een rivier, berg, een oceaan... nee, een heel melkwegstelsel van moppen, raadsels en tekstjes die elke dag opnieuw voor een welkom moment van lach en ontspanning zorgen. 

 

conditie; Goed.

 

 

Samenvatting

Een schitterend geïllustreerde atlas met zeven grote uitvouwplaten die jonge lezers kennis laat maken met de wereld.
De zeven uitvouwplaten behandelen elk een werelddeel, en aangevuld met de extra informatie in de miniboekjes leer je zo een heleboel interessante weetjes over onze wondere wereld en haar bewoners.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Nijntje is heel verdrietig als oma dood gaat. Ze zet bloemen op het graf omdat oma daar zo van hield.

 

Conditie: staat een naam in, verder is het goed.

Productbeschrijving

cd met muziek en stemmen uit de film. Een mooie maar ietwat arrogante prins wordt vervloekt door een tovenares als hij haar onderdak weigert. De prins moet als afschuwelijk beest verder leven.

 

Conditie; Goed. incl. cd.

Samenvatting

Dromen jullie nooit over reizen in het fantastische FANTASIA? Zeemeerminnen, aardmannetjes, heksen en feeën ontmoeten... Maar ook reuzen, trollen en weerwolven... Of een ritje maken op de rug van een regenboogdraak? Zullen we samen naar FANTASIA gaan? Ga maar zitten en hou je goed vast! We vertrekken! Dit boek heeft maar liefst 8 'kras- en ruik'pagina's, van rozengeur tot zweetvoeten. Durf jij het aan om je neus in de sok van een trol te steken?

 

 

Conditi; Goed.

Samenvatting

In dit boek staan de beste feestjes bij elkaar: themafeesten (zoals een K3-feest, een crossmiddag voor jongens of een high tea voor meisjes), een 'feestje van vroeger', en speciaal voor kinderen die op of rond de feestdagen jarig zijn, kerst-, paas- of pietenkinderfeestjes. De feestjes zijn niet ingewikkeld én er gaan ook geen dagenlange voorbereidingen aan vooraf!

 

Conditie; Heeft een sticker in de binnenkant gezeten. 

Hoe kun je je eigen badzout maken? Wat heb je nodig om een ​​stempel te maken? Wie was Marie Curie? Dit kleurrijk vormgegeven boek voor meisjes bevat 100 tips, tricks en games die meisjes vanaf 8 jaar zeker niet mogen missen. 

 

Conditie; goed.

Cover op de foto is in het Duits. Het boek is in het Nederlands geschreven. 

Productbeschrijving

100 Dingen als het regent. Dit boekje geeft 100 dingen om te doen tijdens een regenbui! Door dit boekje behoren saaie regenachtige dagen tot het verleden. Dit boek bevat een hele hoop spelletjes, hersenkrakers, spannende raadsels, leuke moppen, knutselideeen en allerlei weetjes die voor veel vertier zorgen.

Let op: ook heel leuk voor als het niet regent!

 

 

conditie; goed.

Samenvatting

Roltrap naar de maan is een prentenboek met een CD met alle kinderliedjes van Klein Orkest, geschreven door Harrie Jekkers en Koos Meinderts en schitterend geïllustreerd door Annette Fienieg. Over een dromedaris die de dierentuin spuugzat is, een koning die bang is om dood te gaan, een vader die fantastisch kan liegen en een nijlpaard dat dik, lui en lelijk gelukkig ligt te zijn. 

 

Conditie; Goed.

Productbeschrijving

Prentenboeken om te zingen. 

Mies van Hout maakte twee liedjesprentenboeken: Daar buiten loopt een schaap voor de allerkleinsten en Op een grote paddenstoel voor de peuters. Bij verschijnen waren het al klassiekers: perfecte kraamcadeautjes, onmisbaar in iedere kinderkamer.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Ik heb van jou gedroomd vannacht
auteur l Harmen van Straaten
Een avontuur tussen de sterren, dat eindigt met een dikke zoen!

 

 

 

Conditie; Goed.

Kabouterstad; verhaal over kabouters, geillustreed door Nans van Leeuwen.

 

Conditie. heeft een kleine sticker achterin gezeten,verder is het boek goed.

Samenvatting

Wat gebeurt er als een kabouterdorpje plaats moet maken voor een nieuwe weg? Zullen de kabouters er in slagen een ander plekje te vinden waar ze kunnen wonen? En kunnen kabouters vriendjes worden met een rode kater? In één jaar kunnen er heel wat onverwachte dingen gebeuren met Pank en Stoit en de andere kabouters. Avonturen waarin ook tante Eef, de kater Dinges en de eend Spetter een belangrijke rol spelen. Voor iedere avond is er een verhaaltje over de kabouters en hun vriendjes.

 

Conditie; Goed.

Verschillende verhaaltjes van Nelly Kunst.

 

Conditie; Het boek heeft wat gebruikssporen.

Samenvatting

De zon komt op boven het kasteel van Murendom. Terwijl Heer Hugo nog steeds op een oor ligt, gaat de jonge Jantje voor het eerst de zware poortdeuren in de slotmuur door. Jantje zal weldra een nieuwe wereld ontdekken, die even vreemd als spannend is: de wereld van de koene ridders.

 

Conditie; Goed.

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies- dat is niet makkelijk te meten!.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Heksen vliegen op bezems, kunnen toveren en hebben een zwarte kraai of zwarte kat als huisdier... of zwarte kat als huisdier... De verhalen in dit boek gaan over sprookjes- en droomheksen, over heksen op school en in het park. Maar er is ook een verhaal over een grote broer die behekst wordt, door een knappe heks...

 

Conditie; goed.

Samenvatting

Een heerlijke voorlees bundelboordevol verhalen en gedichtjes van de bekendste schrijvers en illustratoren van het Nederlandse taalgebied.Over belletje trekken en straf krijgen, over ruzie maken en kappertje spelen, over vieze woorden zeggen en in bomen klimmen.En natuurlijk over al die andere dingen die zo goed bedoeld waren, maar zo verkeerd uitpakten.Met bijdragen van Paul Biegel ,Annie M.G. Schmidt, Imme Dros, Hans Hagen, Driek van Wissen, Joke van Leeuwen,Marianne Busser en Ron Schröder, Jaap ter Haar, Ted van Lieshout en vele, vele anderen.

 

 

Conditie; goed.

Samenvatting

Zes bekende titels in een prachtige bundel! Leuke verhalen om lekker zelf te lezen! In Poes is weg gaat Daan 's avonds in het donkere, enge park op zoek naar zijn poes Ties. In Zondagmorgen en Zaterdagmorgen maken Katja en Jan er een puinhoop van. Tinus-in-de-war gaat over een opa en een poes die soms de kluts kwijt zijn. En Joep wil een konijn, maar dat mag niet van mama. Daarom neemt hij Een geheim konijn. In Geen schoenen voor Bram vindt Bram dat zijn oude sandalen nog best kunnen. Zijn moeder vindt van niet en Bram moet mee naar de winkel. Lees en geniet! Van AVI M3 tot AVI E4.

 

Conditie; Cover heeft hele kleine beschadigingen verder is het boek goed.

