Samenvatting

Stel je voor: je wordt wakker en merkt dat je bent vastgebonden aan een boom. Je hebt geen idee waar je bent. Het is koud, regenachtig en in de wijde omtrek is geen mens te bekennen. Bij je voeten ontdek je een briefje met de tekst: Dit is je verdiende loon. Vanavond ben je dood.
Het overkomt de zestienjarige Sophia en ze probeert wanhopig om te ontsnappen. Tevergeefs. Terwijl de tijd doortikt, herinnert ze zich langzaam weer flarden. Weet Sophia uiteindelijk wie haar heeft ontvoerd? Kan ze dit overleven?

 

Hardcover

Conditie; zeer goed.

Samenvatting

Karlijn zit in de eindexamenklas en is erg populair bij haar klasgenoten. Op een nacht heeft ze een angstaanjagend realistische droom over een man die in haar kamer is en haar aanraakt. Maar als ze wakker wordt, is ze alleen. Vanaf dat moment verandert haar leven totaal. Elke nacht komt de nachtmerrie enger en dreigender terug. Karlijn weet niet meer wat echt gebeurt en wat fantasie is. De nachten zijn een kwelling en ze is bang, moe en wanhopig. Karlijns wanhoop zorgt voor conflicten met haar vrienden. Is ze gek aan het worden, of is er iets anders aan de hand? Buiten zinnen is een verhaal over vriendschap en verlies, obsessie en wanhoop, onverwerkt verdriet en de kracht om er bovenop te komen.

 

 

Hardcover

conditie; zeer goed.

Samenvatting

Kort na elkaar verdwijnen er vier meisjes. Spoorloos. De politie denkt dat ze zijn weggelopen en besteedt weinig aandacht aan de vermissingen. De zeventienjarige Claire is met haar vader naar Rotterdam verhuisd. Ze haat de stad en mist haar oude vriendinnen vreselijk. Ze ligt behoorlijk met zichzelf (en de nieuwe vriendin van haar vader) overhoop. Dan opeens is haar leven in gevaar. Een geheimzinnige man heeft het op haar gemunt. Claire raakt al snel verstrikt in een psychologisch kat-en-muisspelletje. Weet ze uit handen van de man te blijven? En is er een verband tussen de vier verdwenen meisjes en het verhaal van Claire? Pas tijdens de bloedstollende ontknoping komt Claire achter alle antwoorden.

 

Hardcover

Conditie; zeer goed.

Samenvatting

 

Sprookjesachtig verhaal over een groep kinderen die de stad Raveleijn van de kwaadaardige graaf Grafhart moeten zien te bevrijden. Een fantasierijk jeugdboek, in samenwerking met de Efteling, voor lezers vanaf tien jaar.

RAVELEIJN
...waar raven ruijters zullen zeijn

Thomas, Joost, Maurits en tweelingzussen Emma en Lisa verhuizen met hun ouders van de stad naar een afgelegen dorp. Daar gebeurt iets ongelooflijks. Wanneer zij, gelokt door raven en een geheimzinnige stem, onder een oude stadspoort doorgaan, veranderen ze in ruiters te paard.

Tot hun schrik komen ze erachter dat zij De Vijf zijn. Volgens een oude voorspelling moeten zij de magische stad Raveleijn en haar bewoners bevrijden van hun overheerser graaf Olaf Grafhart en zijn monsterlijke wezens. Het lot van Raveleijn ligt in handen van Thomas en zijn broers en zussen.

Maar hoe komen ze aan de magische krachten die nodig zijn om Raveleijn te bevrijden? En welke rol speelt het mysterieuze meisje Samira?

 

 

Hardcover

Conditie; zeer goed.

Samenvatting

 

Jules Verne is vooral bekend als de schrijver die de toekomst voorspelde. Hij beschreef in zijn boeken veel zaken die destijds als fantasie werden beschouwd, maar later in een indrukwekkend aantal gevallen werkelijkheid werden. Hij voorzag onder andere de langeafstandsreizen in luchtballonnen en de tochten van onderzeeboten onder het poolijs. Zijn gave om deze voorspellingen te doen berustte echter niet alleen op fantasie. Hij was zeer intelligent, was zeer goed op de hoogte van de technische ontwikkelingen van zijn tijd, deed degelijk onderzoek en paste wetenschappelijke logica toe. Veel van Verne's romans kunnen worden beschouwd als populairwetenschappelijke aardrijkskunde of natuurkunde verpakt in een spannend avontuur en bevatten dus een educatief element. Veel van Verne's gedachtegoed is in een of andere vorm door de realiteit ingehaald, maar het verhaal over de reis naar het middelpunt der aarde heeft alleen nog maar navolging gehad in andere futuristische verhalen, zoals dat van Burroughs, Tolkien en anderen. Maar ondanks dat de belevenissen in dit verhaal tot de onmogelijkheden behoren, blijft het fascinerende beschrijven van omgevingen, mogelijkheden en onmogelijkheden toch boeien en verwonderen. Welke kennis lag er aan zijn denken ten grondslag? Hoe kan een mens zo ontzettend scherp over zaken schrijven die hij nooit aan den lijve ondervonden kan hebben en die toch zo strak aan de waarheid schuren? De 'echte' Jules Verne fans, zullen opnieuw smullen van dit verhaal.
 
 
Hardcover
Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Schateiland is het zeer kleurrijke en spannende relaas van de belevenissen van de jonge Jim Hawkins, die bij toeval een kaart ontdekt van een eilandje waarop Kapitein Flint, een berucht piraat, een schat heeft begraven. Met enkele vrienden gaat Jim op reis om de exacte ligging van de schat te achterhalen. Zijn plannen worden echter gedwarsboomd door een groep opvarenden die onder Kapitein Flint hebben gediend en die Jim en zijn vrienden uit de weg willen ruimen om vervolgens de schat voor zichzelf te houden. Bij toeval komt Jim erachter wat de piraten van plan zijn en hij speelt hier handig op in. Maar de strijd is dan nog niet gestreden. Op het eiland vindt een woest gevecht plaats tussen de twee groepen, waarbij Jim tenslotte door de piraten gevangen wordt genomen. Jims lot lijkt bezegeld te zijn, maar dan neemt het verhaal wel een heel verrassende wending...

Robert Louis Stevenson (1850-1894) leidde een avontuurlijk leven. Hij maakte wel vele reizen, onder meer naar Hawaï, en verhuisde van Schotland naar Samoa, een eilandenrijk ten noorden van Nieuw-Zeeland. Dankzij Schateiland blijft de herinnering aan Stevenson in leven:
 
 
Hardcover;
Conditie; Goed.

Samenvatting

Maaike is inmiddels zeventien en kijkt met gemengde gevoelens uit naar de terugkeer van Domenico uit Italië. Heeft de therapie hem geholpen om zijn verleden nu eindelijk te laten rusten? En hoe zal het nu verder gaan met hun relatie?
Als Domenico eerder dan verwacht weer op de stoep staat, is inderdaad een hoop veranderd. En voor Maaike het beseft, is ze met Domenico onderweg op een avontuurlijke reis naar Noorwegen.

 

 

Conditie; Redelijk, heeft wat vlekken.

Samenvatting

Een tragische gebeurtenis sluipt het gezin van Maaike binnen. Dit is het zesde deel in de populaire Maaike & Domenico serie.

Een tragische gebeurtenis sluipt het gezin van Maaike binnen. Haar moeder blijkt kanker te hebben. Niet alleen de schok van de ziekte is groot, maar ook moet Maaike zich erbij neerleggen dat haar ouders tijdelijk in Basel verblijven om dichtbij allerlei specialisten te zijn en zijzelf bij een tante moet logeren. Domenico probeert haar aan alle kanten bij te staan, maar zijn eigen leven gaat ook nog steeds niet over rozen. In een vakantiehuis aan zee denken ze samen na over hun toekomst.

 

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Maaike & Domenico gaan samen naar Berlijn... ... maar hoe goed passen ze nu echt bij elkaar? Een nieuwe fase is aangebroken in de relatie van Maaike en Domenico. Ze vertrekken samen naar Berlijn! Maar daar loopt alles niet echt van een leien dakje. Maaike wil nieuwe mensen leren kennen, maar Domenico heeft daar totaal geen behoefte aan, en vindt het gezelschap van Maaike meer dan genoeg. Het wordt steeds duidelijker dat ze toch wel heel verschillend zijn. Is hun relatie sterk genoeg om dit te overbruggen?

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

"Maaike en Domenico: het meeslepende verhaal van een bijzondere vriendschap' van Susanne Wittpennig. In dit eerste deel ontmoet Maaike Domenico voor het eerst.


De veertienjarige Maaike is een buitenbeentje. Ze wordt vaak getreiterd door een stel meiden op school. Haar strenge vader maakt het haar ook niet gemakkelijk. Dan komt de mysterieuze Domenico bij haar in de klas. Maaike valt voor zijn knappe uiterlijk, maar tegelijkertijd vindt ze hem maar een vervelende opschepper. Toch ontwikkelt zich tussen hen een bijzondere vriendschap.

 

 

Conditie; Er zit een prijssticker op de voorkant, verder is het boek goed.


In de serie ontmoeten we Maaike, die uit een chic doktersgezin komt en Domenico, een jongen die op straat leeft. Ondanks grote verschillen groeien Maaike en Domenico langzaam naar elkaar toe. Maar natuurlijk gaat dat niet zonder slag of stoot. De thema’s die Susanne Wittpennig in haar boeken aansnijdt, zijn voor tieners herkenbaar en intrigerend. Onderwerpen als pesten, onzekerheid, jaloezie, vriendschap en verliefdheid, maar ook heftiger zaken als geweld, drugsproblematiek en tienerzwangerschap laat de auteur de revue passeren. 

 

Conditie goed.

Samenvatting

Maaike en Domenico deel 3, Maaike krijgt een brief van haar vriend Domenico. De inhoud voorspely niet veel goeds. Domenico en zijn tweelingbroer Mingo zitten in moeilijkheden. 

Samenvatting

Maaike en Domenico deel 4.

Maaike kan wel wegsmelten van geluk als ze aan haar knappe Domenico denkt. Maar tijdens een schoolreisje naar londen gaat Domenico compleet door het lint. 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Maaike en Domenico (deel 8)  Ook in dit deel zitten Maaike en Domenico weer in een emotionele achtbaan en hun relatie hangt aan een zijden draadje... Het is nog even wachten op de finale ontknoping: Maaike en Domenico hebben reikhalzend uitgekeken naar hun tijd samen in Berlijn. Maar eenmaal daar loopt niet alle van een leien dakje.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Schitterende klassieker over een ridder met een geheime opdracht, voor lezers vanaf negen jaar.

