De Pompoen.

€ 3,50

De Pompoen.

€ 3,50

Samenvatting

Pompoenen maken sinds jaar en dag deel uit van de traditionele Italiaanse keuken. De geschiedenis van deze vruchten wordt in dit boek beschreven, gevolgd door een nauwgezette analyse waarmee wordt aangetoond dat de pompoen ideale eigenschappen bezit voor de moderne voeding.
Arneo Nizzoli, restaurateur in Villastrada bij Dosolo (MN), door de pers "pompoenkoning"genoemd vanwege de hartstocht waarmee hij zich wijdt aan de studie van deze groente en die hem tot een onbetwistbare autoriteit op dit gebied maakt, presenteert de pompoen in traditionele én uiterst moderne gerechten. Samen met Nizzoli zijn voor dit boek meer dan veertig van de beste chef-koks en banketbakkers uit Italië uitgenodigd om de toepassing van deze zoete groente in de keuken aan te moedigen door ieder van hen een bijzonder recept te laten samenstellen.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

In 'kHebjelief, en trek! blikt Paul de Leeuw terug op zijn leven tot nu toe. Dat doet hij zoals we van hem gewend zijn: in een vrolijke chaos. Het is een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, maar vooral ook wat hij daarbij heeft gegeten! De lezer stapt in een achtbaan die hem van een vijver vol Bulgaarse kikkers naar de keuken van een restaurant in Polen voert, waar de appelmoes van moeder De Leeuw nog altijd op de kaart staat. Maar hij belandt ook op de intensive care van een Amerikaans ziekenhuis waar een nieuwe telg van de familie De Leeuw in de couveuse lag, en in de keuken van de auteur zelf, die ons laat zien hoe je nou precies een perfecte halve kip tevoorschijn tovert. 'kHebjelief, en trek! is schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd. Tal van foto's uit zijn privéarchief geven samen met 50 recepten van De Leeuws eigen lievelingsgerechten een kijkje in de keuken van de grappigste en meest liefdevolle amateurkok van Nederland.

 

 

Conditie; Uitstekend.

Samenvatting

In Nieuwe kindertraktaties beschrijft Geny Soeteman weer een leuke verzameling lekkernijen voor allerlei gelegenheden. Er is voor elk wat wils: traktaties met fruit, met snoep en koek, met rauwkost, met soepstengels enz. Er zijn stoere traktaties en lieve, dierentraktaties en sporttraktaties, speektraktaties en nog veel meer! Bij elke traktatie staat bovendien een alternatief voor kinderen die een dieet moeten volgen.

 

Conditie; Heeft een sticker aan de binnenkant gezeten.

Samenvatting

Verantwoord: tot maximaal 70 calorieën.
Variatie: kant-en-klaar, knutselen en koken.
Snelle traktaties én uitgebreide om samen met het kind te maken.
Zoet en hartig, verantwoord snoepen.
Talloze foto’s van traktaties en kinderen.

Een vrolijk boek boordevol informatie en ideeën. Uiteraard ligt de nadruk op lekker, vrolijk én verantwoord. Want steeds vaker wordt vanuit de scholen met klem gevraagd om traktaties zo gezond mogelijk te maken. Het Voedingscentrum laat met Ik deel uit! zien dat je uitstekend iets lekkers kunt maken met heel weinig calorieën, met fruit of iets hartigs, soms gecombineerd met ‘het betere snoep’. Traktaties die door kinderen zeer gewaardeerd worden. (En die ook de juffen en meesters niet laten passeren.)

 

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Ook kleine kinderen vieren graag grootse feesten.

Om van uw eerstvolgende kinderfeest een groot succes te maken is het voldoende om een van de meer dan 100 fantasierijke recepten in dit boek te maken.

Wacht dacht u van een Jungleschnitzel, een portie Worstsalade of een bord Zuidpoolspaghetti?

Soepen of salades, spiesen of ovenschotel, gebak of drankjes.

Voor iedereen staat er wel iets lekkers in dit kleurrijke en gevarieerde receptenboek.

 

Conditie; heeft een sticker aan de binnenkant gezeten, een kleine beschadiging aan de achterkant.

Koken met Kids.

€ 3,00

Koken met Kids.

€ 3,00

Samenvatting

Dit boek biedt een ruime keuze aan heerlijke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn, zodat u in een verrukkelijke maaltijd op tafel kunt zetten. De recepten zijn een welkome aanvulling op uw culinaire boekenplank. In dit boek vindt u: * Duidelijke stap-voor-stap instructies met realistische bereidingstijden * Fantasievolle gerechten voor iedere gelegenheid * Geen speciaal kookgerei benodigd * Alle recepten zijn grondig getest.

 

Conditie; goed.

* Toveren met suiker KARAMEL * Stap voor stap HAM- KAASCROISSANTS en meer.

Conditie; Goed.

Hollands bakboek.

€ 3,00

Hollands bakboek.

€ 3,00

Samenvatting

Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste klassieke gebak uit Nederland. De enige echte appeltaart, boterkoek, saucijzenbroodjes...

Recepten die op het repertoire van geen enkele thuisbakker mogen ontbreken. Met de stap-voor-stap instructies kan het bijna niet misgaan. Voor je het weet verbaas je iedereen met je baktalent - jezelf misschien nog wel het meest!

Samenvatting

In dit complete kookboek vindt iedere kok vele recepten van zijn of haar gading. Een handige indeling, duidelijke stap-voor-stap foto's en effectieve beschrijvingen van de bereidingswijzen garanderen succes. De honderden recepten maken het boek geschikt voor dagelijks gebruik bij de bereiding van soepen, sauzen, vlees, wild en gevogelte, vis, een- pansgerechten, groenten, aardappelgerechten, rijst, deegwaren, soufflés, eiergerechten en desserts.

 

Conditie; Als nieuw.

Oude en nieuwe familie recepten. 

Tegenwoordig heeft men steeds meer belangstelling voor zijn/haar geschiedenis. Men vindt het belangrijk om te weten wat zijn historische wortels zijn. Sinds 1994 hebben we een boek over de geschiedenis van de familie Wassink van erve Noordijk in Almelo. Dit boek is samengesteld n=met recepten van neven en nichten van de familie Wassink van erve Noordik; de kleinkinderen van Derk Jan wassink en Jenneken Slaghuis.

 

Conditie: De cover is heel licht verkleurd. verder is het boek als nieuw.

Een culinaire ontdekkinsreis door de streekkeuken van o.a. Baskenland.

 

Conditie; nieuw.

Een culinaire ontdekkingsreis door de streekkeukens van o.a. Marmara.

 

Conditie; Nieuw. 

Culinaire liefdesverklaringen van tv-kok Andreas C.Studer.

Samenvatting

In deze rijk geillustreerde encyclopedie is de Europese biercultuur overzichtelijk in kaart gebracht. Dit handboek begeleidt de lezer op zijn bierreis door Europa. Behalve informatie over het brouwproces en de geschiedenis van het bier bevat dit naslagwerk veel interessante wetenswaardigheden over meer dan achthonderd biermerken en hun brouwerijen en vele fraaie foto's van flessen, blikjes en etiketten. Behalve bieren uit de grootste bierlanden als Duitsland, Engeland, Tsjechië en België treft u ook bieren aan uit de kleinere en onbekendere bierlanden zoals Finland, Italie  en Spanje. Nederland komt in dit overzicht natuurlijk eveneens uitgebreid aan bod.