Er was eens... is het tweede deel van de nieuwe Douwe Egberts boekenserie Sprookjes op rijm.
In deze serie heeft Martine Bijl een aantal van de mooiste sprookjes opnieuw verteld en op rijm gezet. Hierdoor komen de bekende verhalen vol spanning, humor en betovering opnieuw tot leven. De sprookjes zijn voorzien van prachtige tekeningen door Noëlle Smit.

 

Conditie; Goed.

Er is brand bij dierendokter Daan. Help! Alle dieren zitten binnen, in hun hok. Ze moeten naar buiten! Iedereen helpt mee. Het lukt. Maar alle hokken zijn verbrand. Waar moeten de dieren naartoe? Brit heeft een idee....

 

Conditie; Goed. 

Samenvatting

 

Bono en Skip laten de kleinste kinderen oostenrijk ontdekken in een spannend avontuur. Ze gaan samen skiën, ontmoeten Oostenrijkse vlooienvriendjes en horen schoten in de lucht. Zal Skip nog op tijd kunnen ontsnappen uit de skilift?
De jonge lezer wordt door Lotus en Merijn meegnomen, zij vertellen je hun reisverhalen. Ze leren skiën met hun skiklas en gaan naar de hoogste berg. Waarom gaat Lotus middenin de nacht naar buiten? En wie is toch dat meisje waar Merijn het steeds over heeft?
Oudere kinderen leren dat je op wintersport nog veel meer kunt doen dan alleen maar skiën en kunnen samen met vrienden de winterchipsrace spelen.


Bono en Skip in Oostenrijk is een avontuurlijk en leerzaam reisverhalenboek voor alle kinderen die Oostenrijk in de winter willen ontdekken. Het boek is geschreven voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar. Het boek bevat een spannend avontuur,reisverhalen, informatie over Oostenrijk en spelletjes.
Bono en Skip zijn twee vrolijke, reislustige vlooien. Ze wonen op het hoofd van Lola,een lieve trouwe hond. Lola reist samen met haar baasjes Lotus en Merijn de hele wereld over. Bono en Skip en Lotus en Merijn nemen je in dit boek mee op hun reis door Oostenrijk.
Bono en Skip laten de kleinste kinderen Oostenrijk ontdekken in een spannend avontuur.Ze gaan samen skiën, ontmoeten Oostenrijkse vlooienvriendjes en horen schoten in de lucht. Zal Skip nog op tijd kunnen ontsnappen uit de skilift?
De jonge lezer wordt door Lotus en Merijn meegenomen, zij vertellen je hun reisverhalen. Ze leren skiën met hun skiklas en gaan naar de hoogste berg. Waarom gaat Lotus middenin de nacht naar buiten? En wie is toch dat meisje waar Merijn het steeds over heeft?
Oudere kinderen leren dat je op wintersport nog veel meer kunt doen dan alleen
maar skiën en kunnen samen met vrienden de winterchipsrace spelen.
Veel leesplezier!
 
 
Conditie; Goed.

 

Ergens op zolder vindt Jan een koffer vol met jassen en jurken. Dat vertelt Jan aan An. An en Jan verkleden zich. An heeft een plan, bij mam in een la liggen spullen om je wangen en lippen te kleuren, zachtjes gaat An op weg en loopt stilletjes over de gang.....

 

Zelf lezen 6-8 jaar 

Conditie; Goed.

Samenvatting

De avond dat Max zonder eten naar bed wordt gestuurd, groeit er een bos in zijn kamer. De zee komt aanrollen en Max gaat op weg naar het eiland waar de Maximonsters wonen. Hij is niet bang, hij temt de Maximonsters door diep in hun gele ogen te kijken. De Maximonsters maken hem koning en er wordt een wild feest gevierd. Maar toch voelt Max zich wat eenzaam...

 

 

Conditie; goed.

Productbeschrijving

Er zijn indringers op kasteel Hoensbroek!

De oom van Aleida heeft de helft van het kasteel ingepikt. De keuken is verboden terrein voor Aleida. Hoe moet ze nou aan eten komen? Aleida is woedend. Hoensbroek is toch alleen van haar vader? Maar als haar neef Otto het oude testament laat zien, begint Aleida te twijfelen.

Terwijl hun riddervaders blijven vechten om het kasteel, gaan Otto en Aleida zelf op zoek naar bewijs voor het testament. Maar ze zijn niet de enigen...

 

 

Conditie; Goed.

Babydieren

€ 3,50

Babydieren

€ 3,50

Productbeschrijving

Dit boek vol foto's van de allerschattigste jonkies ter wereld is verplichte kost voor iedereen die van dieren houdt.

In zeven hoofdstukken krijg je informatie over het jonge leven bij uiteenlopende soorten: van de dieren thuis en op de boerderij tot waterwezens en gevaarlijke wilde dieren.

Ontdek de verschillen tussen allerlei babydieren en de uitdagingen waarvoor ze staan vanaf het moment dat ze ter wereld komen. Kom erachter waarom sommige jongen volkomen hulpeloos worden geboren en andere al bijna meteen kunnen lopen of zwemmen.

Verbaas je over de kracht en de veerkracht waarmee verschillende diersoorten de moeilijkheden van het leven te lijf gaan.

Talrijke weetjes en prachtige kleurenfoto's brengen de wereld van het jonge dier tot leven.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Voor dit boek draaiden Koos Meinderts en Annette Fienieg de rollen eens om: Annette Fienieg maakte kleurrijke, poëtische prenten, waardoor Koos Meinderts zich liet inspireren tot bijpassende gedichten. Over een zeemeermin op weg naar Kopenhagen, over een jongen die mooie meisjes spaart, over een koning die uit wandelen gaat, over Maite Maria, die op haar soldaat wacht en over een moeder met
een dochter van glas:

Het regent zonlicht
op de wereld
op het meisje in het gras.
Hoor haar moeder
zingt een liedje
voor haar dochtertje van glas.


 

Conditie; Is goed. staan enkele namen op de voorste pagina geschreven.

 

 

Reis terug in de tijd naar het kasteel van de baron en ontdek wie daar woont.

 

Conditie; de cover heeft een hele kleine beschadiging, verder is het boek goed.

Samenvatting

Zonet zat het aapje nog warm in de buik van zijn moeder, nu zoekt het buiten de troost van een tepel. Daartussen was er het grote moment: de geboorte. of je een aap bent of een vis of een giraffe, een maal geboren heb je het spannendste deel van je leven al achter de rug. Jammer dat je het haast nooit te zien krijgt. Vandaar dit boek, vol tekeningen en alles wat je weten wilt over de geboorte.

 

Conditie; een kleine beschadiging in de cover. verder is het boek goed.

Samenvatting

In een klein houten huis in de uitgestrekte bossen van Noord-Amerika woont Laura, met haar ouders en twee zusjes. Er wonen bijna geen andere mensen wel leven er wolven, beren en grote wilde katten. En in de winter ligt de sneeuw zo hoog tegen het huis, dat ze er een gang doorheen moeten graven om buiten te komen. Overdag helpt Laura met karnen, bakken en kaas maken. 's Nachts ligt ze soms te luisteren naar de geluiden van de wilde dieren. Ze weet dat die gevaarlijk kunnen zijn. Maar hun hond Jack houdt de wacht, en boven de deur hangt het geweer van haar vader.

