Samenvatting;

Actuele woordenschat

Circa 100.000 trefwooden

Grammaticale informatie zoals lidwoord en woordsoort

Heldere vertalingen en duidelijke voorbeelden

informatie over gebruik in contect

Aandacht voor uitdrukkingen en gezegde

Overzichtelijke vormgeving

Gemakkelijk in gebruik.

596 pagina's

 

Conditie Goed.

Samenvatting

Schrijfwijzer Dit boek is het standaardwerk op het gebied van taaladvies. De Schrijfwijzer wil vragen beantwoorden die zich bij het schrijven kunnen voordoen, en wel op zo'n manier, dat schrijvers snel verder kunnen met hun werk. In de vierde, aangepaste editie zijn aanvullende vragen van talrijke taalgebruikers verwerkt. Verder is de spelling in overeenstemming gebracht met het Spellingsbesluit-2005 en het nieuwe Groene Boekje.

 

 

Het boek is goed.

Meer dan 250 000 woorden. 

 

Het boek heeft wat gebruikssporen.

Samenvatting

 

- bijna 100.000 trefwoorden, 1.700 pagina's
- meest complete en actuele woordenboek van hedendaags Engels
- onmisbaar voor vertalers, tolken, studenten en iedereen die regelmatig in het Engels communiceert
- bijlage met voorbeeldbrieven
- ook verkrijgbaar in set Groot woordenboeken
Uitgebreid en praktisch
Het Groot woordenboek Nederlands-Engels van Van Dale is het grootste, volledigste en betrouwbaarste woordenboek Nederlands-Engels dat er is. Bovendien is het een uiterst praktisch woordenboek. De uitgekiende systematiek en de heldere indeling maken het extra makkelijk om het juiste woord en de juiste vertaling te vinden.
Heldere structuur
Op basis van gebruikersonderzoek is een structuur ontwikkeld die helpt om snel te vinden waarnaar u zoekt. De opbouw is als volgt:
a. trefwoord met grammaticale informatie e.d.
b. de hoofdvertalingen van het trefwoord met synoniemen en markeringen van stijlniveaus
c. voorbeelden van het gebruik in zinsverbanden, in vrije en vaste verbindingen.
Perfect gereedschap
Naast het woordenboek bevat het Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Engels allerlei extra's, zoals een lijst met onregelmatig vervoegde werkwoorden en een grammaticaal compendium. De meest gebruikte Nederlandse spreekwoorden, met vertalingen, zijn geïntegreerd in de artikelen. Verder vindt u een markering voor taalsoorten zoals vaktaal of kindertaal, maar ook voor de verschillende stijlniveaus: schrijftaal / informeel / vulgair. Dat alles in een functionele en fraaie typografie. Kortom: perfect gereedschap voor iedereen die in werk of studie met Engels te maken heeft.

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

 

- circa 100.000 trefwoorden
- circa 1730 bladzijden
- meest complete en actuele woordenboek van hedendaags Engels onmisbaar voor vertalers, tolken, studenten en iedereen die regelmatig in het Engels communiceert
- bijlage met voorbeeldbrieven in deel Nederlands-Engels
- ook verkrijgbaar in set Groot woordenboeken
Uitgebreid en praktisch
Het Groot woordenboek Engels-Nederlands van Van Dale is het grootste, volledigste en betrouwbaarste woordenboek Engels-Nederlands dat er is. Bovendien is het een uiterst praktisch woordenboek. De uitgekiende systematiek en de heldere indeling maken het extra makkelijk om het juiste woord en de juiste vertaling te vinden.
Heldere structuur
Op basis van gebruikersonderzoek is een structuur ontwikkeld die helpt om snel te vinden waarnaar u zoekt. De opbouw is als volgt:
a. trefwoord met grammaticale informatie, uitspraak e.d.
b. de hoofdvertalingen van het trefwoord met synoniemen en markeringen van stijlniveaus
c. voorbeelden van het gebruik in zinsverbanden, in vrije en vaste verbindingen.
Even goed Amerikaans als Brits
Het Amerikaans-Engels verschilt vaak van het Brits-Engels. Van Dale geeft aan beide evenveel aandacht, met spelling- en uitspraakvarianten. Ook is in het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands afwijkend woordgebruik opgenomen uit andere Engelstalige gebieden: Schots-, Iers-, Canadees-, Australisch-, Indisch- en Zuid-Afrikaans-Engels.
Perfect gereedschap
Naast het woordenboek bevat het Van Dale Groot woordenboek Engels-Nederlands allerlei extra's, zoals een lijst van onregelmatige werkwoorden en een lijst van maten en gewichten. De meest gebruikte Engelse spreekwoorden, met vertalingen, zijn geïntegreerd in de artikelen. In het trefwoordenbestand zijn ook de vervoegde vormen van onregelmatige werkwoorden opgenomen. Via die vervoegde vormen wordt u verwezen naar de onbepaalde wijs. Kortom: perfect gereedschap voor iedereen die in werk of studie met Engels te maken heeft.