 

 

Conditie; Goed. 

Uitverkocht

Bier Encyclopedie

€ 3,00
Uitverkocht

Bier Encyclopedie

€ 3,00

Samenvatting

De Bierenencyclopedie geeft u een uitstekende indruk van de bieren die er in de hele wereld gebrouwen en gedronken worden. U vindt informatie over de bieren zelf, over de brouwers en over de grote bierenlanden in Europa.
Maar dit naslagwerk behandelt ook bieren uit de Verenigde Staten, Zuid – Amerika, Japan en vele andere minder bekende bierproducerende landen. Honderden bieren worden overzichtelijk beschreven en geïllustreerd, en de informatie over de brouwers, zowel de nieuwkomers in het vak als de oudgedienden, geven u inzicht in de wereld achter het bier.

 

Het boek is als nieuw.

Samenvatting; Tweehonderd jaar geleden telde iedere middelgrote stad in Nederland tientallen brouwerijen binnen haar poorten. 

In dit boek vindt u een compleet overzicht van veel Nederlandse biermerken en hun brouwers. Een waar genot voor de echte bierliefhebber.

 

Het boek is in zeer goede staat, lijkt niet te zijn gelezen. Rug van de cover is iets verkleurd. Hardcover.

Samenvatting

produceren, brouwen, proeven, keuren en drinken van bier over de hele wereld.

 

Het boek is in goede staat, lijkt niet te zijn gelezen.

Samenvatting

 

Dit boek is een feest rondom het alom geliefde bier - de verscheidenheid in smaak, geur en kleur. Aan het einde van dit boek - na een deskundige rondleiding door de wereld van het bier - bent u een allround bierkenner. Geniet van deze reis; neem een biertje.

Zak Avery is bierkenner en journalist. Doordat hij jarenlang als specialist in de verkoop van bieren werkzaam is geweest, heeft hij een ereplaats verworven onder de meest vooraanstaande auteurs op het gebied van bier. Hij is lid van het comité van het British Guild of Beer Writers en in 2008 kreeg hij de hoogste onderscheiding: Beer Writer of the Year.

Wat voor de meeste mensen een droombaan zou zijn, is voor hem realiteit; hij wordt geregeld gevraagd als jurylid bij bierproeverijen, waaronder de befaamde International Beer Challenge, een wedstrijd waarbij jaarlijks de vijftig beste bieren ter wereld worden gekozen.

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

 

Wie (serieus) wijn drinkt, heeft vragen. Beginners op het wijnterrein hebben natuurlijk de meeste, maar zelfs routiniers staan wel eens vertwijfeld. Om te beginnen; welke wijn moet er gekocht worden? Uit welk land, uit welke streek, van welk jaar? En waarom dan wel? Of juist waarom absoluut niet? En dan; waar is die wijn te koop? Wanneer drink je hem op? En bij welk gerecht? Kortom; vragen, vragen en nog eens vragen. Wat betekenen al die woorden op de etiketten, hoe bestel je wijn in een restaurant zonder je gezicht te verliezen, waar moet je op letten als je de wijn moet proeven... Op al deze en nog veel meer vragen gaat wijnschrijver Hubrecht Duijker in deze geheel herziene, uitgebreide editie van De complete wijnliefhebber in. 
 
 
 
Hewt boek is goed.

 

Omschrijving

Dit boek biedt u de sleutels tot meer wijngenot.

Kleurrijke illustraties verhogen het plezier bij het ontdekken van de fascinerende wereld van de wijn. 

 

Het boek is wat verkleurd, verder goed.

Allemaal wijn.

€ 2,50

Allemaal wijn.

€ 2,50

samenvatting

Wijn is gegist druivensap. Niet meer en niet minder. Wijn is lekker. Of niet. maar dat komt gelukkig maar weinig voor.

 

Het boek is wat verkleurd

 

Omschrijving

De wijnen van de Elzas, Raymond Dumay, Schuyt, 1981, 220 blz. 21x25 cm, harde kaft met wikkelomslag deze is geschonden aan de randjes (scheurtjes en papier af) schutbladen gele vlekjes (zuur papier) Inhoud: De geschiedenis en de mentaliteit van het volk De techniek gisteren en vandaag De handel in Elzaswijn De architectuur van de wijnbouw De gastronomie enz... 

 

Het boek is wat verkkleurd, verder in goede staat 

 

Samenvatting

 

Vrouwen zijn betere wijnproevers dan mannen, is gebleken uit wetenschappelijk onderzoek. Maar voor al deze vrouwen blijft het een moeilijke keuze: welke fles wijn uit de rijkelijk gevulde supermarktschappen past het best bij de gelegenheid?
Vaak kiezen vrouwen de wijn die ze kennen, of voor de zekerheid de duurste. En dan maar hopen dat die smaakt...
Astrid Joosten en Thérèse Boer helpen de wijnkeuze te vergemakkelijken met dit praktische wijnboek.
Tijdens culinaire interviews met acht bekende Nederlandse vrouwen bespreken ze een aantal druivensoorten, zoals de riesling, de merlot en de sangiovese. De favoriete wijn van de gast geldt daarbij als uitgangspunt. Astrid Joosten en Thérèse Boer leggen uit bij welk eten deze wijn past, en waarom. Ze geven uitleg over het druivenras, het wijngebied en hoe lang je een wijn kunt bewaren. Tevens laten ze de gast meerdere wijnen proeven. Bij elke wijn wordt een passend gerecht gemaakt door topkok Jonnie Boer. De recepten zijn opgenomen in dit boek. Dit alles leidt tot openhartige gesprekken met Monique van de Ven, Marlies Dekkers, Sacha de Boer, Karin Bloemen, Susan Smit, Sophie Hilbrand, Irene Moors en Claudia de Breij.

 

Boek is als nieuw.

In dit boek staan 56 recepten voor gemakkelijke gerechten die jonge koks zelf kunnen bereiden. 

De recepten in dit boek zijn geschikt voor kinderen 8 jaar en ouder. Ze zijn in de testkeuekn getest door een moeder met drie kleine kinderen, en zijn veilig uit te voeren door kinderen van deze leeftijd.

 

 

Conditie: zeer goed.