EEN JONGE HELD
EEN GEHEIME OPDRACHT
EEN ONGELOOFLIJK AVONTUUR

Tiuri is bijna ridder. Nog één nacht scheidt hem van de ridderslag. Deze laatste nacht moet hij in afzondering en absolute stilte doorbrengen. Juist dan klinkt er een schreeuw om hulp. Als Tiuri antwoordt, wordt hij geen ridder. Maar het gaat om leven en dood… Tiuri opent de deur. De nachtelijke bezoeker stelt hem een vraag die zijn leven zal veranderen. Hij moet een geheime brief bezorgen aan de koning aan de andere kant van de bergen – een brief die het lot van het hele koninkrijk zal bepalen. Tiuri moet alles achterlaten: zijn thuis, zijn dromen – voor een opdracht die hem zijn leven kan kosten.

 

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Komedie, drama, fantasie, magie, angst en opwinding Dit eeuwenoude, beroemde verhaal uit Duizend-en-éénnacht, heeft nog niets van zijn aantrekkingskracht verloren, spreekt tot ieders verbeelding en wordt door zowel volwassenen als oudere kinderen met plezier gelezen. Deze prachtige en leesbare vertaling is regelrecht gebaseerd op een Arabische tekst, de editie Zotenberg uit 1888.

 

 

Conditie; Als nieuw.

Twintig verhalen uit het boeiende leven van Don Bosco in zijn zorg voor de jongeren. Dit boek is geschikt voor jongeren tot 14 jaar.

Samenvatting

 

Lou Bertignac is een meisje van dertien met een IQ van 160 en een hoofd vol vragen. Ze observeert de mensen om haar heen, verzamelt woorden, verslindt encyclopedieën en voert thuis
experimenten uit op van alles en nog wat, van het absorberend vermogen van verschillende soorten keukenpapier tot de elasticiteit van kauwgom. Maar dat verandert als ze No leert kennen, een dakloos meisje dat een paar jaar ouder is dan zij. No met haar vuile kleren, haar vermoeide
blik, No die rookt en drinkt en de wereld wantrouwt. Lou krijgt haar ouders zover dat No bij hen in huis mag wonen. Maar meestal lopen de dingen niet zo soepel als je zou willen...
No en ik is een levendige, geestige en ontroerende roman over een jong meisje dat de wereld probeert te verbeteren en dat zich tegelijkertijd wanhopig afvraagt wat je met je tong moet doen tijdens het zoenen.

 

 

Conditie; Er staat een stempel in, verder is het boek goed. 

De eikelvreters van Els Pelgrom is een van de mooiste jeugdboeken over armoede en veerkracht. Dit boek, dat bekroond is met een Gouden Griffel, verschijnt nu met een nieuw omslag van Gouden Penseel-winnaar Ludwig Volbeda.

Andalusië, eind jaren veertig van de vorige eeuw. De Spaanse burgeroorlog is voorbij, maar in Spanje zijn veel mensen nog altijd straatarm. Zo ook Curro en zijn familie. Wanneer Curro acht jaar wordt, moet hij van school om te werken als varkenshoeder. Om zijn honger te stillen zoekt hij tijdens het werken eikels om te eten. Maar alles op het land is eigendom van de rijke landeigenaren, en het stelen van eikels is niet zonder gevaar…

De eikelvreters is een indrukwekkende jeugdroman over de kloof tussen arm en rijk. Maar bovenal gaat het over de veerkracht van een jongen die leerde zijn geluk niet te laten afhangen van zijn omstandigheden. Els Pelgrom, die bekend is van o.a. Sofie en Lange Wapper en De kinderen van het Achtste Woud, won in binnen- en buitenland veel prijzen, waaronder drie keer een Gouden Griffel.

‘Het authentieke karakter wordt versterkt door de vorm van het verhaal, waarin het net is of Curro naast je zit te vertellen over zijn jeugd.’ Uit het juryrapport Gouden Griffel

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Jo-Jo wil voetballen , met reumaknieen. Maar makkelijker wordt het er niet op. Sinds een tijdje doen zijn gewrichten af en toe gemeen pijn. Soms heeft hij het gevoel dat zijn knieen eruitzien als twee gloeiende voetballen. Maar Jo-Jo houdt vol. Simon, zijn voetbalvriend, steunt hem door dik en dun. Net als zijn nieuwe vriendin Lena. Ook al heeft Lena haar eigen zorgen. Ze is een asielzoekster en moet misschien weer uit Nederland weg. Steeds vaker moet Jo-Jo in gevecht met "Mister Pijn". En steeds benauwder wordt de situatie van Lena en van haar moeder. Zouden ze nu echt allebei hun strijd verliezen?

 

Conditie; Redelijk. 

Harry Potter keert dit jaar niet terug naar Zweinstein. Hij staat voor de gevaarlijke en haast onmogelijke opdracht van Perkamentus om de overgebleven Gruzielementen op te sporen en te vernietigen. Zal hem dat lukken?

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Het land wordt geteistered door vreemde rampen en aanslagen, en hoewel het hartje zomer is hangt er een hardnekkige, onhellspellende mist. In de Ligusterlaan zit Harry Potter 's avonds laat ongeduldig op de komst van professor Perkamentus te wachten. Wat kan er zo belangrijk zijn dat Perkamentus hem bij de Duffelingen op komt zoeken en dat niet wachten kan tot Harry's terugkeer naar Zweinstein? Zou het iets te maken hebben met de oude profetie die Harry aan het elnd van zijn vijfde schooljaar gehoord heeft?
Harry's zesde jaar op Zweinstein begint ongebruikelijk, als Voldemort opnieuw aan kracht wint en de werelden van Dreuzels en tovenaars zich steeds meer met elkaar vermengen...

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Harry Potter en de Relieken van de Dood van J.K. Rowling verscheen in 2007 voor het eerst in Engeland en is het laatste deel van een zevendelige reeks. Wereldwijd werden ruim 500.000.000 boeken verkocht in 69 verschillende talen en in 200 verschillende landen. Harry Potter keert dit jaar niet terug naar Zweinstein. Hij staat voor de gevaarlijke en haast onmogelijke opdracht van Perkamentus om de overgebleven Gruzielementen op te sporen en te vernietigen. Zal hem dat lukken?

 

 

Conditie; Goed- hardcover

Samenvatting

Nikki voelt zich helemaal thuis in haar nieuwe klas en heeft veel lol met Janine, Valerie en Saartje.
In de pauze spelen ze Waarheid, durven of doen. Iedereen heeft wel een geheim, maar het is niet zo gemakkelijk om daar achter te ­komen. Zo is Janine stiekem verliefd op Niels, en doet Valerie in het geheim auditie voor een rol in een bekende soap. Moet je je ­geheimen altijd delen, of is het soms slimmer om ze voor ­jezelf te houden?

Samenvatting

Als Karel, Tom en Bertus op zeilvakantie zijn, worden ze door de politie verdacht van diefstal. De drie vrienden laten het er niet bij zitten en gaan op zoek naar de echte daders.
Spannende achtervolgingen en slimme plannen leiden tot een grote ontdekking.
Speciale filmeditie:
- het originele verhaal van Snuf en de IJsvogel
- fotokatern met mooie shots uit de film
- 'making of' over de film, inclusief foto's van de opnames

 

 

Conditie; Goed. Paperback

Samenvatting

Jisse hoeft alleen maar te fietsen. De pedalen rond te laten gaan. Harder en harder. Zo hard dat hij niet eens meer na kán denken. Wanneer is het te laat voor de waarheid?

 

Conditie: zeer goed.

Samenvatting

Vrienden maken in de brugklas? Nee. Dat weet Marike zeker, zij valt erbuiten. Door haar kleren natuurlijk. En door haar vier geheimen: haar leeftijd, haar familie, haar toekomst en haar ideeën over jongens en meisjes. De enige met wie ze haar geheimen kan delen is Goos, haar vriend en beste vijand. Aan hem vertelt ze ook over Wania die al borsten heeft en over het vijfde geheim, dat haar wereld totaal op z'n kop zet.
Marike, Douwe, Wanja en Olivier komen bij elkaar in de brugklas , van het Reinvis Feithcollege terecht. Lees wat zij ervan vinden.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Een historische roman over de Spaanse bezetting en de inval van de geuzen, vanaf 10 jaar.

We schrijven 1600. Boer Klaas en zijn zoon Arnout rijden met paard en kar naar Gent. Opeens
komen ze het geuzenleger van prins Maurits van Oranje tegen. Het leger is verdwaald en wil dat
het tweetal hun de weg naar Eeklo toont. In Eeklo aangekomen, bedenken de soldaten dat ze een
extra paard en kar goed kunnen gebruiken. Klaas en Arnout worden gedwongen om verder mee
te gaan. Van Eeklo gaat het naar Brugge en Nieuwpoort. Klaas en Arnout proberen verschillende
keren te vluchten, maar deze vluchtpogingen lopen telkens weer op niets uit. Dan komt er op het
strand voor Nieuwpoort een confrontatie tussen het geuzenleger en het Spaanse leger...

Luc Simoen werkt als onderwijzer in Oostende. Hij heeft al heel wat boeken voor tieners
geschreven. Zijn voorkeur gaat uit naar boeken over geschiedenis. De coverillustratie is van
Dorus Brekelmans, een Nederlandse illustrator.

De thema's zijn: geschiedenis, Spaanse bezetting, geuzen, leger.

 

 

Conditie; Goed. Lijkt niet te zijn gelezen.

De fragmenten uit het oorlogsdagboek maken Onbereikbaar dichtbij tot een indrukwekkende roman.

 

Conditie: Goed.

Samenvatting

 

Vanaf de dag dat haar oma overlijdt, staat Cassie er alleen voor. Ze denkt er niet over om terug te gaan naar haar ongeïnteresseerde drankzuchtige moeder. Haar vader heeft ze al sinds haar negende niet meer gezien. Maar waar kan ze dan wel naartoe?
Cassies vriendin Sarah komt met een oplossing: het dak van hun torenflat. Sarah is bevriend geraakt met Mauve, een schilderes zonder huis die daar haar toevlucht heeft genomen. Samen met haar vriendinnen neemt Cassie een kijkje op het dak. Ze maakt kennis met Mauve en ontdekt dat er nog iemand woont: een schuwe zwerfjongen, Skip. Na veel twijfelen en bij gebrek aan beter besluit Cassie er ook te gaan wonen.
Het leven als thuisloze valt Cassie niet mee. Maar langzaam ontstaat er een band tussen de drie dakbewoners, en samen gaan ze de straat op om geld te verdienen met muziek maken en de verkoop van Mauves schilderijen. Hun leven verandert ingrijpend als ze besluiten om hun dak te verlaten om naar het noorden te trekken, de stad uit, naar de bergen...