 

 

Conditie; Bladzijden zijn wat verkleurd. 

Polleke gaat met Mimoen. Al twee jaar. Maar nu mag het niet meer van zijn ouders. Polleke wordt te groot en dus is het geen kinderspel meer. en Mimoen moet later met een Marokaans meisje trouwen.

Bij opa en oma leert ze bidden, ook al is ze niks van haar geloof. Bidden kan ze goed, vooral zals ze aan Momoen denkt.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Godfried Bomans gaf insecten menselijke eigenschappen

Het boek beschrijft het verhaal van het jongetje Erik Pinksterblom dat via ‘de Wollewei’- het schilderij in zijn slaapkamer- terecht komt in een fantasiewereld. Een wereld waarin hij kan praten met insecten. Die insecten blijken (eigenaardige) eigenschappen te hebben die griezelig veel overeenkomsten hebben met die van de mens.

 

 

Conditie; als nieuw

In De Gloria

Mees Kees is geweldig. Al is hij nog maar stagiair, toch heeft mees Kees al aardig door hoe hij les moet geven! Bij dictee tapt hij moppen en bij invuloefeningen speelt hij galgje. En een tekenfilm kijken is natuurlijk óók tekenles...Om nog beter te worden moet mees Kees voor zijn opleiding ook andere klassen lesgeven, één dag per week. En dus heeft de klas van Tobias voortaan een invaljuf op maandag. De kinderen vinden dat maar niets. Dictee zonder moppen, ja kunst, zo kunnen zij het ook! En als zelfs Tom de nieuwe rekenmethode van deze juf niet begrijpt, zijn ze helemaal teleurgesteld. Want Tom schreef altijd alle sommen op het bord, zodat de rest ze kon overschrijven. Dat was nou net zo handig! Als mees Kees jarig is, bedenkt de klas een geniaal plan om hem te verrassen. Intussen is Tobias verliefd, maar hij laat het meisje van zijn dromen niets merken, want mees Kees gaf hem een goed advies: wees nooit te gretig! De tien minuten gesprekken komen eraan en Tobias maakt zich zorgen. Hij weet dat zijn moeder echt niet van plan is naar school te komen... Gelukkig is mees Kees niet alleen een geweldige meester, maar is hij ook geweldig in ‘extra ondersteuning’.

 

Conditie; Redelijk. 

Samenvatting

De papa van Zaar speelt op de bas. Hij is vaak op reis met zijn groep. Zaar krijgt een trom van papa. Dan kan ze ook muziek maken als hij er niet is. Maar Zaar mist papa en ze wil naar hem toe. Ze kan best alleen met de trein. Of toch niet?

 

Conditie: zeer goed

Samenvatting

'Waar is Tomtom' is het tweede deel in de serie 'Dierenhotel De Brokkenbak' van Vrouwke Klapwijk. Het hotel is klaar en de opening komt dichterbij. De ouders van Stijn worden geïnterviewd voor een stukje in de krant. Stijn vindt dat natuurlijk super interessant en zit er met zijn neus bovenop. Als het verhaal na een paar dagen in de krant staat, is Stijn heel erg trots. Maar dan ontdekt Veerle een opvallende advertentie. Er wordt een honk vermist, een echte rashond. Stijn en Veerle willen helpen zoeken. Als echte speurders gaan ze op onderzoek uit maar ze vinden niets. Totdat op een vrijdagavond ineens een telefoontje naar het dierenhotel komt...

 

 

Conditie: Als nieuw

Drie kleine, stoute varkentjes, die zitten in het bad, ze spetteren en spatteren en gooien alles nat.

 

Grappige versjes voor peuters en kleuters over alledaagse en ondeugende situaties.

 

Conditie; Goed.

 

Samenvatting

Vakantie is heerlijk! Lees maar wat de kinderen in dit boek allemaal voor leuke plannen hebben. Peter gaat fijn uit logeren. Maar hij pakt zo veel speelgoed in dat zijn onderbroekjes niet meer in de koffer passen... Jan reist met de trein helemaal naar het Dolfinarium! Joep gaat zelfs met het vliegtuig en Hein mag in zijn eigen tentje kamperen. En Esther is dolblij dat ze tussen al dat vreemde eten in het hotel gelukkig ook lekkere... frietjes ontdekt.

In dit zonnige voorleesboek is elke dag weer een feest. Jammer dat het niet altijd vakantie is!

 

Conditie; Hoekjes van de cover zijn heel licht beschadigd.

Een leuk voorlees boekje.

 

Conditie; Een hele kleine beschading aan de cover. verder is het boekje goed.

Samenvatting

Een vrolijke bundel vol voorleesverhalen. Het mannenkoor doet altijd alles samen. Ze gaan kamperen, ze maken de straat schoon en ze zijn allemaal tegelijk jarig. Natuurlijk komen er nog meer bekende figuurtjes langs; zo gaat kaboutertje Jan zwemmen en proberen de drie jongetjes geld te verdienen door liedjes te zingen. Heerlijk om voor te lezen , thuis en op school!

 

 

Conditie; zeer goed.

Samenvatting

Een vrolijke bundel vol voorleesverhalen. Varkentje Mondriaan gaat naar de dierentuin en naar school, en hij maakt een mooi olifantje van klei. Natuurlijk komen er nog meer bekende figuurtjes langs; zo bakt beer een appeltaart en haalt prinsje Alexander zijn teldiploma. Heerlijk om voor te lezen, thuis en op school!

Met kleurrijke illustraties van Dagmar Stam.

 

Conditie:  zeer goed.

Samenvatting

Pietje Puk is de vriend van alle kinderen. Ze houden van de grappige avonturen van de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij staat altijd voor anderen klaar en geeft hun goede raad. Maar daarbij haalt hij dolle streken uit. Telkens neemt hij ze in de maling. Zelfs zijn beste vrienden en vooral agent Langdraad. In Keteldorp ligt overal rommel. Op straat, tussen de bosjes, in het plantsoen, op het gras en in de sloten. Burgemeester Bazeman vraagt Pietje, wat aan die vervuiling moet worden gedaan. De postbode weet daar wel raad op. De burgemeester geeft Pietje op zijn beurt een goede raad om een roofoverval op het postkantoor te voorkomen. Keteldorp krijgt een grote schoonmaakbeurt. Het wordt zelfs het schoonste dorp van het hele land.

 

 

Conditie; Het boek is licht verkleurd.

Pietje Puk is de vrolijke postbode uit Keteldorp. Hij heeft al veel avonturen beleefd.

 

Conditie; Bladzijden zijn licht verkleurd, en heeft wat kleine beschadigingen aan de hoeken van de cover.

Samenvatting

De bekende en vertouwde kinderserie over de avonturen van twee lieve eendjes uit de paleistuin.

Klik en Klak naar de stad.

Klik en Klak en de Zwaan.

 

Conditie; goed.

Productbeschrijving

Dikie Dik vindt het leuk om te gaan logeren. Overal waar hij gaat slapen neemt hij zijn oppasboek mee. Hier kan hij in laten schrijven wat ze samen beleefd hebben. Schrijf jij met hem mee?

 

 

Conditie: Goed.