Samenvatting

 

In dit boek delen de landgoedkok Djon Okkerse en Catharine barones van Verschuer-van Sminia meer dan zestig bijzondere recepten met u. Aan de hand van de seizoenen nemen zij u mee op een culinaire reis over het Landgoed Mariënwaerdt. Met traditionele recepten die al jaren worden bereid op het landgoed, aangevuld met verrassende hedendaagse gerechten. Van reeragout tot chocolademacarons, van gevogeltepaté tot gevulde ravioli. Dit receptenboek biedt het u allemaal. Haal zelf het gevoel in huis dat iedereen krijgt bij het zien en proeven van dit unieke stukje Nederland. Catharine barones van Verschuer-van Sminia kwam 58 jaar geleden op Landgoed Mariënwaerdt wonen, als echtgenote van Otto baron van Verschuer. Vanaf dat moment ging mevrouw Van Verschuer zich steeds meer voor koken interesseren. Inmiddels heeft zij kasten vol boeken met handgeschreven recepten en inspirerende knipsels. In dit boek deelt zij een aantal van de authentieke recepten met u die voorheen een privilege voor haar familie waren. Djon Okkerse is chef-kok van De Nieuwe Refter op Landgoed Mariënwaerdt. Djon zwaait hier met veel passie en bevlogenheid de scepter. De seizoenen zijn een inspiratiebron, net als de verscheidenheid aan producten die afkomstig zijn van het landgoed zelf. Steeds weer weet hij de traditionele recepten om te toveren tot eigentijdse verrassingen. In dit boek kunt u een kijkje in de keuken van Landgoed Mariënwaerdt nemen.

 

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

 

In dit boek staat het leven in en om Restaurant De Librije en de filosofie van Jonnie en Thérèse Boer centraal. Het begint met een vliegende start in 1993 en eindigt met het ontvouwen van hun grote droom, het in 2006 te openen culinaire centrum in de eeuwenoude voormalige Zwolse gevangenis. Met een restaurant, een kook- en wijnschool en 22 eigentijdse hotelkamers. Het boek is gelardeerd met een vijftigtal recepten, geïllustreerd met kleurenfotografie van Librije-fotograaf Jan Bartelsman. Bij elk recept wordt een wijnadvies gegeven. Jonnie neemt de lezer mee in de wereld van seizoensgebonden regionale producten, die hij vertaald naar zijn wereldwijd geroemde Librije-creaties. Respect voor de natuur, als kind opgedaan in Giethoorn, komt uitgebreid aan bod. Thérèse, sommelier en gastvrouw in hart en nieren, geeft op verfrissende wijze haar visie op de combinatie van wijn en spijs. Jonnie en Thérèse laten tevens zien dat presteren op het allerhoogste niveau goed te combineren is met een warm gezinsleven.

 

 

Het boek is als nieuw.

Conditie; Goed.

Eten verbindt. Een kijkje in de keuken van collega's. 

 

Het boek is als nieuw.

Fris,Fit & gezond.

€ 3,00

Fris,Fit & gezond.

€ 3,00

Samenvatting

Fris, fit & gezond: genieten van een evenwichtige maaltijd.
Een nieuwe kijk op lekker koken. Meer dan 60 helder geschreven recepten met smaakvolle fotografie. Ze inspireren je om je favoriete ingrediënten te verwerken in smakelijke, lichte en gezonde gerechten.

 

 

Het boek is als nieuw.

Met hermans Kookkunst groenten kun je alle kanten op. Je zet met dit boekje onder meer smakelijke stampotten, geurige ovengerechten en elegante voorgerechten op tafel.

 

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

Met Hermans kookkunst fruit kun je alle kanten op. Je maakt onder meer krokante crumble, verfrissende sorbets en smooy=thies en orginele muffins. Hij gaat aan de slag met stoofperen, pruimen, frambozen en veel ander fruit. kortom, dit fruitboekje biedt veel variatie.

 

Het boekje is nieuw, het zit nog in de plastic verpakking.

Bij meerdere boeken gelden andere verzendkosten (pakketpost)

Samenvatting

Dit boek biedt een ruime keuze aan heerlijke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn, zodat u in een handomdraai verrukkelijke gerechten met olijfolie op tafel kunt zetten. De recepten zijn een welkome aanvulling op uw culinaire boekenplank. • Duidelijke stap-voor-stap instructies met realistische bereidingstijden • Recepten met olijfolie uit de hele wereld • Geen speciaal kookgerei benodigd • Alle recepten zijn grondig getest

 

Het boek is als nieuw.

Bij meerdere boeken gelden er andere verzendkosten(pakketpost)

Samenvatting

 


Een eerbetoon aan deze heerlijke en veelzijdige olie, met smakelijke recepten en nuttige tips.

Olijfolie is voor veel mensen een favoriet kookingrediënt: het is lekker, veelzijdig en gezond. Er is een variant voor elk gerecht, van mild tot pittig. Olijfolie is ook verrukkelijk op zichzelf, als dip, en als basisingrediënt in klassieke sauzen als pesto, mayonaise en aioli.

Er worden over de hele wereld honderden verschillende soorten olijfolie geproduceerd. Een handige inleiding vol informatie over koudgeperste, ongefilterde en andere oliën helpt u een keuze te maken.

 

 

Het boek is goed, lijkt niet gebruikt te zijn.

Bij meerdere boeken gelden er andere verzendkosten (pakketpost)

Productbeschrijving

Originele, klassieke gerechten en geschenken om zelf te maken voor kerst

 

Het boekje is als nieuw.

24 Kitchen: Feest

€ 4,50

24 Kitchen: Feest

€ 4,50

Samenvatting

Een uitgebreid diner met Kerstmis, pepernoten voor Sinterklaas, de paasbrunch of een kinderpartijtje in de achtertuin: bij feest hoort lekker eten! Of je nu indruk wilt maken met een culinair meesterstuk, je moeder een heerlijk ontbijt op bed wilt brengen, snelle hapjes zoekt voor een spontane borrel of een verjaardagstaart wilt bakken, Feest van 24Kitchen heeft het antwoord.
In dit boek vind je meer dan 100 heerlijke recepten voor alle feestelijke gelegenheden. Daarnaast geven de 24Kitchen-chefs tips en hun signature dishes.

 

Het boek is als nieuw, lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

Met Pluijm op Pad gaan we op zoek naar de culinaire schatten van Europa: de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, bijzondere plekken, opmerkelijke kook- en eetgewoontes en inspirerende mensen. Unieke recepten, pure streekgerechten, culinaire inspiratie, productkennis, grappige weetjes, adressen en tips.

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt. incl. cd

Grootmoeders grote keukenboek combineert de meest uiteenlopende Nostalgische recepten en praktische tips en aloude wijsheden.

De bladzijden zijn verkleurd. 

let op!!! bij meerde boeken gelden er andere verzendkosten. (pakketpost)

Samenvatting

Oma's combineren de meest uiteenlopende nostalgische recepten met vele praktische tips. Stamppotten, stoofpotten, soepen en oude vleesgerechten die makkelijk te maken zijn.

Dit boek leert hoe u eenvoudig en goedkoop overheerlijke gerechten op tafel kunt brengen.

Oma's recepten is leerzaam en verrassend voor jong en oud.

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Winterkost.

€ 2,00

Winterkost.

€ 2,00

Samenvatting

Naast een aantal klassiekers zijn er indit boek ook stampotten opgenomen die modern en vernieuwend zijn, het proberen waard.