 

 

 

De bladzijden zijn verkleurs, verder is het boek goed.

Op school gaat het niet al te best en in het pleeggezin waarin hij is beland voelt Daniel zich ook al niet te best. Hij vindt dat hij onrechtvaardig wordt behandeld. Maar langzamerhand begint hij toch aan zijn nieuw omgeving te wennen en groeit zijn zijn vertrouwen. Tot Marieke, zijn pleegzus iets uithaalt waardoor Daniel het niet meer pikt en de stoppen bij hem doorslaan....

 

Conditie; De bladzijden zijn verkleud, verder is het boek goed.

Samenvatting

VUUR

Emma sloot haar ogen en boog naar hem toe. Hij sloot zijn ogen en boog naar haar toe. Hij voelde een heel licht vleugje van haar adem op zijn lip. Maar onverwachts, toen hun lippen elkaar bijna raakten, deed ze een stap naar achteren. "Getver, je denkt toch niet dat ik gek ben?" riep ze uit, met een blik vol afkeer. Om hen heen ging een daverend gelach op.

 

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Op zijn dertiende worstelt Esgo met nogal wat veranderingen in zijn leven. Zijn moeder Kitty heeft zich losgemaakt van zijn onverantwoordelijke vader en wil nu een nieuw leven opbouwen. Dit zorgt voor heel wat spanningen. Esgo heeft het moeilijk om te aarden in zijn nieuwe thuis. Het botert ook niet met Flop, de nieuwe vriend van zijn moeder. Esgo, die zijn hele leven in de stad heeft gewoond, komt nu terecht in een dorp waar alleen nog maar een paar excentrieke buren lijken te wonen. Maar ouwe Wiep en het boerengezin Lisse zorgen al snel voor de nodige humor en avonturen.

 

Conditie; Goed.

Het allereerste vampierboek van griezelkunstenaar Paul van Loon.

 

Conditie; Goed.

Beschrijving zie afbeelding.

Conditie; Goed. 

Uitverkocht

Ad van Gils; Snelle Jelle in Oranje.

€ 2,00
Uitverkocht

Ad van Gils; Snelle Jelle in Oranje.

€ 2,00

omschrijving

In Zeist traint de selectie van het Oranje-jeugdteam dat meedoet aan het internationale voetbaltoernooi tijdens de Europese Jeugdsportdagen. Deze sportdagen worden gehouden in Wissevelden, de plaats waar Jelle de Boer woont, in het gloednieuwe stadion van zijn club Blauwe Ster. Als het toernooi van start gaat, zijn de verwachtingen over Jelle hooggespannen. Zal Jelle kunnen waarmaken waarvoor hij bij de Oranjeselectie zit?

 

 

Conditie; bladzijden zijn verkleurd. 2e druk

De training bij de voetbalclub de Blauwe Ster staat op het punt te beginnen. Iedereen is er, behalve Jelle de Boer. Trainer Driessen begint een punthoofd te krijgen van dat eigenzinnige gedoe van Jelle. Als hij op het laatste moment toch komt opdagen, krijgt hij een flinke uitbrander.

 

Conditie; Bladzijden zijn verkleurd. 8e druk

Samenvatting

Jelle de Boer is in zijn vrije tijd altijd met een ding bezig en dat is VOETBALLEN.
Nadat de familie De Boer is verhuisd, moet Jelle een nieuwe club zoeken. Hij bezoekt eerst de training van een club die de Blauwe Ster heet.
Met de jeugdtrainer daarvan heeft Jelle echter na twee minuten al ruzie. Snelle Jelle gaat niet bij de pakken neerzitten en besluit zelf een elftal te vormen.
Met zijn vrienden richt hij een schoolelftal op, 'De Trappers van Braakland'.
Door zijn razendsnelle spel in dit elftal krijgt hij de bijnaam Snelle Jelle.

 

Conditie; Bladzijden zijn verkleurd. 8e druk

Samenvatting

Jan van Dorst, sportinstructeur van politie van de stad waar Snelle Jelle woont, wordt verdacht van verduistering van geld van de politie. Hoewel Jelle zijn vriend Jan wil helpen, mag hij er zich noch van Jan, noch van zijn vader, rechercheur De Boer, mee bemoeien. Op datzelfde moment wil meester Monnikendam op school een videofilm gaan maken over een leuk onderwerp. De klas van Jelle mag zelf met ideeën komen. Snelle Jelle stelt voor om een dag met recherche-werk op het politiebureau te gaan filmen. Jelle wil op die manier aan de weet te komen wat er nu eigenlijk met Jan van Dorst aan de hand is.

 

 

 

Conditie; Bladzijden zijn verkleurd. 6e druk

Samenvatting

We kennen Jelle de Boer als een groot voetballer en iemand die in is voor een geintje. Toch kan Jelle ook serieus bezig zijn, zoals met zijn voorbereiding voor een hardloopwedstrijd. Hij moet het hierin opnemen tegen oudere jongens, maar Jelle laat zich niet gauw afbluffen. Met Jelles vrienden gebeurt ook het nodige. Kees kan door een geluk bij een ongeluk zijn vader helpen met het moderniseren van diens winkel. Johan, Jelles andere vriend, krijgt onverwachts veel waardering voor zijn grote muziektalent. Natuurlijk voetbalt Jelle ook nog. Hij speel met zijn club Blauwe Ster in een toernooi. Jelles ploeg komt in de finale tegenover Rood-Zwart te staan. Blauwe Ster moet alle zeilen bijzetten, maar hun sterspeler heet niet voor niets Snelle Jelle!

 

 

Conditie; Bladzijden zijn vekleurd, verder is het boek redelijk 5e druk

Samenvatting

In zijn nieuwe baan als rechercheur krijgt de vader van Jelle de Boer te maken met een bende die beschermde dieren steelt. Vader de Boer heeft er geen idee van wie de daders of kopers zijn. snelle Jelle besluit zijn vader op zijn eigen manier te helpen. Tijdens een toernooi dat zijn club moet spelen, gaat Snelle Jelle op onderzoek uit. Vlak bij het terrein waar de wedstrijden gehouden worden, ligt namelijk het vogelpark Fauna en Flora, waar de dieven onlangs ook hebben toegeslagen. In het park ontmoeten Jelle en zijn vrienden ene meneer Bavink. Deze nodigt de jongens uit een kijkje te komen nemen in de privé dierentuin bij zijn villa.

 

 

Conditie; bladzijden zijn  verkleurd. 7e druk 

Samenvatting

Flip Fiasco heeft een eigen detectivebureau opgericht. Samen met zijn partner Fiks de ijsbeer probeert hij belangrijke zaken op te lossen. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

 

 

Het boek is als nieuw

Samenvatting

Juffrouw Van der Toorn stak haar handen in de lucht en ineens zat ze midden in een van haar buien. 'Ik zou wel van alles met Sam Veterklep willen doen! Insmeren met poep en veren! Ik ga hem keilhalen! IK HAAT HEM!' gilde ze. Ze bleef staan en keek met verwilderde ogen naar Nona en Niels. Die stonden hand in hand met hun rug tegen de muur en keken angstig terug.

Dit boek gaat over een Ramp. Een Zeer Ernstige Ramp van het Aller Ernstigste Soort. Dit boek gaat ook over radeloze ouders, twee dwaze buurmannen, een stotterende klasgenoot en een tot wanhoop gedreven schooljuffrouw. En over een rat. Dus denk maar niet dat het een vrolijk boek is. Het is juist een ernstig boek. Een Zeer Ernstig Boek.
Je bent gewaarschuwd.

 

Aanbevolen leeftijd 10 - 110 jaar

Bladzijden zijn wat verkleurd, het boek lijkt niet te zijn gelezen. 

Productbeschrijving

 

Juffrouw Pots, Stel dat alles tegenzit. Dat je dom bent, lelijk of dyslectisch, of dat je twee briljante broers hebt of een skippybalbuik, of misschien wel alles tegelijk. Dan kun je beter de rest van je leven in winterslaap gaan..! Kaya en Simon hebben dat soort pech. Gelukkig zijn ze samen, en samen slapen ze hun tijd wel uit. Maar dan komt juffrouw Pots in hun klas. Plotseling is het afgelopen met de rust. Verder slapen kan pas weer als dat afgrijselijke mens weg is. Maar dat is nog een flinke klus. Want juffrouw Pots blijkt nog gemener te zijn dan ze eruit ziet. Ineens zitten Kaya en Simon diep in de problemen… Simon had de scheetzak in zijn hand toen juffrouw Pots bijna bij zijn tafel was. Hij keek vertwijfeld om zich heen op zoek naar een verstopplek, tilde ten einde raad zijn kont op en ging erop zitten. Een enorme wind knalde door het lokaal. Kaya sloot haar ogen. Wat kon Simon toch ontzettend, ongelooflijk dom doen. Juffrouw Pots verstarde. ‘En wie was dat?’ schreeuwde ze. ‘Nou? Wie? Wie liet er hier een vieze vuile scheet?’(Total versie)

 

Aanbevolen leeftijd vanaf 9 jaar 

De bldzijden zijn verkleurd

Samenvatting

Denk je dat het leuk is om een steen te hebben waarmee je kunt toveren? Denk je dat nou heus? Dan moet je dit boek maar eens lezen. Dat gaat namelijk over zo'n steen. (En over twee tweelingbroers, die rampen een verschrikkelijke tante en een enge dwerg.) Maar wees gewaarschuwd: als je het uit hebt, denk je heel anders over stenen. En dan neem je nooit meer iets aan van vreemde mensen. Nog geen zandkorrel. Echt niet

Dit boek is een Total uitgave. 

 

De bladzijden zijn licht verkleurd, het boek lijkt niet te zijn gelezen. Aanbevolen leeftijd 10 jaar

Samenvating; Tiffany Dop- bats veur de kop- is geen lieverdje. Ze is gewend voor zichzelf op te komen en als dat vechten betekent, dan moet dat maar. Op een dag krijgt ze een baby in handen gedrukt. Ze is helemaal van slag. Zo gwelukkig heeft ze zich nog nooit gevoeld! De Tiffany met de baby bevalt haar wel. Ze neemt een besluit: ze wil een eigen baby.

