Sinterklaas gaat met Carlito een tocht maken door Spanje, maar helaas krijgen ze ech met hun autootje. Ze besluiten te voet verder te gaan, raken verdwaald en komen in een rovershol terecht.

 

 

Conditie; Goed, lijkt niet te zijn gelezen.

Omschrijving

 

Het Sinterklaas Boek vertelt het hele verhaal van een volksfeest, in een aantrekkelijke mix van afbeeldingen en tekst. Het Sinterklaas Boek richt zich tot iedereen die wezenlijk ge´nteresseerd is in dit zo typische feest en in de aanstichter ervan: Sint-Nicolaas.

 

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting;

Van de hoogste mast in het water springen. Piraatje spelen. In het kraaiennest klimmen. Dat is wat kleine piet allemaal wil als hij mee mag naar Nederland. Maar als hij wakker wordt, zijn Sinterklaas en zijn Pieten zonder hem vertrokken. Is zijn sinterklaasfeest nu mislukt?

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Hier volgt een politiebericht:
"De sinterklaasdichter wordt vermist.
Signalement: zestig plus, klein van stuk, witte snor.
Hij was gekleed in een geblokt kostuum.
Of anders in een gestreepte pyjama.
Een misdrijf wordt gevreesd.
Het hele sinterklaasfeest loopt gevaar.
Grote, zoete beloning voor de gouden tip!

Een verhaal over het grote avontuur van de sinterklaasdichter, waarbij een deel van de tekst op rijm geschreven is.

 

 

Het boek is in goede staat.

Weet je nog dat sinterklaas in Kampen aankwam en hj allemaal Pieten-Zonder-Veer bij zich had? Wat zorgen de die Pieten voor veel problemen: Amerigo die verwisseld werd met het politiepaar Leen, Pietje Precies die me de stoomboot( vol pakjes!) terugging naar Spanje en de Hoofdpiet die ziojn Pietendiploma ineens moest halen. Het scheelde maar weinig of je had helemaal geen cadeautjes gekregen....

 

Conditie; Goed. 

Samenvatting

KLOP, KLOP! Simon loopt naar de deur 'Niet doen, zegt Saartie, maar Simon luistert niet. Hij legt zijn hand op de klink. Dan trekt hij de deur open. In de opening staat een grote gedaante. Hij draagt een mantel. Op zijn hoofd staat een hoge, puntige hoed. Een mijter 'Sinterklaas!' roept Simon. 'Kom gauw binnen, Sint.' Sinterklaas grijnst en kijkt naar Simon en Saartje. Met een klap sluit hij de deur"Ziezo, lekkere kindertjes, ik bedoel lieve kindertjes. Daar ben ik dan. Ik heb een smakelijke verassing voor mij, voor jullie, bedoel ik...

 

Het boek is goed.

Productbeschrijving

De 15 leukste sinterklaasliedjes gezongen door Maan.

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Dickens’ verhaal van de eenzame misantroop Ebenezer Scrooge, die in een enerverende kerstnacht een lesje naastenliefde krijgt van drie geesten, is uitgegroeid tot een van de meest geliefde boeken van de geschiedenis. Sinds zijn verschijning in 1843 heeft Een kerstvertelling een blijvende invloed gehad op hoe wij denken over kerstmis. Voor deze geïllustreerde luxe-editie werd gebruikgemaakt van het werk van de beroemde Britse tekenaar Arthur Rackham. Zijn superieure kleurprenten en pentekeningen geven het onsterfelijke verhaal van Scrooge en Tiny Tim een nieuwe dimensie.

 

 

Conditie; Als nieuw, met mooie gekleurde afbeeldingen.

Samenvatting

Onderdeel van de serie Liselotje.

Het kerstfeest komt eraan en de hele familie wordt uitgenodigd. Iedereen is druk bezig met de voorbereidingen. Liselotje verheugt zich enorm op het feest. De koning ook, maar hij vindt het kerststalletje veel te klein. Iedereen moet in de stal bij het kindje kunnen zijn, denkt hij. Maar of dat kan?

 

 

Het boekje is als nieuw.

In deze bundel zijn verschillende winterverhalen van protestants-christelijke signatuur van VCL-auteurs en andere bekende Nederlanders, verzameld: Julia Burgers-Drost, Annie Oosterbroek-Dutschun, Henny Thijssing-Boer, Co 't Hart, Wim Hornman, Jenne Brands, Truus van der Roest, Dorien de Ruiter, Ine ten Broeke-Bruins, Gerda van Wageningen, Greetje van den Berg, Hans Bouma, Nel Benschop en W.G. van der Hulst met twee kinderverhalen. De verhalen verschenen op twee na eerder in boekvorm. Naast verhalen rondom het thema hoop en verwachting (kerstgedachten, advent en het kind van de kribbe) zijn er ook enkele gedichten. Een fijn (voor)leesboek voor alle leeftijdscategorieen voor lange winteravonden. Verhalen van vroeger en nu.

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Eeen bron van licht' is zo'n echt winterboek. Een boek dat iedereen meteen in de stemming brengt. De verhalen zijn van de hand van de allerbeste vertellers. De illustraties zijn speciaal voor dit boek gemaakt door voortreffelijke illustratoren.

 

Het boek is in goede staat.

De avond valt vroeg in. De sfeerverlichting in de stad brandt. Winkeletalages lachen je toe. Op he tplein prijst de verkoper zijn kerstbomen aan. Nog even en dan is het Kerstmis. 

Als het jaar ten einde loopt is een boek voor het hele gezin met verhalen van alle tijden en alle laatsen. Verhalen van gerenomeerde Nederlandse en buitenlandse auteurs, van schitterende illustraties voorzien door uitnemende illistratoren.

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

 

Bundel eindejaarsverhalen. De auteurs genieten allen nationale of internationale faam en de selectie is zodanig dat het boek voor een ieder iets te bieden heeft. Een aantal voorleesverhalen, sfeervolle kerstbijdragen, gedichten en vertellingen die een nostaligsch wintergevoel oproepen. De illustratoren zijn speciaal voor dit boek aangezocht om passende afbeeldingen te vervaardigen. Met verhalen van o.a. Simon Carmiggelt, Remco Campert, H.C. Andersen, Charles Dickens, Yvonne Keuls, Françoise Sagan, Boris Pasternak, Truman Capote, Anthony van Kampen, J.M.A. Biesheuvel en Graham Greene.

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Verschillende verhalen, gedichten, tekeningen en versjes vormen tesamen dit kerstboek. De samensteller Ted van Turnhout heeft een keur van bekende auteurs en illustratoren bereid gevonden om hun medewerking aan dit boek te verlenen. Door de grote verscheidenheid is het Kerstboek een afwisselend en onderhoudend kijk-leesboek geworden.

 

 

Het boek is in zeer goede staat. 

Samenvatting

Nieuwe verhalen onder de kerstboom is een veelzijdige bundel met verhalen van bekende Nederlandse auteurs, waarmee de donkere dagen van december een gouden randje krijgen. 

 

De bladzijden zijn heel licht verkleurd verer is het boek goed, lijkt niet te zijn gelezen.