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

Het boek staat boordevol verrassende recepten voor gerechten die aansluiten bij de dagelijkse praktijk van het koken. Een zeer duidelijke uiteenzetting zowel van de praktische als van de theoretische aspecten van magnetrons gaat aan de recepten vooraf. Voor ontdooien en verwarmen zijn uitgebreide, overzichtelijke tabellen opgenomen. Al met al verschaft dit boek u de basiskennis die nodig is om uit uw magnetron te halen wat er in zit!

 

 

Het boek is iets verkleurd, maar verder goed.

Samenvatting

 

Dit boek is een logisch vervolg op het zeer succesvolle Kookboek voor de magnetron van dezelfde auteurs. Een combinatie-magnetron is een volwaardige magnetron en een goede hete-luchtoven en is meestal ook nog voorzien van een grillelement. Genoemde functies kunnen ook worden gecombineerd, waardoor er ongekende mogelijkheden ontstaan. Zo kunnen lange oventijden van 'bakwerk' worden teruggebracht tot ongeveer dertig minuten en ovenschotels - waar vroeger drie kwartier voor 'stond' om ze en warm en bruin te krijgen - staan nu na een kwartier op tafel! Onnodig om te zeggen dat door deze korte oventijden energie wordt bespaard. Voortbordurend op hun oven- en magnetronkennis en op hun kook- en bakervaring gaan de auteurs uitvoerig in op zowel de technische als de praktische aspecten van het fenomeen combinatie-magnetrons een schat aan waardevolle en gedegen informatie, die nodig is om voor de volle honderd procent profijt te kunnen hebben van deze nieuwe aanwinst in de keuken. 

 

 

Het boek is iets verkleurd maar verder goed.

Uitverkocht

Smoothies & Shakes Mini kookboekje

€ 3,50
Uitverkocht

Smoothies & Shakes Mini kookboekje

€ 3,50

Samenvatting

Ze zijn lekker, gezond en absolute trenddranken voor ieder die van vers en fruitig houdt: smoothies en shakes. Smoothies bestaan uit vruchten of groenten die in de blender worden gepureerd, met vers sap of melk worden verdund en deels met siroop of ijs worden verfijnd. Sapshakes worden uitsluitend bereid met sappen die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden.

Wij wensen u veel plezier bij het mixen, shaken en genieten met bessen, ananas, bananen en komkommer en zo!

 

 

Het boekje is nieuw, zit nog in het plastic folie.

Smoothies- ik kook

€ 2,50

Smoothies- ik kook

€ 2,50

- Snelle, verrukkelijke recepten voor allerlei soorten smoothies
- Stap-voor-stap-instructies met zeer haalbare bereidingstijden
- Geen speciale keukengereedschappen nodig
- Alle recepten zijn grondig getest.

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Kookgids Barbecue.

€ 3,50

Kookgids Barbecue.

€ 3,50

Een complete verzameling stap-voor- staprecepten.

 

Het boek is iets verkleurd. 

Samenvatting

 

Salades kunnen zoveel meer zijn dan alleen maar een bijgerecht. In dit boek vindt u meer dan 80 eigentijdse recepten voor gezonde en overheerlijke salades; hun mooie texturen en spannende geuren en smaken zorgen ervoor dat ze de plaats krijgen die ze verdienen. Ook de klassieke salades vindt u terug in dit boek, zoals de Ceasarsalade, maar dan wel met een frisse, nieuwe toets.

Dit fantastische boek brengt salades uit de hele wereld samen: mediterrane, Noord-Afrikaanse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse recepten die van een salade een waar kunstwerk maken. Van Caponata uit Sicilië en Insalata uit Mexico tot Groene-theenoedels met soja-eend en Vietnamese garnalen met citroengras, dit boek openbaart de onmetelijke gevarieerdheid van salades en hun vermogen om het smakelijkste onderdeel van een maaltijd te worden.
De hoofdstukken zijn samengesteld rond ingrediënten, zoals bonen, linzen en granen; sla en bladgroenten; andere groenten; noedels en rijst; vlees, vis en gevogelte. Bij elk recept staan adviezen over voorbereiding en variaties. Er zijn recepten voor smakelijke dressings en het boek staat vol informatie over het kiezen en gebruiken van ingrediënten. De passie van de auteur voor salades klinkt door in elk recept en zal iedereen inspireren die van gezond eten houdt.

 

Het boek is goed. 

Samenvatting

De salade speelt een dubbelrol: in het klein is ze een heerlijk voorafje of fris groentegerecht, stevig gevuld met allerlei lekkers vormt ze en complete maaltijd.
Met de recepten in dit kookboek kunt u alle kanten op. Wat dacht u van een frisse waterkers-peersalade of een oosterse salade van knapperige paksoi?
Misschien nog exotischer zijn de avocado-papaja-salade met mango en de Armeense salade met gevulde tomaten.
En in het juiste seizoen maakt u in een handomdraai een herfstsalade van de kok of een zomersalade met bieslookdressing.

 

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Herinneringen ophalen! De foto's zijn een feest der herkenning, de prettige tekst is prima ter aanvulling. Een aanrader als kado voor oma's en opa's.

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gelezen.

Samenvatting

Ga op in de mediterrane traditie van tapas, waarbij vrienden samenkomen voor een drankje en heerlijke hapjes. In dit boek vindt u de beste tapas uit tal van mediterrane landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Turkije, Syrië en Libanon. U vindt recepten voor broodsoorten als baba ghannouj en hummus, maar ook voor klassieke hapjes als gemarineerde feta, patatas bravas en fritto misto di mare. Wek de tapas-traditie tot leven tijdens je volgende gezellige avondje en geniet van de mediterane sfeer.

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

De lekkerste Tapas

€ 1,50

De lekkerste Tapas

€ 1,50

Samenvatting

Lekker, makkelijk en snel klaar! Meer dan 60 heerlijke tussendoortjes, met je vingers of een vorkje.

 

Het boekje is goed.

Samenvatting

In Spaanse cafeetjes heeft men de gewoonte heerlijke hapjes bij het dagelijkse aperitiefje te reserveren. Het woord tapas, 'deksel', verwijst naar de vroegere functie van tapas: met een stukje ham of brood bedekte men zijn glas sherry tegen muggen en vliegen. Dit boekje staat boordevol ideeën voor het zelf maken van diverse soorten tapas - zoet of hartig, eenvoudig tot exquis. Heerlijk bij een glas koude sangria of een droge sherry. Het wordt gegarandeerd fiësta!

 

 

Het boek is als nieuw.

Omschrijving

 

Wie een tapasbar binnenstapt wordt onmiddellijk getroffen door al die verschillende kleuren, vormen en smaken. Geen wonder dat tapas zo onweerstaanbaar zijn. En met dit boek kunt u al dat heerlijks gemakkelijk zelf maken. Gebruik de recepten om uw gasten op een kleurrijk onthaal te trakteren en u zult net zo'n leuke tijd hebben als zij. Laat u verleiden door deze verbazingwekkende verzameling zoete en hartige hapjes en volg de filosofie achter de tapa, namelijk het onthalen van gasten op heerlijke hapjes, een drankje en een onderhoudend gesprek. Door fraaie foto's bij elk gerecht en de duidelijke aanwijzingen zal Tapas een bron van inspiratie zijn.