 

Het boek is goed. 

Samenvatting

 

De derde, geheel herziene druk van het Van Dale Groot woordenboek Duits-Nedelands bevat trefwoorden en voorbeelden uit de taal van nu. Bijvoorbeeld Gentechnik, Sensorschirm, en Treuhandanstalt. Ook is er in dit deel meer aandacht voor de variatie binnen het Duitse taalgebied, zoals voor het Duits in Zwitserland: Chauffeuse (chauffeuse) en in Oostenrijk: Klubobmann (fractievoorzitter). De extra's - zoals een toelichting op de Duitse spellingregels, een aanhangsel met zakenbrieven in beide talen plus de vele uitdrukkingen en spreekwoorden - maken dit woordenboek tot het meest complete woordenboek Duits.
Onmisbaar gereedschap voor vertalers, tolken, studenten Duits
Circa 116.000 trefwoorden
1637 bladzijden in totaal
Het meest complete en actuele woordenboek van hedendaags Duits
Met zakenbrieven in het Nederlands en Duits
Met toelichting op de Duitse spellingregels

 

 

Het boek is goed. 

The only full colour advvanced learner's dictionary.

 

Het boek is redelijk tot goed.

Samenvatting

 

Pioneers in dictionary making for over 175 years, Collins are now proud to offer a world first: a dictionary accessible through all major media channels. The new edition of Collins English Dictionary gives you the power of Collins online and on your mobile phone -- at no extra cost. Collins English Dictionary, with entry words in colour, is a rich source of words for everyone who loves language. Now updated with the latest terms to enter the language, this dictionary is not only comprehensive and authoritative, but it also offers outstanding coverage of world, regional and dialect English. Including a much wider range of words than ever before, the extensive coverage of geographical, scientific, and technical entries has been updated by our team of leading academic experts. Language notes give advice on using the right word in the right place, and thousands of word histories trace the roots of modern English. All this has been complemented with a refreshingly clutter-free design, which is easy to use and easy on the eye, taking you straight to the information you need with the minimum of fuss.

 

 

The book is in good condition

 

 

samenvatting Collins is al meer dan 175 jaar pionier in het maken van woordenboeken en is nu trots om een ​​wereldprimeur aan te bieden: een woordenboek dat toegankelijk is via alle belangrijke mediakanalen. De nieuwe editie van Collins English Dictionary geeft u de kracht van Collins online en op uw mobiele telefoon - zonder extra kosten. Collins English Dictionary, met invoerwoorden in kleur, is een rijke bron van woorden voor iedereen die van taal houdt. Nu bijgewerkt met de nieuwste termen om de taal in te voeren, is dit woordenboek niet alleen uitgebreid en gezaghebbend, maar het biedt ook een uitstekende dekking van wereld-, regionaal en dialect Engels. Met een veel breder scala aan woorden dan ooit tevoren, is de uitgebreide dekking van geografische, wetenschappelijke en technische inzendingen bijgewerkt door ons team van vooraanstaande academische experts. Taalnotities geven advies over het gebruik van het juiste woord op de juiste plaats, en duizenden woordgeschiedenissen traceren de wortels van het moderne Engels. Dit alles is aangevuld met een verfrissend overzichtelijk ontwerp, dat gebruiksvriendelijk is en een lust voor het oog, waardoor u met een minimum aan poespas direct bij de informatie komt die u nodig hebt.