 

Hardcover. 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Babet is verdrietig, want haar beste vriendin Karima is verhuisd. Pip en Lola willen haar opvrolijken, maar hoe? Misschien wordt Babet wel weer blij als ze een vriendje heeft. Pip en Lola verzinnen een spel om erachter te komen welke jongen Babet leuk vindt.
Dat is Mick!
De vriendinnen regelen een geheime date, maar Mick en Babet vinden het helemaal niet leuk om gekoppeld te worden. Pip en Lola geven het alleen niet zomaar op... Om het goed te maken, willen Lola en Pip een ratje aan Babet geven. Maar als ze het ratje gaan brengen, krijgen ze alle twee opeens buikpijn... Dus moet Mick het maar doen. Misschien dat het zo lukt om van Babet en Mick een setje te maken.

 

 

Hardcover.

Conditie; Goed.

Samenvatting

De dieren in het bos houden altijd rekening met de boze heks, want als ze boos is of uit haar humeur dan dreigt ze je in een snuitkever of een galwesp te veranderen, of ze tovert gewoon alle dieren het bos uit, en dat gaat wel wat ver! Maar eigenlijk doet de boze heks vaak goede dingen met haar toverkunsten. Want is het niet handig dat ze zomaar een heerlijke appeltaart kan toveren, of een pan met erwtensoep.

 

Hardcover.

Conditie; Goed.

Samenvatting

Wat als je vriendin zich gedraagt als een koningin? En erger nog: jij als haar dienares?

Anna en Julia zijn vriendinnen. Vanaf het begin van de basisschool zitten ze bij elkaar in de klas. Dan gaan ze samen naar het lyceum in de stad en in een paar weken tijd wordt hun hele wereldje op z'n kop gezet. Alle meiden uit de brugklas proberen een plaatsje te veroveren binnen de nieuwe vriendinnenclubjes. Hoe reageer je als je beste vriendin jou dingen laat doen die je zelf eigenlijk niet wilt?

De Koningin van 1b is het debuut van Anja Vereijken. Het is een spannende jeugdroman voor kinderen tussen 11 en 14 jaar. Door de ogen van de personages ervaar je de kracht en de macht van een meidenkliek. Het boek laat zien hoe ernstig de gevolgen van meidenvenijn kunnen zijn.

 

Hardcover.

Conditie; hoekjes van de cover zijn heel licht beschadigd. Verder is het boek goed.

Brent Wenting; SOS

€ 2,50

Brent Wenting; SOS

€ 2,50

Productbeschrijving

Peter gaat met zijn ouders, verwende broer Florian en mooie zus Lizzy op reis, naar Los Angeles. Dat is de bedoeling…
Het vliegtuig stort echter neer op een onbewoond eiland. Het gezin maakt dingen mee, die je niet voor mogelijk houdt…


'SOS' is het debuut van het jonge talent Brent Wenting (1997). Hij is op zijn tiende jaar begonnen aan dit boek vol avontuur en humor.
Een verhaal van een kind, voor de jeugd vanaf acht jaar. Op 1 februari 2009 vierde Brent zijn boekpresentatie met familie en driehonderd gasten, de uitreiking van 'SOS' door de burgemeester en een optreden in het Jeugdjournaal die avond. Een droomdebuut!

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Jeroentje was nog heel jong toen de oorlog uitbrak; hij herinnert zich er niets van. Op het boerderijtje waar hij woont is in de eerste jaren niet veel te merken van de bezetting. Totdat er iets gebeurt waardoor hij zo woedend wordt, dat hij besluit alle soldaten van de vijand te gaan doodschieten. Met de karabijn van zijn vader. Het ding moet nog ergens verstopt liggen. Maar waar...?

In zijn blinde woede rende hij op het geluid af, op de troep soldaten die daar kwam aanmarche-ren met het luide gezang dat hij nu ineens haatte zoals hij nog nooit iets gehaat had, en als een woeste, dolzinnige, levensgevaarlijke stier wierp hij zich met beukende kop tegen de voorste aan. Bonk! tegen de koppelruim op de buik van de soldaat. En hoeveel pijn dat ook deed, zijn vuisten sloegen en stompten en zijn voeten schopten en trapten, en zijn mond schreeuwde en gilde, allemaal tegen die gemene afpakker van zijn vader.

 

Hardcover.

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Je bent super... Jan!

Je bent super... Jan!, De ouders van Jan zijn verdwenen. Zomaar. Hoe dat kon gebeuren? Jan weet het niet.

 

Paperback;

Conditie;Goed.

 

Samenvatting

Hilarisch leesboek uit de bekende serie 'De regels van Floor', voor kinderen van ongeveer 8 - 12 jaar.

Regel 1
Als je broer niet tegen zijn verlies kan en toch een spel wil spelen met de hele familie, moet je er altijd achter zien te komen wat zijn geheim is.

Floor vindt dat Kees wel érg vaak naar de wc gaat tijdens een spelletje toef-troef. Toevallig is hij ook aan het winnen. Ze besluit de wc eens goed te gaan onderzoeken…
Bij gym baalt Floor ervan dat ze bijna als laatste wordt gekozen met basketbal. Ze verzint een slim plannetje om toch de ster van de wedstrijd te worden.
En eigenlijk wil Floor ook best eens wereldkampioen worden, maar in wat dan…?

 

 

Hardcover.

Conditie; Goed.

Samenvatting

Hilarisch leesboek uit de bekende serie 'De regels van Floor', over verliefd zijn, voor lezers van ongeveer acht tot twaalf jaar.

Regel 1
Als je verliefd bent, moet je dat nooit aan je beste vriendin vertellen!

Floor is smoorverliefd op een jongen, maar ze weet helemaal niet hoe hij heet. Haar beste vriendin Margreet heeft het ook zwaar te pakken, maar dan niet van een jongen, maar van een paard. En met Valentijnsdag gooien Floor en Margreet bij alle jongens uit de buurt een kaart in de bus. Ze zijn alleen één dingetje vergeten...

 

 

Hardcover.

Conditie; Goed.

Samenvatting

Leesboek uit de hilarische serie 'De regels van Floor', voor lezers van ongeveer 8 tot 12 jaar.

Regel 1: Je moeder mag nooit aan een andere moeder beloven dat haar kind op je verjaardagsfeestje mag komen!
Floor heeft een heleboel grappige regels gemaakt: je vader mag niet zomaar ineens een snor nemen en hij moet ook niet zeggen dat hij alles kan wat je moeder kan als dat helemaal niet zo is. Als je broer een grote pestkop is, mag je best een keer heel erge wraak nemen. Je moet natuurlijk altijd eerst goed nadenken voordat je een andere naam neemt. En als je met Sint-Maarten mag zingen voor snoep, mag dat ook best op een andere dag!

 

 

Hardcover.

Conditie; Goed.

Samenvatting

Regel 1: Alle kinderen mogen zelf regels maken
Dat vindt Floor. Ze vindt ook dat je iemand die jou een stom cadeau geeft, niet aardig hoeft te vinden. En dat grote mensen die zielige kinderen uitlachen ook op de gang moeten staan. Verder moet je het nooit vertrouwen als je ouders meteen 'ja' zeggen als je iets vraagt. En als iemand jou een geheim vertelt, moet diegene er natuurlijk wel bij zeggen dat het een geheim is!
Alle regels van Floor in een dik boek.

 

Hardcover.

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Leesboek uit de populaire serie 'De regels van Floor', voor lezers van ongeveer acht tot twaalf jaar. Veertien hilarische verhalen over spiekbriefjes, ouderavonden, schoolvriendinnen en nog veel meer, voor lezers van ongeveer acht tot twaalf jaar.

Regel 1
Als je een proefwerk hebt en je kan het niet in je hoofd krijgen, moet je altijd een spiekbriefje maken!

De juf heeft een goed plan. De klas moet 50 landen leren, de kinderen krijgen huiswerk mee. Floor is daar niet blij mee, maar haar vader brengt haar op het idee een spiekbriefje te maken. Kijk, dat vindt Floor nou wel een goed plan...
Op de ouderavond stopt Floor een babyfoon in de tas van haar moeder. Zo kan ze afluisteren wat de juf allemaal over haar te zeggen heeft. Alleen pakt het iets anders uit dan ze had gedacht.
Floor maakt haar eigen regels, ook op school!

 

 

Hardcover

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Stijn vindt een oude foto en het logboek van zijn overgrootvader, die opa Berkelbonk werd genoemd. Hij was schipper op de Berkel en in zijn berkelzomp vervoerde hij vrachten van Duitsland naar Zutphen en terug. Wat is er die ene donkere nacht met opa gebeurd en waar is zijn schip gebleven? Stijn wil de zaak onderzoeken. Op zijn tocht ontmoet hij Friet. Met deze vriend beleeft hij grootse avonturen en samen doen ze een verrassende ontdekking… 'Dit boekje lag onderin de doos.' Stijn slaat het open. 'Hier staan vrachten van opa Berkelbonk in. Er staat rogge en graan en…' 'Heeft opa Berkelbonk jenever gesmokkeld?' vraagt Stijn. 'Opa heeft er nooit iets over willen zeggen.' De stem van Marja klinkt een beetje verdrietig. 'Spreken is zilver, zwijgen is goud', zei hij als we ernaar vroegen. 'Dus niemand weet of opa Berkelbonk in Zutphen is aangekomen?' vraagt Friet. Stijn knikt. 'Niemand weet waar het schip gebleven is. En opa is in de gevangenis terecht gekomen, waarom weet ook niemand.'

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

DELTORA 3
Het Drakennest
Hoewel de Schaduwheer is verdreven uit Deltora, be loedt hij nog steeds het leven van de bewoners. Lang geleden heeft hij aan de randen van het koninkrijk de Vier Zusters verborgen. Vier bronnen van kwaad die het land vergiftigen en ervoor zorgen dat de inwoners van Deltor honger lijden. Als koning en dragger van de Gordel van Deltora besluit Jord om opnieuw de strijd met het kwaad aan te gaan. Zal het hem lukken de schuilplaatsen van de Zusters te vinden en hen voorgoed te vernietigen?
Jord wordt geplaagd door de ijzingwekkende fluisterstem van de Schaduwheer. Het Kristal waardoor de verdreven tiran vroeger met zijn spionnen sprak, gebruikt hij nu om Jord besluit het kristal te vernietigen door het in het vuur van de smidse te werpen. Tijdens het smelten ontdekt hij het bestaan van de Vier Zusters. Samen met Jasmine. Barda en een aantal soldaten gaat Jord op zoek naar de eerste Zuster, de Zuster van het Oosten, die verborgen is in het Drakennest. Onderweg ontmoeten ze oude vrienden en nieuwe bondgenoten. Maar wie is te vertrouwen in deze tijd van verraad en bedrog?
Emily Rodda
10 tot 14 jaar
Kluitman

 

 

Het boek is als nieuw.

