Twee kinderen slaan de Bijbel open en volgen het leven van Jezus op de voet. Vanaf zijn geboorte in Betlehem tot en met zijn kruisdood en het grootste wonder: Jezus' opstanding.
Op elke bladzijde overzien ze een panorama, waarin de Bijbelverhalen plaatsvinden. Wat ze zien en leren, kun je ook zelf ontdekken door de genummerde raampjes één voor één te openen bij de tekst met hetzelfde nummer.

 

Het boek is in zeer goede staat, de raampjes zijn niet open geweest.

Samenvatting

Kerstfeest

We denken aan de komst van Jezus op aarde. Dit boek vertelt het verhaal van het kind in de kribbe.

Maak de raampjes open op iedere bladzijde van dit mooie uitvouwboek en je wordt meegenomen naar Bethlehem, de boodschap van de engel, het bezoek van de herders, de reis van de wijze mannen uit het oosten: het verhaal van het allereerste kerstfeest.

 

Het boek is in zeer goede staat. De raampjes zijn niet open geweest.

Samenvatting

Op een geheel eigen wijze vertelt Dick Bruna het verhaal van de ark van noach. Als God besluit om de aarde schoon te spoelen en een nieuw begin te maken, wordt noach met zijn familie gespaard en zo ook van alle dieren twee. Ook ruben de rups gaat samen met zijn vriendinnetje de grote boot op die noach heeft gebouwd. Als de regen eindelijk na veertig dagen en nachten stopt, gaat iedereen de boot weer af. Er verschijnt een hele mooie regenboog en ruben droomt dat hij een vlinder wordt. Een blauwe, hoopt hij.

 

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

Deze bijbel is samengesteld voor de allerjongsten. Hij is levendig, eenvoudig, heeft kleurrijke illustraties en bladzijden die schoongeveegd kunnen worden.

 

De cover is wat verkleurd, verder is het boek goed.

Samenvatting

De prachtige illustraties en de eenvoudige maar levendige vertelstijl laten
jonge kinderen op een innemende manier kennismaken met de bijbel.

 

Het boek is goed.

Uitverkocht

Dagboek voor kleine schatjes.

€ 5,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Dagboek voor kleine schatjes.

€ 5,00

Samenvatting

 

Schattige figuurtjes, korte meditaties en verrassende rijmpjes brengen 365 Bijbelteksten tot leven voor peuters en kleuters. Zo leren ze al heel jong een moment voor God te hebben. En dat zal meewerken aan hun vorming tot liefdevolle, gelovige mensen.
Elke dag begint met een bijbelse belofte of waarheid. Daarna volgt een korte meditatie die bij de leeftijd van kleine schatjes past. En iedere pagina wordt afgesloten met een toepasselijk en luchtig rijmpje.
De schattige illustraties van Elena Kucharik geven dit boek een aantrekkelijk, eigen karakter. Het Dagboek voor Kleine Schatjes neemt kleine kinderen mee op een tocht door de Bijbel. In kleine stapjes. Van Genesis tot Openbaring ontdekken kinderen dat God een liefdevolle Vader is, die rijke beloften heeft gedaan en die een bijzondere voorliefde voor kinderen heeft.
De gebruikte Bijbelteksten zijn vereenvoudigd ter wille van de jonge lezertjes.

 

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gelezen.

Als je nog klein bent, begrijp je niet veel van de viering in de kerk. Tot wie bidden ze? Waarom zingen ze? Waarom lopen ze naar voren? Dit boekje helpt je kindje mee te doen. Het vertelt in eenvoudige woorden wat er in de viering gebeurt. Ieder onderdeel heeft een eigen illustratie. Door de grote tabs wordt bladeren in dit boekje een spel op zichzelf.

 

Het boekje is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Een kinderboekje, helder en kort om uit voor te lezenof door kinderen zelf gelezen te worden. De illustraties komen tot leven in 3-dimensionale tafereeltjes.

Een bekend bijbelverhaal, voor de kleintjes verteld op een helder en eenvoudige manier. Ook de vrolijke en kinderlijke iollustraties zullen de kinderen zeker aanspreken; ze laten de verhalen nog eens extra tot leven komen.

 

Het boekje is goed. Ook in deze serie Een jongetje,vijf broodjes en twee visjes.

Een bekend bijbelverhaal, voor de kleintjes verteld op een helder en eenvoudige manier. Ook de vrolijke en kinderlijke iollustraties zullen de kinderen zeker aanspreken; ze laten de verhalen nog eens extra tot leven komen.

 

Het boekje is goed. ook in deze serie Noach bouwt een ark.

Samenvatting

Daniël houdt veel van God.
Hij bidt vaak.
Als dat van de koning niet meer mag,
blijft Daniël toch bidden.
Daniël moet in de leeuwenkuil.
Maar God zorgt voor hem.

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

Rijmpjes en Gebedjes - 

kleine kinderen te helpen bij het bidden.

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

Rijmpjes en Gebedjes -  om kleine kinderen te helpen bij het bidden.

 

Produktinformatie: 

Boekje is goed.

Samenvatting

In de kerk zijn er een heleboel taken en verschillende manieren om een steentje bij te dragen aan de opbouw van de parochiegemeenschap. Misdienaar zijn is er eentje van. Deze gids wil de misdienaar op weg zetten om steeds meer te weten te komen over zijn of haar taak. Dit boekje legt op de eerste plaats uit wat een misdienaar zoal doet en vertelt over het hoe en het waarom. Maar het geeft ook een dieper inzicht in de eucharistie en in het 'misdienaar-zijn'.

 

Het boekje is goed. Staat een stempel en datum in.