 

Het boek is in goede staat 

Het groene Boekje

€ 4,50

Het groene Boekje

€ 4,50

Samenvatting

Het Groene Boekje, de Woordenlijst Nederlandse Taal, neemt alle twijfel weg over de correcte spelling van het Nederlands. Dit naslagwerk is samengesteld in opdracht van de Nederlandse Taalunie en is geheel in overeenstemming met de officiële spellingregels.
In het Groene Boekje is een woordenlijst opgenomen van meer dan 100.000 trefwoorden. Deze woordenlijst bevat vooral woorden met spellingproblemen. Een helder overzicht van de spellingregels, de Leidraad, gaat aan de woordenlijst vooraf. Ook hier ligt de nadruk op lastige spellingkwesties, zoals het gebruik van hoofdletters, koppeltekens, de schrijfwijze van afkortingen en de vervoeging van Engelse werkwoorden. Een uitgebreid trefwoordenregister maakt deze tekst zeer toegankelijk.
Het Groene Boekje is onmisbaar voor iedereen die schrijft in de Nederlandse taal.

 

 

Het boekje is goed.

Het boek is goed, incl. CD-Rom.

Cover is anders dan op de afbeelding.

Het boek is goed, incl. CD-Rom.

Cover is anders dan op de afbeelding.

Het boek is goed incl. CD-Rom

Het boek is goed, de cd-rom ontbreekt.

Het boek is redelijk.

Uitverkocht

Prisma Rijmwoordenboek Nederlands

€ 7,50
Uitverkocht

Prisma Rijmwoordenboek Nederlands

€ 7,50

Samenvatting

 

Wilt u familie en vrienden verrassen met een origineel sinterklaas- of gelegenheidsgedicht? Of zoekt u misschien een passend rijmwoord als u uw eigen songtekst schrijft? Dan is dit rijmwoordenboek een onmisbaar hulpmiddel.

 

 

 

U zoekt de rijmklank op die u nodig hebt en daaronder treft u veel rijmwoorden aan. Deze zijn handig gerangschikt naar het aantal lettergrepen en de klemtoon. Het Prisma Rijmwoordenboek is al sinds 1965 velen behulpzaam geweest bij het schrijven van gedichten. Zelfs beroemdheden als André Hazes maakten nuttig gebruik van deze uitgave als ze creatief bezig waren. Dit inmiddels klassieke boek is in de loop van de jaren regelmatig uitgebreid met nieuwe woorden.

 

 

Produktspecificatie:

Het boek is als nieuw.

Hardcover

Samenvatting

Van Dale Modern Gevleugeldewoordenboek 1e druk is een boek van Van Dale. ISBN 9789066480681

Het Van Dale Modern gevleugeldewoordenboek bevat een verzameling gevleugelde woorden. Gevleugelde woorden zijn doorgaans vreemdtalige uitdrukkingen die in het Nederlands vrij worden gebruikt, dat wil zeggen vaak zonder bronvermelding en vaak in een andere vorm. In de praktijk wordt er naar hartenlust op gevarieerd. De gevleugelde woorden kennen een actief gebruik. In deze handzame en leesbare uitgave worden ze verklaard en ge llustreerd aan de hand van citaten en voorbeelden van gebruik. Voorbeelden van gevleugelde woorden zijn: for your eyes only, koekje erbij?, zo, nu eerst een ..., im Westen nichts Neues, le style, c'est l'homme.

 

Produktspecificatie:

 

Het boek is als nieuw.