Samenvatting; Mary leeft diep in het woid. Ze kent alleen haar ouders en heeft geen contact met andere mensen. De laatste tijd wordt ze steeds vaker achtervolgd door beelden die ze niet helemaal kan thuisbrengen. En steeds vaker heeft ze het gevoel dat ze niet alleen is in het woud. In de mist ziet ze een schim van een oude indiaanse vrouw.

 

Het boek is als nieuw.

Overzicht

 

De geheimzinnige branstichter van L. Vogel is een spannend boek voor de leeftijd vanaf 9 jaar.
Al verschillende keren is er in de industriewijk brand gesticht. De politie kan de dader maar niet vinden. Wie is toch de geheimzinnige brandstichter?
Ad en Jan proberen op hun manier het raadsel op te lossen. Daarbij zien ze soms de verkeerde mensen voor de dader aan. Maar ook worden ze zelf door 'de Kwaaie', een brommerige politieagent, als verdachten beschouwd.
Het zijn toch Ad en Jan die ervoor zorgen dat de dader gepakt wordt.
Maar voor het zover is, maken ze nog angstige ogenblikken mee.
AVI-7. 

 

De bladzijden zijn wat verkleurd, verder is het boek goed.

Productbeschrijving

Kanousky is de zoon van een opperhoofd. Al heel jong raakt hij zijn beide ouders kwijt. Hij groei bij blanke mensen op totdat hij op een keer in de stad komt. Daar gebeurt iets met hem wat zijn leven totaal verandert. Het gevolg is dat veel van zijn blanke vrienden zijn vijanden worden en hem niet langer bij zich willen hebben. Kanousky wordt weggestuurd. Eenzaam, zonder vrienden, gaat hij een nieuwe toekomst tegemoet.

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

Guus Kuijer
Ik ben Polleke hoor!

Vijfde en laatste deel van de Polleke reeks.

Polleke wordt in dit laatste deel dertien jaar en ze houdt zich aardig staande dankzij haar nuchtere kijk op de wereld. Wanneer Pollekes opa doodgaat, gaat ze met haar vriendin Consuelo een borreltje drinken op zijn graf, want daar hield opa van. Ze moet Mimoen ook nog missen want hij is op vakantie naar Marokko. Als hij terugkomt geeft ze hem een gouden hartje. Gelukkig wil hij liever met haar trouwen dan met een Marokkaanse bruid. Ik ben Polleke hoor! verscheen in 2001 als het Kinderboekenweekgeschenk en werd in 2003 bekroond met de Woutertje Pieterse Prijs.

 

Bladzijden zijn wat verkleurd.

Samenvatting

 

De Thea Sisters op reis, in twee verhalen, twee wereldsteden! In De Thea Sisters in Parijs reizen de Thea Sisters af naar de Franse hoofdstad. Een welkome afwisseling nu de muizinnen hun tentamens achter de rug hebben. Colette heeft hun uitgenodigd om de eindmodeshow van haar vriendin Julie bij te wonen. Maar al snel verandert hun vakantie in een mysterie als de kledingcollectie Schat Zoeken van deze jonge ontwerpster wordt gestolen. In dit spannende avontuur doen de vijf onderzoeksters er alles aan om de dief te ontmaskeren en de collectie terug te vinden, zelfs als dat uitmondt in een wilde achtervolging op de Seine en in het doolhof van het Operatheater … In New York in rep en roer wordt Nicky uitgekozen om aan de New Yorkse marathon deel te nemen om zo de eer van Topford hoog te houden. En de andere Thea Sisters mogen mee om haar toe te juichen! De muizinnen logeren bij de familie van Pamela en dompelen zich al gauw onder in de Grote Appel, de bruisende metropool. Maar als Pams familie een dreigbrief krijgt dat ze hun pizzeria moeten sluiten, belanden de Thea Sisters al snel in een nieuw avontuur. Want wie is toch die geheimzinnige figuur die de familie van Pam het leven zuur wil maken? En waarom?

 

 

 

 

Thea Stilton is de zus van Geronimo en is in alles zijn tegenpool! Ze is een waaghals, bestuurt alles wat wielen heeft en heeft de zwarte band in karate. Thea Stilton geeft les aan het Topford College en ze schrijft boeken over de Thea Sisters, vijf superspeciale muizinnetjes die elkaar op Topford hebben leren kennen! Thea Stiltons serie over de Prinsessen van Fantasia is ook muizenissig populair! 

 

Conditie; Goed.

 

Samenvatting

WHAM! Ineens landde ze in mijn kantoor: de onnavolgbare Patty Spring! Een televisieverslaggeefster met een speciale belangstelling voor bedreigde diersoorten en het behoud van de natuur. Met haar spitse verstand (maar misschien ook wel vanwege haar blonde velletje en haar prachtige blauwe ogen...) had ze me al snel zo gek om met haar en haar broer Dakota op reis te gaan naar het continent Australie.

 

Het boek is in goede staat. Een uitgave van Spar/Attent. Rose gedeelte op de afbeelding is bij dit boek groen.

Samenvatting

De 12-jarige drieling Sam, Pip en Beer heeft geen moeder meer, maar wel een vader die erg met zichzelf in de knoop zit. Hij is een beroemd schrijver. In het Kinderboekenweekgeschenk 2003 worden hun wederwaardigheden verteld. Hun huis is een puinhoop en hun vader komt bijna niet meer van zijn kamer. De drieling beseft dat er iets moet veranderen. Een ontroerend verhaal over onzekerheid en gemis, met tekeningen van Philip Hopman.

 

Cconditie; Goed.

Samenvatting

Rosa verhuist van Den Bosch naar Groningen, en dat vindt ze vreselijk. Alexander, de vriend van haar moeder, komt bij hen wonen en blijkt ineens een strenge bemoeial te zijn. Haar moeder krijgt een baby en... Rosa wordt voor het eerst verliefd!
Maar verliefd zijn is nog helemaal niet zo makkelijk. Want hoe voelt dat eigenlijk? Hoe moet je iemand versieren? En hoe gaat zo'n eerste zoen?

Dit boek staat boordevol tips over verliefdheid. Over frisse adem, versiertips voor beginners en gevorderden, over liefdesverklaringen in de chatbox. Maar ook over nee durven zeggen en erachter komen wat je wel en niet wilt. Een onmisbaar boek voor iedereen die voor het eerst verliefd is, of van plan is het te worden!

 

Conditie: Goed.

Samenvatting

Als Rosa naar de brugklas gaat, verandert er een heleboel in haar leven. Van stoere achtste-groeper wordt ze brugpieper. Ineens heeft ze een stuk of twaalf leraren in plaats van één. In plaats van een rugzakje met een boterhamtrommeltje erin, moet ze kilo s boeken meesjouwen. Tel daar nog een klas vol nieuwe kinderen en megaveel huiswerk bij op... Hoe overleeft ze dat allemaal? Rosa s vriendje Jonas zit nog in groep acht. Om hem alvast een beetje voor te bereiden, e-mailt ze hem survivaltips. Dit boek is voor iedereen die (bijna) naar de brugklas gaat (of hem al heeft overleefd). Het gaat over vriendschap, maar ook over pesten. Over lachen en over uitgelachen worden. Over na-apen en jezelf durven zijn. Met veel tips voor lastige leraren, pukkeltjes, eerste liefdes en nog veel meer!

 

Hardcover.

Conditie; redelijk. taat een naam aan de binnenkant geschreven

Samenvatting

Als Rosa naar de brugklas gaat, verandert er een heleboel in haar leven. Van stoere achtste-groeper wordt ze brugpieper. Ineens heeft ze een stuk of twaalf leraren in plaats van één. In plaats van een rugzakje met een boterhamtrommeltje erin, moet ze kilo s boeken meesjouwen. Tel daar nog een klas vol nieuwe kinderen en megaveel huiswerk bij op... Hoe overleeft ze dat allemaal? Rosa s vriendje Jonas zit nog in groep acht. Om hem alvast een beetje voor te bereiden, e-mailt ze hem survivaltips. Dit boek is voor iedereen die (bijna) naar de brugklas gaat (of hem al heeft overleefd). Het gaat over vriendschap, maar ook over pesten. Over lachen en over uitgelachen worden. Over na-apen en jezelf durven zijn. Met veel tips voor lastige leraren, pukkeltjes, eerste liefdes en nog veel meer!

 

Hardcover.

Conditie; redelijk. taat een naam aan de binnenkant geschreven

Samenvatting

Net wanneer Rosa gewend is op haar nieuwe school gebeuren er weer heel onverwachte dingen. Schokkende dingen zelfs. Hoe kan het ook anders? Nooit een saai moment met Rosa van Dijk.
Met haar moeder gaat het goed, ook al overdrijft ze wel een beetje. Neuz is terug in haar leven, compleet met webcam, zoendiploma en graffiti. Maar met haar vader heeft Rosa nog steeds problemen. En of ze die op tijd op kan lossen?
Dit boek gaat over weggaan en thuiskomen, over hoe het voelt als je (bijna) zestien bent. Over grenzen zoeken en verleggen, over problemen met je ouders, en het oplossen ervan. Maar ook over liefde en vriendschap, over jezelf & de ander leren kennen. Voor iedereen die wel eens ruzie heeft met zijn/haar vader en/of moeder, en het ook weer goed wil maken.

 

Conditie; goed.

Samenvatting

Net wanneer Rosa gewend is op haar nieuwe school gebeuren er weer heel onverwachte dingen. Schokkende dingen zelfs. Hoe kan het ook anders? Nooit een saai moment met Rosa van Dijk.
Met haar moeder gaat het goed, ook al overdrijft ze wel een beetje. Neuz is terug in haar leven, compleet met webcam, zoendiploma en graffiti. Maar met haar vader heeft Rosa nog steeds problemen. En of ze die op tijd op kan lossen?
Dit boek gaat over weggaan en thuiskomen, over hoe het voelt als je (bijna) zestien bent. Over grenzen zoeken en verleggen, over problemen met je ouders, en het oplossen ervan. Maar ook over liefde en vriendschap, over jezelf & de ander leren kennen. Voor iedereen die wel eens ruzie heeft met zijn/haar vader en/of moeder, en het ook weer goed wil maken.

 

Conditie; goed.