 

 

Het boek is redelijk, bovenkant is iets krom getrokken, is iets verkleurd.

Chef @Work

€ 5,00

Chef @Work

€ 5,00

Samenvatting

De grote koks acteren vaak eerder als manager of kunstenaar. Maar laten we niet vergeten dat 'koken; toch vooral een werkwoord is. In dit werkboek voor de keuken zijn alle hoofdstuktitels een werkwoord. Dit boek is daarmee in de eerste plaats een leerboek waarin we voor u in heldere taal en met duidelijke foto's alle kooktechnieken nog eens op een rijtje zetten. Darnaast bevat he tboek vijfentwintig smakelijke recepten waarin u de tecv=chnieken direct kunt toepassen.

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Een uitgebreid overzicht van bekende en minder bekende groenten, met meer dan 180 verschillende variëteiten en ruim 100 inspirerende recepten.

Bevat een schat aan waardevolle informatie over verkrijgbaarheid, herkennen, kopen en bewaren, schoonmaken en bereiden van groenten.

Elk recept is voorzien van kleurenfoto’s en heldere stap-voor-stapinstructies, zodat u de gerechten gemakkelijk zelf kunt bereiden.

 

Het boek is nieuw, zit nog in de plastic verpakking.

Het onmisbare kookhandboek. Een boek met heldere, eenvoudige uitleg. In dit tweede deel neemt Delia ons mee van de hoofdonderdelen van de keukentechnieken naar de basisprincipes van de bereiding van vis, vlees en gevogelte, fruit en groenten.

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

Snel, voordelig en altijd net iets anders. In dit boek vindt u een groot aantal heerloijke recepten waarmee u uw gezin steeds weer zult verrassen.

Koken voor het gezin. 

 

Het boekje is in goede staat.

Uitverkocht

365 gerechten het hele jaar.

€ 3,50
Uitverkocht

365 gerechten het hele jaar.

€ 3,50

Samenvatting

Alweer aardappelen - nee, dank je! Niet alleen de werkende vrouw, maar ook de man gaat steeds vaker zelf koken - en heeft er ook plezier in. Dit kookboek geeft u goede raad en goede recepten. U vindt hier voor elke dag van het jaar een ander gerecht. Gerechten waarin u uw fantasie kwijt kunt en wat de smaak betreft: voor elk wat wils. De vraag "Wat kook ik vandaag?" behoort met dit kookboek tot het verleden. 365 recepten om gevarieerde maaltijden op tafel te zetten. De seizoenkalender laat zien wanneer het aanbod aan verse groenten en vruchten het grootst is. Zo wordt ook het boodschappen doen tot een prijsbewust genoegen. Eetlustopwekkende kleurenfoto's, goede recepten en nuttige tips zorgen voor heerlijke menu's, die zeker zullen lukken.

 

 

Het boek is redelijk, heeft wat verkeuringen door het liggen.

Samenvatting

Gezond koken, lekker eten bevat meer dan 300 speciaal samengestelde, aantrekkelijke recepten, elk voorzien van een kleurenfoto. Een ruim aantal ervan is geschikt voor wie een speciaal dieet wil of moet volgen.

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

Dit gebonden kookboek met zwart-wit tekeningen en foto's bevat ruim 1000 pagina's vol recepten uit binnen- en buitenland: van exotische oorden tot de verste uithoeken der aarde. Een zeer gebruiksvriendelijk boek vol smakelijke recepten uit o.a. België, Birma, China, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Griekenland, Hongarije, ierland, India, Indonesië, Italië, Japan, Joegoslavië, Korea, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rusland, Singapore, Spanje, Sri Lanka, Suriname, Thailand, Turkije, Vietnam, Zweden en Zwitserland.

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Uitverkocht

Margriet kookboek

€ 3,00
Uitverkocht

Margriet kookboek

€ 3,00

Meer dan 1000 eenvoudige, feestelijke recepten. alle recepten alfabetisch gerangschikt.

 

Boek is in zeer goede staat, de rug van de cover is wat verkleurd. het boek lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

Een allround kookboek voor perfecte maaltijden, van de eerste tot de laatste ronde. Met verrukkelijke voorgerechten als Visballetjes met citroengras en Ricottaballen, bijgerechten als Gekruide krieltjes en Kerstomaatjes in balsamico-azijn, en nagerechten als Profiteroles en Roquefortbeignets bent u als kok aan de bal en zo natuurlijk ronduit op uw best!

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

Eenvoudige gerechten, gemakkelijk verkrijbare ingredienten en een keur aan verleidelijke recepten waarvoor slechts een pan nodig is: wat wil een mens nog meer? Of Gallagher nu een wok, een koekenpan, een sauteerpan, een frituurpan, een braadslede of een casserole voorschrijft, hij biedt gemakkelijk te bereiden, maar uiterest smakelijke voorgerechten, sensationele hoofdgerechten en verrukkelijke nagerechten.
Gastvrijheid is zoveel eenvoudiger zonder al dat gedoe met afwassen tussendoor. Slechts een pan staat garant voor het plezier van eenvoud en gemak.

 

Het boek is redelijk.

Samenvatting

Ook kleine kinderen vieren graag grootse feesten.

Om van uw eerstvolgende kinderfeest een groot succes te maken is het voldoende om een van de meer dan 100 fantasierijke recepten in dit boek te maken.

Wacht dacht u van een Jungleschnitzel, een portie Worstsalade of een bord Zuidpoolspaghetti?

Soepen of salades, spiesen of ovenschotel, gebak of drankjes.

Voor iedereen staat er wel iets lekkers in dit kleurrijke en gevarieerde receptenboek.

 

Conditie; heeft een sticker aan de binnenkant gezeten, een kleine beschadiging aan de achterkant.

Het Piopi Dieet.

€ 3,50

Het Piopi Dieet.

€ 3,50

Samenvatting

 

Met eenvoudige uitleg, lekkere recepten en simpele oefeningen

In het piepkleine Italiaanse dorp Pioppi leven de mensen eenvoudig, maar ook lang en gezond. Er is geen sportschool, geen supermarkt. Het eten is er verrukkelijk en ze genieten elke avond van een glas wijn.

Hierop is de Pioppi-levensstijl gebaseerd. Je hoeft geen ‘nee’ te zeggen tegen lekker eten en je hoeft er ook geen uren voor te sporten. In drie weken zal het Pioppi-dieet je helpen om simpele, haalbare en blijvende veranderingen door te voeren in je eet-, slaap- en beweegpatroon.

Voor iedereen haalbaar, hoe druk je leven ook is.