Een boek met sprookjes;

 

De kleine zeemeermin- De tondeldoos- Aladin en de wonderlamp- De nieuwe kleren van de keizer- De tuin van het paradij- De vliegende koffer- Hans en Grietje- Ricket met de kluif-De toverfee- het meisje met de zwavelstokjes.

 

 

Het boek is in goede staat.

Een sprookjes boek met de verhalen:

Ezelsvel- Het lelijke eendje-Raponsje- Het tinnne soldaatje- Doornroosje- De varkenshoeder- De baron van Munchhausen- De wilde zwanen- Zeven in een klap- Sneewwitje.

 

 

Het boek is in goede staat. 

Samenvatting

Ilonka & Leonard de Vries, Voor de kinderkamer - mooie verhaaltjes, versjes en plaatjes uit Oma's jeugd
Met illustraties in zwart-wit

 

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Genoot u vroeger ook van verhalen over kabouters, elfen en sprekende dieren? Heerlijk toch, om samen met uw kind opnieuw weg te duiken in die fantasiewereld!

Dit gezellig dikke voorleesboek bevat vele grappige, boeiende en vertederende verhalen. De prachtige tekeningen sluiten nauw aan bij de vlotte tekst. Door het eenvoudige taalgebruik kunnen jonge kinderen met al wat leeservaring de verhalen ook zelf lezen.

Met een verhaaltje voor het slapengaan zal uw kind straks lekker slapen en heerlijk dromen.. over kabouters?

 

Het boek is in zeer goede staat. hardcover. 

 

Het is feest, want Lieselotje is jarig. Haar stoeltje is versierd, de postbode brengt kaarten, en ze krijgt een heleboel cadeautjes. De koning vindt dat best moeilijk. Hij zou ook graag jarig willen zijn. Maar dat kan natuurlijk niet. of wel soms/

 

Het boekje is in goede staat.

Zet de slagroom taart klaar en haal de slingers maar tevoorschijn, want dit boek is een groot feest! De tien populairste kinderboekenschrijvers van Nederland hebben er allemaal een sopeciaal feestverhaal voor geschreven. 
Vivian den Hollander, Paul van Loon, Tosca menten, Mirjam Oldenhave, Francine Oomen, Janneke Schotveld, Manon Sikkel, Carry Slee, Niki Smit en Jacqes Vriens. 

 

 

 

Het boekje is als nieuw. hardcover.

Voetbal leerboek. Lees, kijk en oefen zelf hoe je de baas wordt over de bal.

Samenvatting

Mathilde is op vakantie op een eiland. Daar bouwt ze een piratenhut in de duinen. Haar nieuwe vrienden Frank en Jelmer helpen mee. Opeens roept Frank: 'Kijk eens, een oude klomp!' Mathilde pakt de klomp op. Dan ziet ze opeens een papiertje in de klomp. Het is een kaart van een eiland. Er staat een vierkant op, met een 9 erbij. 'Wat is dat?' vragen Frank en Jelmer. 'Een schatkaart,' zegt Mathilde opgewonden. 'Het is een schatkaart!'

 

Het boekje is in zeer goede staat.

De bladzijden zijn verkleurd, verder is het boekje goed.

Samenvatting

Het is winter in het bos waar Eelkes vader boswachter is. Dat lijkt wen stille tijd, maar er gebeurt een heleboel. De waterleiding bevriest zodat Eelkes moeder sneeuwballenkoffie oet maken. Eelke en zijn vader gaan achter kerstboomdieven aan.

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Henk, Anneke en Jan willen een kip vangen, maar de kip vliegt de keuken van het huis van de professor binnen. Jan wil hem pakken, maar dat lukt niet. En dan... kan Jan de keuken niet meer uit. Zal Jan weer veilig thuiskomen? En wie is de man met die zwarte hoed op en met z'n kraag omhoog?

Om voor te lezen: vanaf ongeveer 4 jaar.
Om zelf te lezen: vanaf ongeveer 7 jaar.

 

 

Conditie; Er heeft een sticker aan de binnenkanrt van de cover gezeten, verer is het boekje goed.

Samenvatting

 

De verhalen van W.G. van de Hulst beschrijven gebeurtenissen die voor volwassenen klein en onbetekenend lijken, maar voor kleine kinderen haast wereldomvattend.
W.G. van de Hulst spreekt en schrijft de taal van de kinderen daarin ligt zijn kracht. In deze verhalen uit de serie Voor Onze Kleinen laat de schrijver zien dat hij emoties van kleine kinderen haarfijn aanvoelt. Ook volwassenen die voorlezen blijven ervan genieten.

W.G. van de Hulst jr. maakte de tekeningen bij de verhalen van zijn vader.
De serie bestaat uit 21 deeltjes, die zowel los als gebundeld verkrijgbaar zijn. In de eerste Omnibus zijn 11 verhalen opgenomen.
In deze tweede rijk geïllustreerde Omnibus zijn de overige tien verhalen bijeengebracht:
Anneke en de sik
Het plekje dat niemand wist
Kareltje
Het kerstfeest van twee domme kindertjes
Het zwarte poesje
Het klompje dat op het water dreef
Annelies
Voetstapjes in de sneeuw
De bengels in het bos
Kleine zwerver

 

 

De bladzijden zijn licht verkleurd. verder is het boek goed.

Een interactief boek met stickers. ontdek de wereld van de Beren

Dit boek is een leuke eerste klennismaking voor jonge biologen vol opdrachten en tientallen interesante feiten over Beren.

Samenvatting 

Klaasje is sloom, zo ontzettend sloom. Van de dokter moet hij gaan zwemmen. Dat helpt tegen de sloomheid. Klaaasje gaat zwemmen, nou ja drijven. Of is het dobberen? En dan gebeurt er iets vreemds.

 

 

De bladzijden zijn verkleurd, verder is het boekje goed.

 

Samenvatting

Hou jij ook veel van paarden? Misschien ben je wel elke dag op de manege. En hangt je kamer vol met paardenposters. Paarden zijn er in soorten en maten. Van de kleinste falabella tot de grootste shire. Van ijslanders tot arabieren. En allemaal houden ze ervan geborsteld te worden. Maar welke borstel is ook al weer voor de manen? In dit boek lees je het antwoord. En je komt te weten wat het verschil is tussen een paard en een pony, hoe snel na de geboorte een veulen kan lopen, waarom je een hoefijzer met de opening naar boven op moet hangen (anders valt het geluk eruit).

 

Uitgave: Hema

Conditie; goed.

Samenvatting

Luna de eilandpony - Een vriendin voor het leven!

De achtjarige Elisa gaat elk jaar op vakantie naar haar oom en tante, die op een mooi eiland wonen. Maar dit jaar belooft de vakantie heel anders te verlopen dan verwacht! Het dappere meisje heeft namelijk een geheim. Elke dag gaat ze naar een weiland in de duinen, want daar graast Luna, Elisa's eilandpony en beste vriendin! Wanneer het meisje op een dag zoals gewoonlijk haar pony wil opzoeken, merkt ze iets vreselijks: Luna is verdwenen! Elisa weet zeker dat er iets ergs gebeurd is, dus twijfelt ze geen seconde. Ze moet Luna redden!

Voor avontuurlijke meisjes van 8 tot 11 jaar.