Samenvatting

Wat doet Rosa als haar moeder het (weer) in haar bol krijgt, haar vader zich (weer) niet aan zijn afspraken houdt en haar vriendje zich bedenkt?
Gaat ze gillen/schreeuwen/brullen en/of met een kettingzaag zwaaien, of met haar vrienden op vakantie, naar Zuid-Spanje bijvoorbeeld?br>
Soms vallen dingen mee, soms tegen. Soms blijkt het allervervelendste wat je dacht dat er kon gebeuren, juist het allerbéste te zijn. Het ligt eraan wat je er zelf mee doet!
Dit boek gaat over keuzes maken en met krokodillen praten. Over bang zijn en vertrouwen hebben. Over jaloezie, maar vooral over vriendschap.
Natuurlijk weer met veel e-mails, msn én handige survivaltips.

 

 

Conditie; Goed

Samenvatting

 

Het is eindelijk zover, Neuz gaat op kamers. Maar het is niet zoals Rosa het zich voorgesteld had. Ten eerste: hij woont in een soort vuilnisbak. Ten tweede: ze heeft Neuz niet voor zich alleen. Ten derde: hij gaat helemaal los...
Neuz wil uitvinden wie hij is. Nog steeds Rosa's vriendje, of die van iemand anders? Verkering hebben is niet makkelijk. Géén verkering hebben ook niet! Jonas, Esther, Noa, Sascha en zelfs Rosa s moeder kunnen daarover meepraten. Het is wat je er zelf van maakt, maar het kan even duren voor je daar achter bent!
Dit boek gaat ja, alweer en nog steeds over de liefde. Want eigenlijk draait alles daar om: om liefde en vriendschap. Het gaat ook over oud verdriet en opnieuw beginnen, over vasthouden en loslaten. Voor iedereen die droomt en/of treurt over de liefde. Natuurlijk met veel e-mails, msn én survivaltips!

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Rosa gaat (eindelijk) met haar vader op vakantie. Naar Marokko! Jonas, Noa en Sascha mogen ook mee. Een oude landrover, woestijn, dromedarissen, waterpijpen, kamelen en couscous; genoeg ingrediënten voor een leuke vakantie, zou je denken. Maar Rosa heeft haar vader weinig gezien sinds de scheiding. Kennen ze elkaar eigenlijk nog wel? Kunnen ze met elkaar praten? En hoe komt het dat hij alsmaar zo n slecht humeur heeft?
Rosa is niet de enige die haar vader moet zien te overleven. Noa heeft met/zonder de hare ook heel wat te stellen...
Dit boek gaat over vaders en dochters, maar ook over vriendschap en vertrouwen. Over oude taaie krokodillen en nieuwe uitdagingen. Natuurlijk met veel onmisbare survivaltips! (Ook voor vaders!)

 

Conditie; Er staat een naam in geschreven.

Samenvatting

Rosa s hart ligt in de kreukels, nu het echt uit is met Neuz, maar ze bindt het dapper met touwtjes en plakband aan elkaar. Als je droom niet uitkomt, moet je een nieuwe zoeken, toch?
Moet je altijd voor je droom blijven gaan, of is er een moment dat je hem los moet laten? Wanneer weet je of iets een goede keuze is, of niet?
Dat zijn dingen waar Rosa mee worstelt. Gelukkig heeft ze haar vrienden om op terug te vallen als het moeilijk wordt. En dat wordt het...
Dit boek gaat over dromen en over nachtmerries waar je maar niet uit wakker kunt worden. Maar ook over hoe dromen richting kunnen geven aan je leven en hoe moeilijk het is als je er géén hebt.Voor iedereen die droomt en hoopt en/of wanhoopt. Met veel e-mails, msn en survivaltips.

 

Conditie; Staat een naam aan de binnenkant geschreven.

Samenvatting

Hoe overleef ik mijn vakantie in een saai hotel op Corsica ? Dit spannende boek is voor iedereen die vol avontuur zit.

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Hoe overleef je...
- ruzie met je ouders?
- onzekerheid, getob en getwijfel?
- ongesteldheid?
- vriendinnen-stress?
- haar op vreemde plekken?
- je eerste verliefdheid?
- de 3 p s? (pukkels, puistjes en problemen)
- de chaos in je (boven)kamer?
Kortom: hoe overleef je de puberteit?
Met dit boek! Rosa geeft je goede raad en veel info over je buitenkant én je binnenkant. Voor alle pubers en degenen die van plan zijn dat te worden. Met veel strips, mails, msn, tests, invulpagina s, enquête-uitslagen en een heleboel onmisbare survivaltips.
Bekijk hier de invulpagina's uit het boek:
www.hoeoverleefik.nl/web/Hoe-overleef-ik...-de-puberteit.htm

 

Conditie; Er zit plakband aan de binnenkant van de cover. De hoekjes zijn heel licht beschadigd.

Samenvatting

Waarom is liefde toch zo ingewikkeld? Dat is wat Rosa en haar vrienden zich afvragen. Wat voelt zij voor Jim? En Jim voor haar? Waarom is Neuz zo lang ziek? En wat spookt Rosa's moeder uit op het internet? Waarom maak je dingen kapot, als je ze heel wilt houden? Waarom komen er woorden uit je mond, die je niet wil zeggen? En waarom blijven de woorden die je wél wil zeggen, vaak steken in je keel? Een heleboel vragen en gelukkig ook veel antwoorden. Dit boek gaat over liefde en angst, over vertrouwen en onzekerheid, over vriendschap en verwachtingen. Voor iedereen die van iemand houdt. Met veel e-mails, msn en onmisbare survivaltips.

 

Conditie; Er staat een naam in de binnenkant geschreven.

Samenvatting

Waarom is liefde toch zo ingewikkeld? Dat is wat Rosa en haar vrienden zich afvragen. Wat voelt zij voor Jim? En Jim voor haar? Waarom is Neuz zo lang ziek? En wat spookt Rosa's moeder uit op het internet? Waarom maak je dingen kapot, als je ze heel wilt houden? Waarom komen er woorden uit je mond, die je niet wil zeggen? En waarom blijven de woorden die je wél wil zeggen, vaak steken in je keel? Een heleboel vragen en gelukkig ook veel antwoorden. Dit boek gaat over liefde en angst, over vertrouwen en onzekerheid, over vriendschap en verwachtingen. Voor iedereen die van iemand houdt. Met veel e-mails, msn en onmisbare survivaltips.

 

Conditie; Er staat een naam in de binnenkant geschreven.

Samenvatting

 

Het is een test die nog geen enkel meisje overleefd heeft... en nu is de beurt aan Kate!

Omdat Kates ernstig zieke moeder zo graag terug wil naar haar geboorteplaats, verhuizen ze van New York naar het piepkleine Eden, waar Kate op een nieuwe school moet beginnen - zonder vrienden, zonder familie en met de angst dat haar moeder de herfst niet eens meer haalt.

Tot overmaat van ramp toont de plaatselijke hunk belangstelling voor haar, wat de woede van zijn vriendinnetje Ava wekt. Het had Kate dus eigenlijk niet moeten verbazen dat het feestje in het bos waar Ava haar voor uitnodigt, er helemaal niet blijkt te zijn. Wat ze alleen nooit had kunnen voorzien, is dat Ava uitglijdt, met haar hoofd op een steen terechtkomt en doodstil blijft liggen. Maar dan écht dood. Kate heeft nog niet eens tijd gehad om hysterisch te worden wanneer er uit het niets een jongen opduikt - donker en adembenemend knap. Hoe hij het doet, is haar een raadsel, maar hij wekt Ava tot leven en verdwijnt.

Maar niet voordat hij Kate een voorstel heeft gedaan: als zij naar zijn landgoed Eden komt en een reeks van zeven testen aflegt, kan ze niet alleen onsterfelijk worden, maar ook een heuse godin en... zijn bruid. En o ja, hij is Henry, de god van de onderwereld, ook wel Hades genoemd.

Kate is ervan overtuigd dat hij getikt is, maar toch... Ze heeft met eigen ogen gezien wat hij met Ava deed. Zou hij haar moeder ook kunnen redden? Want in dat geval is ze tot élke test bereid!

Alleen... wat als het haar niet lukt?

 

 

 

Conditie; Goed, lijkt niet gelezen.

Wouter Weijers gaat na de vakantie naar een nieuwe school. De school ligt aan de Wodanstraat, en daar woont een monster; een afschuwelijke hond, die blaft en gromt.

 

Conditie; Zeer goed.

Het is niet leuk meer in het dorp, nu zo veel inwoners zijn vertrokken. Maar als Mieke en Tom op een avond langs het bos fietsen, belanden ze in een mysterieus avontuur. 

 

 

 

Conditie; Goed.

Tijdens graafwerk voor uitbreiding van een zuiveringsinstalatie, vindst men oude gangen en gewelven. Susan en Jorit horen al snel dat het om de resten van een oud klooster gaat. Allerlei mensen schijnen er belangstelling voor te hebben. Waarom?

 

 

Conditie; Zeer goed.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Samenvatting

In zijn nieuwe baan als rechercheur krijgt de vader van Jelle de Boer te maken met een bende die beschermde dieren steelt. Vader de Boer heeft er geen idee van wie de daders of kopers zijn. snelle Jelle besluit zijn vader op zijn eigen manier te helpen. Tijdens een toernooi dat zijn club moet spelen, gaat Snelle Jelle op onderzoek uit. Vlak bij het terrein waar de wedstrijden gehouden worden, ligt namelijk het vogelpark Fauna en Flora, waar de dieven onlangs ook hebben toegeslagen. In het park ontmoeten Jelle en zijn vrienden ene meneer Bavink. Deze nodigt de jongens uit een kijkje te komen nemen in de privé dierentuin bij zijn villa.

 

 

Conditie; bladzijden zijn  verkleurd. 7e druk 

Samenvatting

Er staan nieuwe dingen te gebeuren in de vriendkring van 'Snelle' Jelle de Boer.
Jelles vriend Henry van Rijsingen komt weer in de stad wonen, omdat zijn vader een nieuwe baan heeft gekregen. Henry neemt echter ook zijn pasgeboren surfplank mee.

 

 

Conditie; De bladzijden zijn verkleurd.

Samenvatting

 

Wie beschermt ons tegen boeven en ander gespuis? Mega Mindy!
En met Pasen vieren de gelovigen... dat er een konijn aan de deur komt.

Gevatte ingevingen, grappige foutjes, bijdehante briefjes: op zijn populaire Facebook- en Instagrampagina's laat Mark van der Werf, beter bekend als Meester Mark, de leukste kinderlogica uit de klaslokalen zien.
Leerkrachten sturen dagelijks pareltjes op, die ze vinden tijdens het uitpluizen van de werkboekjes en schriften.