 

 

‘Aseem Malhotra’s boek is zeer toegankelijk en zijn boodschap is van het grootste belang.’ –Prof. dr. Hanno Pijl, hoogleraar Diabetologie, Leiden UMC ‘5 sterren. Fantastisch dieet met eenvoudige uitleg, lekkere recepten en simpele oefeningen’ – Amazon ‘Dit boek kan miljoenen mensen gezonder en gelukkiger maken.’ – Andy Burnham (voormalig minister van Volksgezondheid, Engeland) ‘Dit is een revolutionair boek. Iedereen moet het lezen.’ –Sir Richard Thompson, arts van de Britse koningin 1984-2005 en voormalig directeur van het Royal College of Physicians ‘Een onverschrokken en briljant boek dat de gezondheid van de bevolking drastisch zal verbeteren.’ –Professor David Haslam, voorzitter van het National Obesity Forum ‘Bij het voorkomen en beheersen van obesitas en diabetes type 2 zie ik grote voordelen als mensen echte voeding in hun dieet opnemen en bewerkte koolhydraten vervangen door natuurlijke, gezonde vetten. Dit boek is een must voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken.’ – Trudi Deakin PhD, directeur en voedingsdeskundige voor X-Pert Health en medeoprichter van de Public Health Collaboration

 

 

Conditie; Goed.

Samenvatting

 

Komische en persoonlijke verhalen over afvallen en taarten bakken.
Cabaretier Sara Kroos vertelt in dit boek op humoristische wijze en vooral enorm eerlijk over haar jarenlange strijd met de kilo's. Verhalen over de liefde voor eten en over zoete troost worden afgewisseld met verhalen over honderd mislukte diëten en nog meer mislukte tips. En helaas voor een vrouw die wil afvallen, is Sara's hobby niet sporten, maar taart bakken. Patissier Francis van Arkel zorgde voor de heerlijke taartrecepten in dit boek.
De recepten zijn zorgvuldig afgestemd op de ontroerende en grappige momenten die Sara omschrijft en die om taart vragen. Taart bij blijdschap en verdriet, om te vieren en te troosten. Een koffie-pepertaartje bij een verhaal
over een vriendin met een burn-out en het perfecte chocolade-taartje tegen liefdesverdriet. Een heerlijk én eerlijk boek over gewicht, mooie en komische momenten aan de keukentafel en met recepten voor taarten die variëren van 40 tot 400 kilocalorieën per punt.
''Mijn gewicht schommelt al jaren zo enthousiast als een kleuter in de speeltuin.
Ik heb een marge van twintig kilo. Ik ben twintig kilo afgevallen, dertig kilo aangekomen, om vervolgens tien kilo af te vallen om weer terug bij af te zijn''.
Over de auteurs:
Sara Kroos is een bekend cabaretier. Ze speelt al meer dan vijftien jaar in het theater voor uitverkochte zalen en schreef columns en verhalen voor verschillende bladen. Dit theaterseizoen speelt zij haar voorstelling 'Doorgefokt' door het hele land. Francis van Arkel is patissier en schreef meer dan twintig kookboeken. Sara en Francis zijn vriendinnen en sloegen de handen ineen voor dit boek met verhalen en recepten. De taartrecepten zijn zorgvuldig afgestemd op de thema's van de verhalen.
''Wat een goed idee! Een prachtig boek vol hilarische en smakelijke verhalen gecombineerd met geweldige taartrecepten die thuis goed te maken zijn.'' Rudolph van Veen ''Bij Sara zit je aan tafel met koffie voor je neus en bakkerettes in alle kleuren en geuren. Poezen die er wat bij spinnen. Dan loopt het water je zo uit de mond van heerlijkheid. Eigenlijk zou dit boek dat haar bakgeheimen prijsgeeft, verboden moeten worden!''
Paul de Leeuw ''Mooie herinneringen omlijst met zoete koek. Briljant, lief, erg grappig en ontroerend. Echt een boek voor vriendinnen aan de keukentafel.''
Irene Moors

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

WeightWatchers

€ 2,00

WeightWatchers

€ 2,00

Praktische gids voor de lichte keuken. 

 

Het boek is in zeer goede staat.

Samenvatting

 

De dieetsensatie uit Noord-Holland!
Sonja Bakker had al heel wat diëten gevolgd, voordat ze op haar twintigste met de opleiding voor gewichtsconsulente begon. Daardoor kreeg ze meer inzicht in voeding en kon ze haar eigen dieetmethode ontwikkelen. Het resultaat is een vernieuwende methode waarbij je van alles mag eten, geen calorieën of punten hoeft te tellen, en toch afvalt. De kracht zit vooral in de variatie en de hoeveelheden. Het resultaat is verbluffend, blijvend en daardoor bijzonder motiverend! 'Bereik je ideale gewicht' is een effectief programma om verantwoord af te vallen en het biedt weekmenu's voor mannen en vrouwen, herkenbare verhalen uit de praktijk van de gewichtsconsulente, handige tips en adviezen en smakelijke recepten voor een gezond en slank leven. Gewichtsconsulente Sonja Bakker runt haar eigen praktijk. Met een team van deskundige gewichtsconsulentes begeleidt zij mannen, vrouwen en kinderen die op een gezonde manier van hun overgewicht willen afkomen.

 

 

Het boek is in goede staat.

Samenvatting

 

Waarom wil je afvallen? Slank zijn is een ideaalbeeld voor de meeste mensen met overgewicht en vaak zelfs een fantasie die nooit uit lijkt te komen. In de modewereld, tijdschriften en reclames zie je alleen maar slanke modellen. Je zou bijna denken dat overgewicht een zware zonde is. Want we kijken nu eenmaal in eerste instantie naar het uiterlijk. Natuurlijk is het goed om een mooi figuur na te streven. Maar veel belangrijker is dat je lichaam in balans is. Dat je er een gezond leefpatroon op nahoudt. Dat je let op voeding, dat je genoeg beweegt en dat je stress afwisselt met ontspanning. Dan ben je op de goede weg. Als je alleen maar wilt afvallen voor een goed figuur, loop je de kans ten prooi te vallen aan het jo-jo effect, want als je eenmaal je ideale gewicht hebt bereikt is je motivatie weg om door te gaan.
Daarom heet dit boek Bereik en behoudt je ideale gewicht. Wie al succes heeft geboekt met mijn eerste boek Bereik je ideale gewicht zal in deze uitgave inspiratie vinden om door te gaan. Want vanuit de reacties van de lezers van mijn vorige boek is gebleken dat ze het prettig vonden dat ik de weekmenu's kant en klaar aanbied.
In deze uitgave vind je nieuwe overzichtelijke weekmenu's om je ideale gewicht te behouden. En daarnaast ook nog oefeningen die je lichaam in conditie houden. Je kunt met dit boek niet alleen afvallen, maar ook zorgen dat je op gewicht blijft. Ga op weg naar een gezonder, beter en vast en zeker gelukkiger leven. Succes! Sonja.