 

 

Conditie; Heeft wat kleine beschadigingen.

Productbeschrijving

Vanaf 7 jaar. Ken jij een pony met een speurneus? Waarschijnlijk niet. Toch gaat Anouk samen met Drop op onderzoek uit. Het safaripark krijgt namelijk te maken met een dierendief. Wanneer ook Anouks lievelingsgorilla verdwijnt en de politie niet de minste moeite doet om de zaak te onderzoeken, besluiten Anouk en haar vriendin Jella om zelf op dievenjacht te gaan. Natuurlijk zijn hun pony's ook van de partij.

 

 

Conditie; Goed.

Productbeschrijving

Vanaf 7 jaar.
Ken jij een pony die twee mensen kan dragen? Waarschijnlijk niet. Drop kan het toch niet. Daarom wordt het de hoogste tijd dat Anouks vriendin Jella een eigen pony krijgt. Als geroepen staan er enkele vakantiegasten in de wei van de ponyclub: vier IJslandse pony's. En Anouk en Jella mogen ze verzorgen! Wanneer de pony's weer naar huis moeten is Jella ontroostbaar. Ze is helemaal verliefd geworden op de ijslander Draumur met zijn wilde, krullende manen…

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Paulien logeert een paar dagenbij haar nichtje Roos, die een verzorgpony heeft. Zo vaak ze kunnen gaan ze naar Tobi toe. De pony is meestal heel lief, maar af en toe kan hij erg ondeugend zijn. Op een middag is Tobi ineens uit het weiland verdwenen! De meisjes schrikken erg.Is hij ontsnapt, of misschien meegenomen?Na een lange zoektocht vinden ze Tobi terug in de wei van de manege verderop. Maar volgens de stalhulp hoort Tobi daar. Hoe krijg en Paulien en Roos hem terug?

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Juul en Tim gaan naar de wei. 'kijk Tim,' wijst Juul.'zie je die big? is die niet lief' maar wat ziet Tim? loopt de big weg? Maar dat mag niet! oo, het is al te laat. pok! de big neemt een duik Juul ziet wit om haar neus. 'ik zoek die big wel op,' roept Tim. lukt het tim ... ?

 

De bladzijden zijn iets verkleurd, verder is het boekje goed.

Samenvatting

Aap en Beer gaan samen op pad. Ze komen rare dingen tegen. Een fles met een schat-kaart erin. Een hond zonder staart. Een kist met een oor. Een brief met niks erop. En een yak. Aan het eind van de reis zijn Aap en Beer aan zee. Aap maakt daar een hut voor Beer. En Beer zegt: 'Ik vond geen schat. Maar ik heb nu een vriend en dat is wel zo goed.'

 

 

De bladzijden zijn iets verkleurd, verder is het boekje goed.

Samenvatting

Woezel en Pip rennen vrolijk door rood, wit en blauw...
Dansend, springend, lachend, gillend: Hallo Nederland!
Kom je spelen?

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Woezel en Pip - Op vakantie is het derde boekje in de reeks van Woezel en Pip.

Het boekje bevat 8 voorleesverhaaltjes van Guusje Nederhorst. De prachtige tekeningen zijn (net als bij het eerste twee delen) gemaakt door Louise Geesink en Wil Raymakers.

 

 

Conditie; Goed. Hel;aas zonder CD

Woezel en Pip - in de Tovertuin is het eerste deel van de reeks Woezel en Pip boekjes.


Guusje Nederhorst was altijd al dol op kinderen. Ze begon in 2002 met het schrijven van liedjes voor jonge kinderen. Met illustratoren Louise Geesink (bedenkster van o.a. Loeki de Leeuw) en Wil Raymakers creëerde ze de hondjes Woezel en Pip, gebaseerd op haar eigen fantasie en de liefde voor haar 2 honden. Zo ontstond het voorleesboekje Woezel en Pip.

 

Met CD,niet orgineel.

Conditie; Het boek is goed.

'Pip!'roept Woezel. 'Er gaat een ster vallen.

 

Woezel voelt zich bibberig. en zijn builk doet pijn.

 

Het boekje is als nieuw.

Het is heerlijk aan het strand van Katwijk. Rinette en Jan gaan samen schatgraven. Ze laten een brief omhooglimmen langs hun vliegertouw en komen in contact met een garnalenvisser. Ze beklimmen de vuurtoren, maar als ze boven zijn laat Rinette iets naar benedfen vallen. Hoe loopt dat af?

 

Conditie; Goed.

Maud en Rik maken kennis met de postbode. Dat wil Rik later ook worden. Hij gaat vast oefenen en gooit stiekem brieven van thuis bij andere mensen in de bus. Dat vindt moeder natuurlijk niet goed. Als hij daarna de postbode mag helpen bij het bezorgen gaat er iets mis....

 

 

Conditie; Goed.

Jopie Slim en Dikkie Bigmans zijn  al heel lang dikke vrienden. Dikkie Bigmans is een jongen die betoverd is, daarom ziet hij eruit als een varkentje. Hij kan niet alleen met mensen praten maar ook met dieren. Zij beleven samen leuke avonturen. 

Voor beginnende lezertjes.

 

 

Conditie;Redelijk

Een leuk boek voor beginnende lezertjes.Jopie Slim en Dikkie Bigmans zijn dikke vrienden.

 

Conditie: De bladzijden zijn verkleurd, verder is het boek goed.

De bladzijden zijn verkleurd, verder is het boekje goed.

De bladzijden zijn wat verkleurd, verder is het boekje goed.

Samenvatting

Bas en Karin hebben een kist gevonden. Ze proberen hem open te maken. Opeens staan er drie piraten voor hun neus. Ze lachen vals. Geef die sleutel maar aan ons!

 

Het boekje is goed.

 

 

Samenvatting: 

Petra en Rik zijn met hun eend Pien op schoolreisje in Madurodam. Natuurlijk heeft ook moeten beloven om zich netjes te gedragen. In het begin lukt dit nog wel, maar als ze tussen de varende bootjes een broodkorst ziet drijven, duikt ze eropaf! Even later maakt Pien zelfs een noodlanding op scgiphol, boven op een jumbo!

 

Het boekje s in goede stasat, lijkt niet te zijn gelezen.

Samenvatting;

Petra en Rik moeten naar de kapper. Allebei hebben ze er eigenlijk helemaal geen zin in. Hun haar zit nu net zo leuk en het is ook nog een eind fieten. Natuurlijk begrijoen dat ze toch moeten gaan. Maar dan gaat het regenen....

 

Het boekje is in goede staat, lijkt niet te zijn gelezen.

Samenvatting;

Petra en Rik zijn hun konijntjes aan het voeren als er opeens wordt getoeterd. Het is oom Paul, die een heel bijzondere auto heeft gekocht. Samen met Piens en Riks moeder maken ze met z'n vijven een ritje in de auto. Eerst denken Petra en Rik dat zes zomaar wat rondrijden. Maar als ze oom Paul vragen waar ze naar toe gaan, antwoordt hij: ,, Naar de wilde dieren!"

 

Het boekje is in zeer goede staat, lijkt niet te zijn gelezen.