In Meester Mark rekent het goed staan de beste plaatjes die hij de afgelopen jaren verzamelde. Een heleboel nieuwe, die net eerder werden gepubliceerd, en zijn favoriete 'gouwe ouwe' voorzien van snedig commentaar.
Juffen en meesters liggen vaak dubbel van het lachen bij het nakijken. En ook bij de gekste antwoorden besluiten ze soms: Dat verdient een dikke krul.

 

 

Conditie; goed.

G.van Nes-ulkens.

€ 2,50

G.van Nes-ulkens.

€ 2,50

Ingrid de dochter van Duikelaartje is blind Hoewel ze zich
thuis voelt op de grote hoeve van haar vader mist ze haar
blinde vriendinnetjes en daarom laten haar ouders haar naar
het "Heidehuis" gaan een tehuis voor blinde kinderen. Daar
leert ze "moeder Wia"- haar steun en toeverlaat - kennen en
Lucie, een meisje uit de achterbuurt, die haar beste
vriendin wordt. Als Lucie meegaat naar de Olmenhoeve en het
daar goed heeft blijkt haar blindheid van tijdelijke aard te
zijn. Samen met Lucie en haar twee broers gaat Ingrid naar
het door oorlog geteisterde Frankrijk Dan leert Ingrid dat
zij blind is en blijven zal en ze leert het te aanvaarden.
Ze beseft nu dat zij een eigen taak in dit leven heeft door
haar handicap.

 

 

Het boek heeft hele kleine beschadigingen aan de cover, de bladzijden zijn wat verkleurd. 

Samenvatting

Als je van planten, dieren en de natuur houdt, is deze gids echt iets voor jou. Hij zal je helpen om een heuse natuurkenner te worden. Je leert hoe je planten kunt herkennen en hoe je wilde dieren kunt vinden en observeren zonder ze te storen. Ook leer je de typische fauna en flora van de verschillende milieus kennen. Als je in de stad woont en de natuur ver weg lijkt, wees gerust: er is overal leven en dit boek helpt je om dat allemaal te ontdekken, zelfs in je eigen huis! De natuur verveelt nooit. Bij elk uitstapje val je van de ene verbazing in de andere. Je zult al snel zien dat de natuur een cadeau van onschatbare waarde is. Dankzij dit boek heb je de sleutel in handen om die mooie en kwetsbare natuur waar je zo van houdt, te respecteren en te beschermen.

 

 

Het boek is goed.

Productbeschrijving

Ideale gids voor kinderen die van planten, dieren en de natuur houden. Zelfs als je in de stad woont!

 

 

Het boek heeft wat kleine beschadigingen aan de hoeken van de cover. 

Productbeschrijving

 

De wereld van Poeh is een wereld van betovering. Het is een wereld waarin Winnie de Poeh, Christoffer Robin en hun vrienden allerlei avonturen beleven. Voor deze speciale en onverkorte uitgave zijn de boeken 'Winnie de Poeh'en'Het huis in het Poeh-hoekje' gebundeld en voorzien van acht pagina's tekeningen in kleur. E.H. Shepard, de tekenaar van Winnie de Poeh, voegde ze in 1958 aan de wereldberoemde zwart-wit tekeningen toe.

 

 

 

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

In haar columns in het blad ZeGGus vertelt Elly Zuiderveld over zichzelf en dingen om haar heen. Over liedjes, bidden, reizen, de gevangenis, over dakloos zijn of over de rommelmarkt: je kunt het zo gek niet bedenken of Elly schreef er een makkelijk leesbare column over.

 

 

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

 

De ouders van de zevenjarige Marijn zijn net gescheiden. Samen met zijn moeder verhuist hij naar een kleiner huis. Marijn begrijpt er niks van en is heel boos op zijn papa en mama. Ook vindt hij zijn nieuwe kamertje eng: er bewegen rare schaduwen op de muren en overal hoort hij water. Zijn moeder zegt dat hij gewoon moet gaan slapen. Ze doet de deur dicht en dan... verandert Marijns slaapkamer in de zee. Omdat zijn bed langzaam wegzinkt in de golven, springt Marijn in een verhuisdoos en begint aan een spannende zoektocht terug naar huis. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen en dieren, waaronder een haai, een dolfijn en een zeenimf. Wie is een vriend, wie is een vijand? De oplossing ligt in een donkere grot, waar een pratende schelp het antwoord weet op alle vragen. Zal Marijn de weg naar huis vinden? En wat heeft Hurrakan de stormgod ermee te maken?

 

 

 

Het boek is goed. 

Nederlandse spreekwoorden en zegszijzen voor de jeugd.

 

Het boek heeft lichte gebruikssporen. 

Samenvatting

Harper, Sophie, Kate en Becca hebben elkaar harder nodig dan ooit! Sophie komt op straat te staan en trekt in bij Sam, op wie ze heimelijk verliefd is. Kate gaat vrijwilligerswerk in Ethiopië doen. Ze heeft haar roeping gevonden, maar wordt tegengewerkt door een student.Becca is tot over haar oren verliefd op Stuart. Wanneer hun relatie strandt, is ze ten einde raad. En Harpers roman wil niet vlotten. Ze besluit zich in te schrijven aan de universiteit, maar stelt dat steeds uit¿ totdat het te laat is.

 

Paperback.

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

De 16-jarige Ellie ontvangt een mailtje dat duidelijk niet voor haar bedoeld is, en voor ze het weet raakt ze verwikkeld in een grappige correspondentie met een jongen die zijn mails ondertekent met G. Ellie weet niet dat hij de populaire jonge acteur Graham Larkin is. Graham wordt zo nieuwsgierig naar Ellie dat hij de opnames van zijn nieuwste film naar haar stad laat verplaatsen. Ellie moet niets hebben van de drukte rond de filmploeg en de acteur Graham, tot ze ontdekt wie hij werkelijk is.

 

Paperback.

Het boek is goed.

Samenvatting

De 17-jarige Taylor is van plan haar zomer aan het zwembad door te brengen, maar dan hoort ze dat haar vader nog maar enkele maanden te leven heeft. Hij wil de zomer met zijn gezin doorbrengen in hun huisje aan het meer, een plek waar ze in geen jaren zijn geweest. De plek ook waar Taylor vijf jaar geleden haar eerste vriendje en haar beste vriendin heeft achtergelaten met het idee nooit meer terug te keren. Nu krijgt ze ongewild een tweede kans met familie, met vrienden en in de liefde.

 

Hardcover.

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

 

Voor alle fans van Idols en Dancing Queen Hoe gaat het er écht aan toe achter de schermen? Sarah is geen schoonheid. Ze woont in een dorp waar het leven niet bijster spannend is. Daarbij komt dat haar ouders het enorm druk hebben met hun werk en Sarah alleen zien staan als ze opvallend goed presteert. Sarah danst al zolang ze zich kan herinneren. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen: beroemd worden en zo snel mogelijk weg uit haar geboorteplaats. Tijdens een auditie voor een zomerkamp ontmoet ze Demi. Allebei zien ze dit kamp, speciaal voor jong musicaltalent, als hun grote kans. De auditie is bloedstollend. Sarah weet dat zij haar leven nu een andere wending kan geven. Ze is dan ook dolgelukkig als ze wordt aangenomen. Dat Demi ook is toegelaten, belooft het kamp onvergetelijk te maken. Zal het Sarah lukken door te breken en de `idol te worden die ze zo graag wil zijn? Auditie! is een spetterend verhaal over verliefdheid, vriendschap, competitie en jaloezie in de wereld van glitter & glamour. `Een sensationeel boek; goed opgebouwd en vol diepgang. Romantic Times E. Lockhart wist al op haar achtste dat ze schrijfster wilde worden. Eerder verschenen van haar de succesvolle jeugdromans De wonderbaarlijke dag dat ik alles kon horen en zien in de

 

 

Paperback.

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

 

'Lieverd, niet huilen,' had mijn vader een paar dagen eerder tegen mij gezegd toen ik huilend mijn koffer aan het pakken was. 'Vikram wacht heus op je. Jullie zullen ooit weer bij elkaar zijn. Het staat in de sterren geschreven. En tot die tijd is er nog altijd e-mail.'
De veertienjarige Shalini verhuist met haar ouders en jongere zusje van Bangalore, India, naar Los Angeles.

Voor het eerst is de familie helemaal op zichzelf aangewezen. In Bangalore woonden ze met zevenendertig andere familieleden en twaalf bedienden in één huis.

Shalini probeert zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving, maar dat valt niet mee. Ze wordt gepest op school en heeft moeite nieuwe vrienden te maken. Haar moeder heeft heimwee en raakt in een depressie. Bovendien mist Shalini haar beste vriend, die ook haar verloofde is. Toen ze drie jaar oud was, werd ze beloofd aan Vikram, een zoon van een goede vriend van haar vader. Maar dan ontmoet ze in Amerika een jongen die haar hart op hol doet slaan...

Kavita Daswani schreef een exotische 13+-roman, die qua sfeer sterk doet denken aan het werk van Zadie Smith. De ring is een kleurrijke roman over grote en kleine familiedrama's, over verliefdheid, onzekerheid en nieuwe ervaringen en over het leven in een andere cultuur.

 

 

Paperback.

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

Een nieuw boek in de succesvolle serie Tobjob! Iris wil actrice worden. Ze zit al jaren op een theaterschool, samen met haar vriendin Arja en maatje Dez. De concurrentie is moordend! Wanneer ze een advertentie ziet waarin figuranten voor een film worden gevraagd, besluit Iris te reageren. Een spetterende serie over bijbaantjes, vrienden en versieren. Wie wil er nu geen baan in de filmwereld?

 

 

Hardcover.

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

 

'Fee is fotomodel en 100% verliefd op Thijs, alleen durft ze hem dat niet te vertellen. Op een dag ontdekt ze dat álle meisjes op school verliefd zijn op haar grote liefde. Zelfs haar beste vriendin Laura heeft zoenplannen met Thijs. Tijd voor actie! Maar hoe laat je een jongen merken dat je hem leuk vindt?
Ondertussen mag Fee haar eerste modeshow lopen. Aan haar de eer om het pronkstuk van de avond te dragen: een bontjas van echt konijnenbont! Maar Fee is faliekant tegen bont en stapelgek op haar konijn. Zal Fee in de bontjas de catwalk op gaan? En lukt het Fee eindelijk om Thijs te vertellen dat ze stapelverliefd op hem is?

 

 

Harcover.