 

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

 

Waarom wil je afvallen? Slank zijn is een ideaalbeeld voor de meeste mensen met overgewicht en vaak zelfs een fantasie die nooit uit lijkt te komen. In de modewereld, tijdschriften en reclames zie je alleen maar slanke modellen. Je zou bijna denken dat overgewicht een zware zonde is. Want we kijken nu eenmaal in eerste instantie naar het uiterlijk. Natuurlijk is het goed om een mooi figuur na te streven. Maar veel belangrijker is dat je lichaam in balans is. Dat je er een gezond leefpatroon op nahoudt. Dat je let op voeding, dat je genoeg beweegt en dat je stress afwisselt met ontspanning. Dan ben je op de goede weg. Als je alleen maar wilt afvallen voor een goed figuur, loop je de kans ten prooi te vallen aan het jo-jo effect, want als je eenmaal je ideale gewicht hebt bereikt is je motivatie weg om door te gaan.
Daarom heet dit boek Bereik en behoudt je ideale gewicht. Wie al succes heeft geboekt met mijn eerste boek Bereik je ideale gewicht zal in deze uitgave inspiratie vinden om door te gaan. Want vanuit de reacties van de lezers van mijn vorige boek is gebleken dat ze het prettig vonden dat ik de weekmenu's kant en klaar aanbied.
In deze uitgave vind je nieuwe overzichtelijke weekmenu's om je ideale gewicht te behouden. En daarnaast ook nog oefeningen die je lichaam in conditie houden. Je kunt met dit boek niet alleen afvallen, maar ook zorgen dat je op gewicht blijft. Ga op weg naar een gezonder, beter en vast en zeker gelukkiger leven. Succes! Sonja.

 

 

Het  boek is op de eerste bladzijde iets beschadigd, verder is het goed.

Samenvatting

 

Bent U moe van diëten, tellen van calorieën, precies afwegen van porties en toch steeds weer te zwaar worden? De Methode Montignac bewijst wereldwijd, dat u lekker kunt eten en drinken en toch afvallen. In dit praktische boek van de Fransman Michel Montignac leest u hoe u goed en gezond eet en gewicht verliest. Afvallen is immers geen kwestie van minder eten, maar van goed eten. Genieten van chocolade, wijn, kaas en zelfs ganzelever en toch gewicht verliezen. Voldoende eten, geen hongergevoel en u blijft slank.
De Methode Montignac biedt echter meer, ze bevordert uw gezondheid en conditie. In dit boek 'Ik ben slank, want ik eet' wordt de methode praktisch uitgelegd met vele tips en recepten.

Steeds meer mensen ontdekken de Methode Montignac. Artsen schrijven de methode voor aan hun patiënten. Bedrijven geven zijn boeken aan hun 'Gewichtige' managers. In het bekende Nederlandse tijdschrift 'Lekker eten en drinken' heeft Montignac een eigen rubriek. Het voordeel van de Methode Montignac is dat ze makkelijk in het dagelijkse leven past.
ja u leest het goed, u hoeft uw leven niet aan te passen aan de methode! U wordt niet op een streng rantsoen gezet. Met deze methode houdt U Uw gewicht tot in lengte van dagen op het gewenste niveau en zult U zich steeds beter gaan voelen.

Wilt u zich verder verdiepen in de methode, dan is het boek 'Slank worden met zakendiners' aan te bevelen. De uitgave 'Recepten en menu's volgens de Methode Montignac' geeft nog meer recepten en helpt de methode in de praktijk te brengen.

 

 

Het boek is goed.

Meer dan 100 gevarieerde en heerlijke slankrecepten.

Samenvatting

 

Het Dr. Frank-dieet is gebaseerd op jaren van uitgebreid onderzoek en ruim 25 jaar praktijkervaring met patiënten met ernstig overgewicht. Wat mijn dieet zo bijzonder maakt is dat het wetenschappelijk verantwoord is en dat het écht werkt. Waarom werkt het dan? Het dieet geeft een goed verzadigingsgevoel. Dit betekent dat je minder hongergevoelens hebt, waardoor het Dr. Frank-dieet voor iedereen goed vol te houden is. En wat mijn dieet ook nog leuk maakt, is dat je heel veel lekkere dingen wél mag eten! Dat veel mensen diëten niet lang volhouden wordt veroorzaakt door toenemende gevoelens van honger door te weinig
verzadigende voedingsmiddelen.
Mijn geheim? Eiwitten! Een eiwittendieet heeft een aantal belangrijke voordelen: je verbrandt vet zonder je spiermassa aan te tasten en eiwitten onderdrukken je hongergevoel. Daardoor wordt de kans op het zo beruchte ¿jojo-effect¿ al een stuk kleiner. De resultaten van dit dieet zijn op z¿n zachtst gezegd opzienbarend te noemen. Dankzij mijn dieet verloren mijn patiënten al vele kilo¿s. En zeker niet onbelangrijk: een flink aantal patiënten met diabetes mellitus type 2 kon stoppen met hun insuline. Laat je dus vooral inspireren door dit boek. Het staat boordevol heerlijke recepten, goede menu¿s en veel handige tips die je helpen bij het afvallen. Want vergeet niet: afvallen moet vooral leuk zijn, dan houd je het veel langer vol.

 

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan gerechten met minder vet, die ook nog eens heerlijk smaken. Is het mogelijk lekker én vetarm te koken? Jazeker! In dit kookboek vindt u zalige voorgerechten, heerlijke hoofdschotels en desserts die u doen watertanden, allemaal met een laag vetgehalte! Voorts biedt dit boek lekkere, aangepaste recepten voor diabetici.

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Wat kunt u het best eten om een gezond hart te behouden? Gezonde eetgewoonten kunnen hartstoornissen voorkomen. Bovendien is het mogelijk om tegelijkertijd gezond én lekker te eten! Dit boek biedt u een aantal ontbijtsuggesties, tips voor lichte snacks en heerlijke hoofdschotels waarvan de hele familie zal genieten. Als 'zoethoudertje' werden zelfs enkele verrassende desserts opgenomen. Licht, vetarm en lekker om nog jarenlang te kunnen genieten!

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt

Fitnesskookboek

€ 2,50

Fitnesskookboek

€ 2,50


Samenvatting

Fit zijn is dé trend en wie gezond en fit wil blijven, kan niet zonder een goede, evenwichtige voeding. Dit boek staat vol heerlijke gerechten waarvan u zorgeloos kunt genieten: gezonde tussendoortjes als alternatief voor fastfood, frisse salades, vegetarische gerechten, verfijnde vis- en vleesgerechten, en zoete lekkernijen. Puur genieten!

 

Het boekje is wat verkleurd, de eerste twee bladzijden hebben een vouwtje.

Popcakes

€ 3,00

Popcakes

€ 3,00

Productbeschrijving

Popcakes...cupcakes....maar dan net even anders.
Het Boek bevat een uitgebreide uitleg, het basisrecept en tal van andere recepten om de mooiste popcakes zelf te maken.
Elk recept is voorzien van beknopte, maar volledige uitleg en een foto van het resultaat.

Samenvatting

Chocola is een van de verrukkelijkste voedingsmiddelen die we kennen. Dit is het ultieme receptenboek voor de chocoladeliefhebber. Met daarin de geschiedenis van en onze relatie met chocola en waarom wij er zo ontzettend van genieten. Verder worden er oude afbeeldingen en foto's van de beste chocoladeproducten ter wereld getoond. Met daarnaast alles wat u verder nog moet weten over chocola; smelten, koken, kiezen, analyseren, drinken en vooral... genieten. Met meer dan 200 recepten voor koekjes, cakes, taarten, ijs, truffels en andere traktaties laat dit boek u watertanden en genieten van het lekkerste voedingsmiddel ter wereld.