Samenvatting;

Petra Blok en Rik Dam zijn een paar dagen met vakantie aan het strand. Ze hebben er ontzettend plezier, want ze zoeken mooie schelpen, ze vliegeren of rennne zomaar wat. Toch is er iets wat niet mooi is. Op het strand ligt namelijk olie.....

 

Het boekje is in zeer goede staat, lijkt niet te zijn gelezen.

 

Samenvatting

In deze vier vrolijke verhalen gaan Pino en zijn vrienden uit Sesamstraat leuke dingen doen. Lekker vliegeren, het feestje van Elmo vieren en taart eten, dansen in de regen en het ijs op. Bij de grappige tekeningen staan korte gedichtjes.

 

Conditie; Goed.

Productbeschrijving

 

Grover vertelt je alles wat je moet weten over dieren. Over de verzorging van je huisdier: een lief hondje, een pluizig poesje of een vrolijke vis!

 

Conditie; Goed.

Productbeschrijving

 

Ernie heeft vandaag zin om grappen te maken. Maar Bert is daar niet blij mee: hij wil een boek lezen. Hoe krijgt Ernie Bert weer aan het lachen?

 

Conditie; Goed. 

Een vrolijkverhaal met Elmo in de hoofdrol.

 

Conditie: Goed.

Samenvatting

Het is herfst en hoog in de boom zien Tommie, Ieniemienie, Pino en Purk een laatste tros tamme kastanjes hangen. Konden ze die maar plukken, om er lekker van te smullen! Tommie heeft een goed idee: met z'n allen een levende toren maken. Als dat maar goed afloopt!

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

De wereld wemelt van de woorden. Lees,kijk en tel mee met Tommie, Pino ,Bert , Ernie, Elmo en Ienemienie.

 

 

Verhalen van Kim-Lian van der Meij, Tooske Ragas en de schrijvers van Sesamstraat.

 

 

Het boek is in zeer goede staat. hardcover.

Geheimtaal; Verhalen van Claudia deBreij, Renate Verbaan en de schrijvers van Sesamstraat.

 

 

Het boek is in zeer goede staat. hardcover.

Samenvatting

 

Op een morgen zitten Bert, ERnie, Tommie, Pino en Elmo te ontbijten wanneer er een meisje bij hen langskomt. Doedoe heet ze en ze is op wereldreis. Ze wilde de mooiste dingen van de wereld zien, maar morgen gaat ze weer terug naar huis. Naar Boekoeroe. Dat vinden onze vrienden erg jammer en ze gaan op zoek naar het allermooiste van Sesamstraat. Dan wil Doedoe vast voor altijd bij hen blijven! Zal het hen lukken?

Het boek 'Het mooiste van Sesamstraat' is gebaseerd op de gelijknamige theatershow. De tekst is geschreven door Sjoerd Kuyper. Samen met de vrolijke illustraties van Annemarie Visser is 'Het mooiste van Sesamstraat' een heerlijk voorleesboek!

 

 

Het boek is in zeer goede staat. Lijkt nieuw en niet gelezen.

In dit "het beste bedtijdboek van Bert en Ernie'staan 11 vrolijke verhalen uit de overbekende televisieserie Sesamstraat.

 

 

Het boek is in goede staat. 

In dit boek stelt kleine Bert al zijn favoriete spelletjes voor. Bovendien kan hij ze ook allemaal tellen! Een bijzonder leuk boekje voor de allerkleinsten. Om voor te lezen en urenlang plezier aan te beleven.

Klaas kan Alles

€ 3,50

Klaas kan Alles

€ 3,50

Samenvatting

 

In dit populairwetenschappelijke boek probeert Klaas de gekste beroepen uit voor één dag, gaat hij de meest onmogelijke missies aan en probeert hij een expert te verslaan op zijn eigen vakgebied!

Dit is Klaas! En Klaas kan alles, dat kun je wel zien! In dit populairwetenschappelijke boek probeert Klaas de gekste beroepen uit voor één dag, gaat hij de meest onmogelijke missies aan en probeert hij een expert te verslaan op zijn eigen vakgebied! Dit natuurlijk wel met behulp van allemaal toffe gadgets. Maar niet alleen Klaas probeert alles uit. Ook de lezers kunnen allerlei interessante experimenten doen! Kan Klaas écht alles? Dat en nog veel meer lees je in dit boek! Klaas van Kruistum 

 

 

Het boek is in zeer goede staat

Samenvatting

Als Melleke op een avond een heks, Heikje onder haar bed vindt, denkt ze natuurlijk dat ze droomt. Een heks onder je bed, kom nou! Maar als Heikje begint te toveren, ontstaan er een heleboel gekke toestanden. Melleke weet niet meer wat ze er van moet denken. Tot Heikje haar gewoon op haar bezem meeneemt naar Heksenland.

 

Het boek is redelijk, er zit een sticker op de rug van de cover.

 

 

Op een warme zomeravond kijken vier bevertjes naar de zon die ondergaat.

Kleine bever zucht. 'Wat is er kleine Bever? Waarom zucht je?' ' Straks is het donker en ik ben bang voor de nacht.

 

Het boekje is in zeer goede staat. 

Let op !!! bij meerdere boeken gelden er ander verzendkosten

( pakketpost)

Verhaaltjes, gedichtjes en ideetjes over verschillende aspecten van de seizoenen. Met gedetailleerde tekeningen in kleur en in grijs-wit. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

 

 

Conditie: Zeer goed. Staat een naam in.

Leuke verhaaltjes voor november en december.

 

Het boek is goed.

Samenvatting

In dit fantastische boek lees je een driedimensionaal verhaal over de dieren van de boerderij! De verbeeldingswereld van het kind wordt op elke pagina geprikkeld met een spectaculaire pop-up voorstelling.

 

Het boek is als nieuw.

In dit bijna vierkante, hardkartonnen prentenboekje met twee afgeronde hoeken maken we kennis met Kikker en Eend, twee dikke vriendjes. Kikker en Eend wandelen en zwemmen samen. En soms doen ze samen spelletjes en hebben dan heel veel plezier. Als het gaat regenen, gaan ze snel naar huis en kruipen onder de warme dekens. Ze besluiten de dag met te zeggen dat ze altijd samen vriendjes zullen blijven. In dit fraai geïllustreerde prentenboekje is de tekst erg summier, een zinnetje per twee pagina's, maar voldoende om er een verhaal in te zien. Het gegeven vriendschap wordt goed uitgewerkt en straalt ook warmte en gezelligheid uit. Er zijn niet veel kleuren gebruikt en daardoor is het juist zo sprekend: de groene kikker met zijn rood-wit gestreepte zwembroek en de witte eend met zijn gele snavel en poten, zijn eenvoudig weergegeven evenals de overige details. Het boekje heeft een fijne rustige bladspiegel. Voor ouders en peuters een heel aantrekkelijk boekje om samen te kijken en te praten over dieren en vriendschap. Deel uit een serie kartonboekjes over Kikker en zijn vriendjes*. Vanaf ca. 2 jaar.

 

Het boek heeft wat kleine beschadigingen, er zit een sticker op de vorkant.

Samenvatting

Het waait ontzettend hard. Rosemond houdt haar paraplu stevig vast. Plotseling wordt ze opgetild, steeds hoger en hoger. Ze is heel bang en knijpt haar oogjes dicht. Als ze weerdurft te kijken, is er wel heel erg veel veranderd ... Een poëtisch boek over weer en wind.