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

 

Onweerstaanbaar verliefd! Voor meiden die van shoppen, glamour & jongens houden. Lola is 100% verliefd op Job. Zeker nu ze zijn blote buik gezien heeft. Maar Job is vegetariër en draagt Greenpeace-truien, terwijl Lola gek is op hamburgers en hippe merkkleding. Bovendien vinden haar beste vriendinnen Job een sukkel. Lola probeert hem daarom uit haar hoofd te zetten. Maar dan wordt Job verliefd op het nieuwe meisje in haar klas. Mia ziet er geweldig uit en haar moeder werkt bij een glamourtijdschrift. Hoe kan Lola daar nou tegenop? Omdat ze Job niet zomaar kan vergeten, bedenkt Lola een plan om hem voor zich te winnen. Maar dat loopt totaal anders af dan ze gedacht had... Zal Job nu ooit nog verliefd op haar worden? En hoe zit het met haar vriendinnen? 

 

 

Harcover.

Er staat een naam in geschreven, verder is het boek goed.

Samenvatting

Lot en Tara zijn elkaars beste vriendinnen, maar nu is Tara verhuisd naar Parijs. Daarom vertellen ze elkaar hun belevenissen per mail.Tara is een grote flirt, maar als ze verliefd wordt op de Franse Julien vergeet ze al haar versiertrucs. Lot wordt juist superverlegen van jongens, vooral van Max… 100% Love – Zomerkriebels bevat naast een heerlijk verhaal ook vele extra’s:
• Lovetestjes: welk vakantievriendje past het beste bij jou?
• Shoptips: wat is jouw perfecte zomeroutfit?
• 100% zoencursus: een spoedcursus zoenen bij tropische temperaturen.

 

Hardcover.

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

 

Anna moet niks hebben van het glamourleventje van haar familie. Terwijl haar ouders denken dat ze lid is van een prestigieuze hockeyclub, zit Anna stiekem op voetbal... Leeftijd: 11+

Onweerstaanbaar verliefd! Voor meiden die van shoppen, glamour en zoenen houden Anna, of eigenlijk Anna-Claire Alexia van Aspen, is 100% verliefd op Jamie. Haar moeder shopt zich suf bij Chanel en Louis Vuitton. Anna's zus wil niets liever dan rijk en beroemd worden. Maar Anna zelf moet niks hebben van het glamourleventje van haar familie. Terwijl haar ouders denken dat Anna lid is van een chique hockeyclub, zit ze stiekem op voetbal. Anna's voetbalvriendinnen Chanella en Naomi weten niet dat Anna steenrijk is en ook haar grote liefde op het voetbalveld, Jamie, heeft geen idee... Sterker nog, ze maken vaak grappen over de verwende hockeymeisjes. Maar dan staat Anna als 'Rich Girl' op de cover van het tijdschrift Beau Monde! Zullen haar vriendinnen haar geheim ontdekken? En wat zal Jamie zeggen als hij ontdekt dat ze een Rich Girl is? Niki Smit is hoofdredacteur van de fashionwebsite Shopgirl.nl. Ze woont in Rotterdam en is dol op shoppen, dansen en kletsen met haar vriendinnen. 

 

Hardcover

Er staat een naam in geschreven, verder is het boek goed.

Samenvatting

Erik Verboven heeft een eigen detectivebureau opgericht. Samen met zijn twee vrienden, Nico Thijs en Robbie de Graaf, helpt hij de plaatselijke politie gevaarlijke en geheimzinnige klussen op te lossen. In hun hoofdkwartier, een oude caravan op het terrein van Eriks oom, bespreken de drie detectives hun actieplannen. Onverschrokkken nemen zij het op tegen de gemeenste boeven. Geen raadsel dat nog onopgelost blijft!

 

Het boek is in goede staat.

Mirja gaat met haar vader en moeder en zus naar Amerika verhuizen. In Amerika heeft ze het al snel reuze naar haar zin. Uit school gaat ze samen met Andy, haar neefje, varen langs de mooie kust van de Key-eilanden. Dolfi de slimme dolfijn van Andy, springt vrolijk voor hen uit.

De spannende avonturen met Dolfi deel 2.

 

Er steekt een klein stukje van de bladzijde aan de bovenkant eruit. verder is het boek is goed.

Samenvatting

 

Het is bijna zomervakantie, maar Sandy Burns heeft nog geen vakantieplannen gemaakt. Zijn moeder regelt dat Sandy bij zijn oom Porter in Florida kan logeren, omdat ze zelf voor een lange zakenreis naar Europa moet. Florida? Denkt Sandy. Dat is strand, zon en zee. Wat moet hij daar nu doen? Dat wordt de ergste vakantie die hij ooit heeft gehad. Eenmaal bij zijn oom, merkt Sandy dat de zee meer is dan alleen maar een grote plas water. Hij gaat mee op de vissersboot van oom Porter en ziet dolfijnen zwemmen. De andere vissers vinden die dolfijnen echter heel vervelend. Ze schieten er zelfs op...

 

 

De bladzijden zijn verkleurd, verder is het boek goed.

Samenvatting

 

Op zoek naar dolfijnen - Misty's baby

De Dolphin Dreamer is klaar voor vertrek wanneer er een e-mail binnenkomt van Dolphin Haven, een onderzoekscentrum voor dolfijnen. In het bericht staat dat drie dolfijnen binnenkort moeten bevallen: Evie, Misty en Bella. Jody's ouders besluiten op de bahama's te blijven om te helpen bij de geboorte van de jonkies. Al snel na de geboorte van haar jong komt Misty in de problemen. Dat komt vooral omdat zij nog erg jong is om moeder te worden. Jody is bang dat Misty's baby het niet zal overleven. Ze zou het allerliefst dag en nacht de wacht houden...

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

 

Op zoek naar dolfijnen - Gevaar!

Jody baalt enorm. De Dolphin Dreamer gaat voor anker in Venezuela, op een plek waar bijna geen dolfijn te bekennen is. Maar dan krijgt ze een e-mail van Lauren Rozakis, met wie ze eerder tijdens de reis bevriend is geraakt. Lauren, die net als Jody gek is op dolfijnen, nodigt haar uit om een week op vakantie te komen naar de Canarische Eilanden. Daar ontdekt Jody dat de veerboten die met grote snelheid tussen de eilanden heen en weer varen, een groep grienden in gevaar brengen. Onder deze dolfijnensoort zijn al heel wat slachtoffers gevallen. Jody snapt niet dat er niemand in actie komt. Dan moet zij het maar doen

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Een jaar lang op zoek naar dolfijnen: voor Jody McGrath gaat haar liefste wens in vervulling., Samen met haar ouders, haar broertjes Sean en Jimmy en de rest van de bemanning vaart ze met het schip Dolphin Dreamer de wereld rond. Een reis vol avontuur , spanning en... dolfijnen.

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

 

De twaalfjarige Jody vaart samen met haar familie de wereld rond op zoek naar dolfijnen. Vanaf ca. 10 jaar.

Een jaar lang op zoek naar dolfijnen: voor Jody McGrath gaat haar liefste wens in vervulling. Samen met haar ouders, haar broertjes Sean en Jimmy en de rest van de bemanning vaart ze met het schip Dolphin Dreamer de wereld rond. Een reis vol avontuur, spanning en... dolfijnen.

Na hun vertrek vaart de Dolphin Dreamer langs de kust van Florida. Daar zijn meestal wel dolfijnen te zien, maar op de eerste dag is er nergens een te bekennen. Jody baalt, maar besluit om 's avonds toch weer op de uitkijk te gaan staan. Dan herinnert ze zich dat dolfijnen van muziek houden, vooral van fluitspel. Jody haalt haar blokfluit uit haar hut en begint te spelen. Opeens hoort ze een zacht, krakend geluid. Ze staat op en ziet een donker schaduw in het water...

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

 

Op zoek naar dolfijnen - De schat

Jody en haar familie zijn op de Bahama's aangekomen. Daar ontmoeten ze Matt Anderson, die met zijn schip de Honey Bee tochten maakt naar gebieden waar veel dolfijnen leven. Jody verheugt zich erop voor het eerst gevlekte dolfijnen te zien. Misschien gaat ze samen met de anderen ook wel duiken naar een verborgen piratenschat op de bodem van de oceaan. Maar dan wordt de bemanning van de Honey Bee lastiggevallen door een groep luidruchtige vakantievierders. Hebben de herrieschoppers iets met de schat te maken?

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Ik ben verliefd op een leraar. Wat moet ik nou?
Amber is hopeloos verliefd als ze deze kreet op een wc-muur op school schrijft. Tot haar grote verbazing reageert er iemand op haar noodkreet. Al gauw wordt de anoniemeling de enige aan wie ze via de wc-muur alles durft te vertellen. Vriendin Ezra heeft immers alleen maar aandacht voor haar macho vriendje.
En dan is er nog die opdracht van haar grote liefde zelf: stille Robin weer aan het praten krijgen. Alsof ze dat er nog bij kan hebben! Toch raakt ze geïntrigeerd door deze vreemde jongen met zijn rode haar. Wat is er met hem dat hij al maandenlang geen woord spreekt, ondanks alle pesterijen?

 

 

Hardcover.

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

`Iedereen praatte over het feest van Noord. Mijn feest. 's Nachts droomde ik over chipszakken, DJ s en feestverlichting. Ik kon dit. Heel Noord zou trots op me zijn. En Max? Die zou me eindelijk zien staan. Daar had ik veel voor over. Misschien zelfs te veel.

Caro is boos en verdrietig als haar vriendin wordt aangevallen door een groepje uit Zuid. Ze ontploft als Zuid ook nog eens een feest geeft... op het terrein van Noord.
Caro wil wraak en ze geeft een beter feest. Met chips en drinken van Zuid, dat zal ze leren!
Maar als de Zuiders op haar feest verschijnen, gaat het fout. Hoe kan Caro voorkomen dat er opnieuw een slachtoffer valt?

 

 

Hardcover.

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

We kwamen uit verschillende wijken, droegen verschillende kleding, kwamen op verschillende fietsen naar school en zaten nooit naast elkaar tijdens de pauzes. Maar toen ik Toine leerde kennen kon ik na een tijdje niet meer zien waarom we zo verschillend waren.
Tirza zet nooit een stap in Noord. Het is verboden terrein voor haar en haar vrienden uit Zuid. Maar als ze de graffitiwedstrijd wil winnen moet ze op cursus bij de beste muurkunstenaar die er is – ook al woont zij in Noord...
Al op de eerste dag gaat het fout. Noorders zijn haar vijanden, dat is duidelijk. Of is liefde sterker?

 

Hardcover.

Het boek is in goede staat.