de Oermoeder...

 

 

Het boek is als nieuw. lijkt niet te zijn gelezen.

Samenvatting

De mensen van Atlanton noemen het de onderwereld, maar in de Uiterwaarden van de Zon is het altijd zonnig Septemberweer Beer, Otter en Dwerg wonen er al tijdloze eeuwen, en gaandeweg zijn ze hun voorgaande levens vol oorlog en geweld vergeten. Maar een oud, reeds lang vergeten lied maakt Dwerg onrustig met Beer en Otter trek hij over het woeste water van de rivier Calix Ztaay, terug naar de Wereld Vóór de Tijd. Daar ontmoeten ze bij toeval de magiërs Grefax Grimwald en Faragon Fairingaay, wijzen van de Cirkel van Licht, die strijdt tegen Dorini, de Koningin van het Duister die Atlanton aan zich wil onderwerpen.

 

De bladzijden zijn iets verkleurd.

Uitverkocht

Wim Netten: Mabelia en Wisent

€ 5,00
Uitverkocht

Wim Netten: Mabelia en Wisent

€ 5,00

Samenvatting

Dit boek gaat over de vroege middeleeuwen. Een jongen en meisje, beiden op de vlucht ontmoeten elkaar tijdens hun tocht langs de Heirbaan, een door de Romeinen aangelegde weg. Op hun reis beleven ze spannende avonturen.
In deze turbulente periode, waren veel mensen op de vlucht. Bijzonder is, dat ik tijdens de onderzoeken ontdekte, dat men eerst soldaten en later ook reizigers onderdak en voedsel moest bieden.

 

Produktspecificatie:

Het boek is als nieuw.

Uitverkocht

Kaj Elhorst: Mende

€ 5,00
Uitverkocht

Kaj Elhorst: Mende

€ 5,00

Samenvatting

Mensen die wonen en leven op een andere planeet, hoe zou dat zijn? Kajs roman geeft er een prachtig beeld van. De omstandigheden zijn heel anders, maar het menselijk leven gaat gewoon door. Maar er zijn problemen en bedreigingen de je op aarde niet kent. Aanpakken dus!

 

Produktspecificatie:

Het boek is goed, de omslag is wat beschadigd.

Samenvatting

Het kwaad keert altijd terug…

Iedereen kent de naam Rachel Boydell, van het meisje dat in Melbourne is vermoord. Haar zuster Katherine was er getuige van en voelt zich sindsdien schuldig dat ze niet heeft ingegrepen. Ze gaat naar een tante in Sydney en leeft verder onder een nieuwe naam.

Tot Katherines verbazing wil het populairste meisje van haar nieuwe school, Alice, haar beste vriendin worden. Maar Alice heeft een schaduwzijde, en naarmate zij zich verder in het leven van Katherine dringt, komt deze zijde meer naar voren en blijkt dat ze met haar vriendschap duistere bedoelingen heeft.

 

 

Produkrspecificatie:

Het boek is zo goed als nieuw.