 

Het boek is goed, staat een naam in.

Samenvatting

Sofie is dol op honden. Na lang aandringen mag ze van haar moeder bij een fokker een klein hondje uitzoeken. Als ze thuis komen, blijkt het geen gewoon hondje te zijn...

 

Het boek is in zeer goede staat.

 

 

Samenvatting

Joep heeft een nieuwe vriend. Die vriend heet Bram en hij woont op een boerderij. Als Joep bij Bram gaat spelen, mag hij meerijden op een grote tractor. Dat vindt Joep prachtig! Als Joep en Bram op de hooizolder spelen, schrikt Joep van iets griezeligs….Dan vindt hij het even niet leuk meer op de boerderij.
 
 

Het boek is goed, staat een naam in. 

Samenvatting;

Van de hoogste mast in het water springen. Piraatje spelen. In het kraaiennest klimmen. Dat is wat kleine piet allemaal wil als hij mee mag naar Nederland. Maar als hij wakker wordt, zijn Sinterklaas en zijn Pieten zonder hem vertrokken. Is zijn sinterklaasfeest nu mislukt?

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Ella, de Ella uit Ik wil die! en Het mooiste boek van de wereld, is bijna jarig. Nog zeven dagen. Ze weet wat ze gaat doen, wat ze wil eten, wie ze gaat vragen. Ella weet niet wat ze zal krijgen, dat is nog geheim. Ze weet wél waar het cadeau staat, op zolder. Dus daar mag ze even niet komen. Dat is niet gemakkelijk, maar Ella houdt vol.
Alleen heeft de zolder een dakraampje. En op een dag werkt er een timmerman op het dak. Een timmerman met een lange ladder, waarmee je heel hoog kunt en waardoor je heel ver kunt kijken...
Ella doet twee dingen die niet mogen: op de ladder klimmen en naar haar cadeau kijken. Ze wordt er gewoon ziek van, van wat ze heeft gedaan, en verheugt zich helemaal niet meer op haar verjaardag.
Hoe vertelt ze mama nu wat er is gebeurd?

 

 

Het boek is in zeer goede staat.

Weet je nog dat sinterklaas in Kampen aankwam en hj allemaal Pieten-Zonder-Veer bij zich had? Wat zorgen de die Pieten voor veel problemen: Amerigo die verwisseld werd met het politiepaar Leen, Pietje Precies die me de stoomboot( vol pakjes!) terugging naar Spanje en de Hoofdpiet die ziojn Pietendiploma ineens moest halen. Het scheelde maar weinig of je had helemaal geen cadeautjes gekregen....

 

Conditie; Goed. 

Productbeschrijving

De 15 leukste sinterklaasliedjes gezongen door Maan.

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Hier volgt een politiebericht:
"De sinterklaasdichter wordt vermist.
Signalement: zestig plus, klein van stuk, witte snor.
Hij was gekleed in een geblokt kostuum.
Of anders in een gestreepte pyjama.
Een misdrijf wordt gevreesd.
Het hele sinterklaasfeest loopt gevaar.
Grote, zoete beloning voor de gouden tip!

Een verhaal over het grote avontuur van de sinterklaasdichter, waarbij een deel van de tekst op rijm geschreven is.

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

KLOP, KLOP! Simon loopt naar de deur 'Niet doen, zegt Saartie, maar Simon luistert niet. Hij legt zijn hand op de klink. Dan trekt hij de deur open. In de opening staat een grote gedaante. Hij draagt een mantel. Op zijn hoofd staat een hoge, puntige hoed. Een mijter 'Sinterklaas!' roept Simon. 'Kom gauw binnen, Sint.' Sinterklaas grijnst en kijkt naar Simon en Saartje. Met een klap sluit hij de deur"Ziezo, lekkere kindertjes, ik bedoel lieve kindertjes. Daar ben ik dan. Ik heb een smakelijke verassing voor mij, voor jullie, bedoel ik...

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Eefje en haar broertje Mark zijn dol op dieren. Niet alleen op Ollie en Flap, hun knuffels, maar vooral op echte dieren! Dus komt het goed uit dat de hond van opa en oma kleintjes heeft gekregen. Mark en Eefje zijn dolgelukkig als ze zelf een hondje uit mogen kiezen. Boef wordt hun beste vriend! Zij helpt, als een echte speurhond, met zoeken naar de weggelopen hamster van de kinderen.
Eefje en Mark krijgen een konijn met heimwee te logeren, maar daar weten ze wel een oplossing voor... Ook gaan ze op kraambezoek bij de pasgeboren stekelbaarsjes van Joris. Zo komen ze steeds meer te weten over de dieren om zich heen.
VOOR KINDEREN DIE VAN DIEREN HOUDEN

 

 

Het boekje is in zeer goede staat.

Samenvatting

De Kinderen van De Grote Beer groep 1
Een Kringetje van tralala
De Grote Beer, zo heet de school van Jasper, Daan, Quilfort, Frank en Houda. Kim is net vier en zit nog niet zo lang in de groep van Juf Inge. Ze vindt school leuk, maar wel erg spannend. Ook Frank vindt het nog een beetje eng als het zijn beurt is om in de kring iets te vertellen, En hij durft nite te ' elastieken', als de groep naar gymnastiek gaat.
In de loop van het schooljaar komen er steeds nieuwe kleuters bij en gebeurt er van alles. De kinderen spelen een toneelstuk voor Sinterklaas, vieren een vrolijk carnavalsfeest en gaan in de lente naar de kinderboperderij. Als het zomer wordt, nemen Kim en haar vriendjes met juf Inge afscheid van de oudste kleuters.

 

 

Het boekje is in zeer goede staat.

 

Samenvatting

 

De Grote Beer, zo heet de school van Jasper, Daan, Quilfort, Frank en Houda. Kim is net vier en zit nog niet zo lang in de groep van juf Inge. Ze vindt school leuk, maar ook wel spannend. Ook Frank vindt het nog een beetje eng als het zijn beurt is om in de kring iets te vertellen. En hij durft niet te 'elastieken', als de groep naar gymnastiek gaat.
In de loop van het schooljaar komen er steeds nieuwe kleuters bij en gebeurt er van alles. De kinderen spelen een toneelstuk voor Sinterklaas, vieren een vrolijk carnavalsfeest en gaan in de lente naar de kinderboerderij. Als het zomer wordt, nemen Kim en haar vriendjes met juf Inge afscheid van de oudste kleuters...

 

Conditie: zeer goed. Staat een naam in.

Samenvatting

De kinderen van De Grote Beer groep 2
Wiebelbiebeltanden
De vakantie is voorbij, de deuren van basisschool De Grote Beer gaan weer open, Daan, Kim, Frank, Lisa en Quilfort horen nu bij de grote kleuters. Ze leren veters strikken en hun naam schrijven, maar doen ook wel eens stoute dingen. Zo komen ze allevijf te laat op school als ze Daans vergeten rugtas op gaan halen! Als juf Inge, die zo van griezelverhalen houdt, jarig is, trakteren de kinderen haar op een lekker enge spokendag. Voor het kerstfeest mogen ook de vaders en moeders op school komen. De kleuters nemen borden en bestek mee voor een echt kerstdiner in de klas. En de schoolfoto van dit jaar wordt wel heel bijzonder, want net als de fotograaf afdrukt, houdt Kim haar wiebeltand in haar hand!

 

Conditie: zeer goed. Staat een naam in.

Samenvatting

 

De kinderen van De Grote Beer groep 4
Rekenen in het oerwoud
Kim is blij dat de vakantie voorbij is. Het werd langzamerhand behoorlijk saai en ze begon Lisa, Daan, Frank en Quilfort te missen. Ze komen in een spannende klas... die van meester Ad. Zijn lokaal staat vol met planten en aan de muren hangen posters van olifanten en tijers. Het lijkt wel een oerwoud!
De kinderen leren een hoop ineuwe dingen: tafels, hoofdletters en met een vulpen schrijven! Ook richten ze een geheime dierenreddersclub op. Ze vergaderen in een hut in de bosjes achter de school. De dierenredders vinden een zielige poes. Ze nemen hem mee naar school en hopen dat hij mag blijven. Vlak voor de zomervakantie gaan de vierdegroepers bij meester Ad eten. Ze vinden het wel een beetje eng. Is zijn huis echt zo vies als hij zelf zegt? En heeft hij nou een krokodil in de vijver en een spinnenverzameling, of niet?
 
 
Het boekje is goed, staat een naam in.

 

Samenvatting

De kinderen van De Grote Beer groep 3
Opgepast, ik lust een hele boekenkast
De kinderen van De Grote Beer gaan naar groep 3. Bij juf Koosje in de klas begint het echte werk: rekenen, schrijven en lezen! Dat vinden ze bijna allemaal leuk; er zitten echte leesbeesten in de klas. Met dierendg komen er ook beesten op school, maar geen echte... de kinderen mogen hun knuffels meenemen. De tijger van Lisa komt zelfs in een boom terecht. Bij het bezoek aan de bibliontheek vindt Daan eindelijk zijn favoriete boek: over vrachtwagens. Als de dagen langer worden, maakt juf met de kinderen een lentetafel en een toneelstuk over koning Winter en de lentefee. Kim en Frank zijn verliefd op elkaar, en jif wordt stevig geplaagd met haar nieuwe vriend. Na een spannende speurtocht nemen de kinderen ten slotte afscheid van groep 3.

 

Het boekje is goed, staat een naam op de eerste bladzijde.

 

Samenvatting

Daan is verliefd op Kim. Volgens Quilfort is Kim ook op Daan, maar is dat wel zo? Daan is niet de enige die vlinders in zijn buik heeft. De vijfde-groepers merken dat juf Judith ook verliefd is. Op meester Karel misschien? Ze doen erg hun best erachter te komen. Ze maken een krant, het Beerbericht, en ze willen het grote nieuws op de voorpagina!

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Iris en Michiel ontdekken de lente op hun eigen wijze. Vanaf ca. 8 jaar, voorlezen vanaf ca. 4 jaar.

 

Het boekje is goed, lijkt niet te zijn gelezen.

Iris en Michiel zijn bijna jarig en vinden dat heel spannend. Ze maken uitnodigingen voor hun partijtje, studeren samen met opa Vink een speciaal verjaarstoneelstuk in en rijgen snoepkettingen om op school te trakteren.

 

Het boekje is goed, lijkt niet te zijn gelezen.

Door de straat trekt een optocht met alle kinderen uit Miekes groep. Ze zingen zo hard ze kunnen en zwaaien met hun Palmpaas.

 

Cover is licht beschadigd

Samenvatting

 

SABINE ROBERTSON
Er is er één jarig
Hieperdepiep...HOERA! Zeker voor kinderen is hun verjaardag een absoluut hoogtepunt waar ze heel lang naar uitkijken. Daarom is het zo leuk om ze een feestje te geven waar ze voor altijd met plezier aan terug zullen denken. Met dit boek gaat dat zeker lukken.
Alle feestjes in dit boek zijn origineel, snel en flitsend. Voor ouders gemakkelijk uitvoerbaar en de onderwerpen zijn precies wat kinderen van 4 tot 12 jaar leuk vinden. Elk feestje heeft een thema en beschrijft het maken van een uitnodiging, enkele spelletjes, een verhaaltje, een liedje en iets om te knutselen.
Voor de kleuters is er bijvoorbeeld een poppenfeestje of een muziekfeest, voor kinderen van 6 tot 9 is er een waterfeest of een paardenfeest en kinderen van 9 tot 12 jaar kunnen een kookfeest of een soapfeest houden. En zo zijn er nog veel meer feestjes te vinden in dit boek. Dit kleurrijke en vrolijke boek is al een feest om door te kijken en er een eigen feestje uit te zoeken.

 
Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

 

 

Samenvatting

EVA EN JASMIEN  WILLEN GEEN TWEELING MEER ZIJN!

Eva en Jasmien zijn een tweeling en lijken als twee druppels water op elkaar. Maar iedereen verwart de twee zusjes, zelfs opa... En dat is niet altijd leuk! Jasmien heeft een idee: als ze Eva’s haar een klein stukje korter maakt, ziet iedereen meteen wie wie is! Maar dat gaat niet zo gemakkelijk als ze had gedacht...

 

De cover is wat beschadigd. 

 

Bij meerdere boeken gelden er andere verzendkosten (pakketpost)

Samenvatting

Stef en Tim willen graag een vliegtuig zien.
Ze gaan samen met papa en mama naar Schiphol.
Spannend... al die vliegtuigen!
Op een dag zien Stef en Tim wel zes koffers in papa's kamertje staan.
Wat betekent dat?
Papa vertelt een geheim.
Hij gaat belangrijk werk doen. In een ver land.
Nu gaan Stef en Tim zelf op reis met een vliegtuig.
Helemaal naar Tanzania!
Maar... wonen daar ook vriendjes?

 

 

Het boekje is goed, lijkt niet te zijn gelezen.

 

Bij meerdere boeken gelden andere versendkosten ( pakketpost)

Samenvatting

In Heksje Lilly redt de magische eenhoorns beleeft Lilly weer een geweldig avontuur. Lilly leest haar broertje voor uit een oud sprookjes boek, het gaat over elfen en eenhoorns. Wauw, denkt Lilly, het moet geweldig zijn om eens een echte eenhoorn te zien. Maar in het land van de elfen kom je niet zomaar. Zelfs niet met een speciaal toverboek. Lukt het Lilly om het elfenrijk te bereiken en zouden daar echt nog eenhoorns bestaan?

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Lilly heeft een toverboek. Daar kan ze echt mee toveren. Dat doet ze soms voor Leon, haar broertje. Vandaag doet hij een spook na. Hij wil Lilly bang maken. Maar Lilly moet alleen maar lachen. Leon is veel te lief om een spook te zijn. Weet je wat? Ze tovert een echt spook! Dat is pas schrikken…

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

Pinkeltje, een mannetje niet groter dan je pink, is te herkennen aan zijn witte baard en zijn blauwe puntmuts. 

De prijs is voor alle 30 boeken.

 

Let op !!! de verzendkosten zijn  € 7.50 DHL service point

                                                                    € 8.75 aan huis

en geen € 4.50.