 

Het boek heeft een kleine beschadiging aan de omslag, verder is het goed.

van 's werelds  beroemdste culinaire school komt deze collectie heerlijke gerechten voor de amateurkok.

 

Het boek is als nieuw.

Let op!!!! bij meerdere boeken gelden er andere verzendkosten. (pakketpost)

Samenvatting

Een overheerlijk boek voor echte chocoholics, met meer dan 100 eenvoudig te bereiden en originele recepten voor elk moment van de dag. Van verrukkelijke fondue en chocoladecocktails tot onweerstaanbare brownies en mousses. Om te verslinden, zo lekker...

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Samenvatting

 

Rudolph: 'Van alle soorten gebak vind ik cupcakes het mooiste voorbeeld van 'democratisch gebak'. Cupcakes zijn voor iedereen en hebben geen last van een deftig imago. Bovendien zijn ze heerlijk makkelijk om te maken en je hebt er nauwelijks speciaal gereedschap voor nodig. Cupcakes zijn fashionable en soms zelfs stoer. Het idee is simpel: een mals cakeje gebakken in een papieren cupje opgespoten met een lekkere topping, versierd naar eigen stijl. Makkelijk te maken, makkelijk te delen, en makkelijk te eten.'
In Rudolph's cupcakes deelt meesterkok en meesterpatissier Rudolph van Veen zijn originele en tongstrelende cupcakerecepten. Hij laat zien dat er voor elke gelegenheid en voor elk moment een passende cupcake te maken valt. Of je nu houdt van chocolade, fruit of overdadige taartjes, er is voor ieder wat wils.
Rudolph blijft daarnaast trouw aan zijn eigen filosofie: hoe verleidelijk alle glitters ook zijn: alle ingrediënten voor zijn cupcakes zijn uitsluitend goed verkrijgbare, natuurlijke ingrediënten. Hij laat zien dat je ook zonder gebruik van kleurstoffen, E-nummers, zilveren balletjes en andere onnatuurlijke ingrediënten prachtige, en bovenal (h)eerlijke cupcakes op tafel tovert!
* Cupcake-lifestyle!
* Alleen gebruik van natuurlijke en eerlijke ingrediënten
* Vele basisrecepten, waaronder recepten voor vegan, glutenen suikervrije cupcakes
* De cupcake-dokter geeft raad: eerste hulp bij cupcake mislukkingen

 

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Cupcakes.

€ 1,50

Cupcakes.

€ 1,50

Productbeschrijving

Cupcakes zijn een graag geziene lekkernij op feestjes, maar doen het ook uitstekend als ontbijt of tussendoortje. Verras je moeder bijvoorbeeld met fruitige Moederdagcupcake of maak een hartige cupcake met roomkaas en gerookte zalm om de dag mee te beginnen. Met deze feestelijke lekkernijen valt eindeloos te variëren en je kunt ze geheel naar eigen wens versieren. De mooie foto's en duidelijke stappen in het boek helpen je verrukkelijke, onweerstaanbare cupcakes te maken.

 

Het boekje is goed.

Toetjes- Mona

€ 2,00

Toetjes- Mona

€ 2,00

Samenvatting

Voor elke dag en ieder feest.

 

Het boekje is goed, het kaft is wat verkleurd.

 

Samenvatting

100 kruiden en specerijen passeren in dit praktische gidsje de revue. De herkomst, geschiedenis en ideale groeiomstandigheden komen uitgebreid aan bod. Met omschrijvingen van het gebruik van kruiden en specerijen is de informatie compleet.

 

Het boekje is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

 

Samenvatting

 

In De voedselzandloper bewijst arts Kris Verburgh dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. De voedselzandloper is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding en het verouderingsproces. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper is niet alleen een boek dat vele diëten en voedingsmythes doorprikt, het is een nieuw model dat een alternatief biedt voor de verouderde schijf van vijf en de voedseldriehoek. Het laat zien wat gezonde voeding is, maar vooral ook hoe we ongezonde voeding kunnen vervangen door gezonde alternatieven. Het boek legt tevens uit hoe we het verouderingsproces kunnen afremmen. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien leidt tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking! Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, drie jaar later zijn tweede. Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes. 'In zijn vlot leesbare stijl legt deze arts op kritische wijze een link bloot tussen ons genetisch vastgelegd verouderingsproces en onze voedingwijze. Een aanrader voor iedereen die bewust gezonder wil eten.' - Dr. Herman Becq , internist-endocrinoloog 'Overheden en gezondheidsinstanties die zich zorgen maken over trends als wereldwijde vergrijzing en een compleet onbetaalbare gezondheid zouden er goed aan doen De Voedselzandloper te lezen: de simpele maar grondig onderbouwde oplossing ligt in gezonder eten en leven!' - Reinier Evers, Trendwatcher van het Jaar, oprichter van Trendwatching.com Over Schitterend!: 'In zijn jeugdig enthousiasme zet Kris Verburgh Stephen Hawking opzij; niet in vakkennis of ervaring, maar in helderheid en eenvoud.' - De Standaard

 

Produktspecificatie.

Het boek is als nieuw.

Samenvatting

Bent u ook dol op Thais eten, maar twijfelt u eraan of u die heerlijke maaltijden bij u thuis kunt bereiden? Aarzel niet langer, want dit kookboek leert u alle handigheidjes en tips die u nodig hebt om een heerlijke Thaise maaltijd op tafel te toveren. Het succes van de Thaise keuken schuilt in een aantal typische ingrediënten die elk gerecht zijn specifieke smaak verlenen, en in eenvoudige bereidingswijzen.

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Dit kookboek geeft een nieuwe en moderne kijk op klassieke Chinese recepten. Bij het samenstellen van de recepten werd extra aandacht geschonken aan de gezondheidswaarde ervan. De prachtige illustratie bij elk gerecht geeft een uitstekend idee van het resultaat dat u op uw bord mag verwachten. Bovendien werd elk recept driemaal zorgvuldig getest. CHINEES STAP VOOR STAP zal u ertoe verleiden om zelf een stapje te zetten in de wereldwijd zo populaire Chinese keuken!

 

Het boek is goed

Samenvatting

Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:
* De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken
* Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta
* Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni
* Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta
* Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld.

 

Het boek is goed.

Samenvatting

Meer dan vijftig 100% Italiaanse recepten. In Italië klassiekers, elders bijna onbekend.

 

Conditie: Goed.

Samenvatting

Wegdromen bij de gedachte aan Italië: dat heerlijke sfeertje, die schitterende omgeving, vriendelijke mensen en dat zalige eten: mmmh! Op zulke momenten wijst dit kookboek je de weg. Want zoals je zult ontdekken, heeft de Italiaanse keuken nog veel meer te bieden dan de heerlijke pastagerechten die te vinden zijn in het vorige kookboek 'Bertolli's Pastaboek'. Vandaar deze lekkere, eenvoudige recepten met een Italiaans tintje! Ze lukken altijd en zijn nog snel klaar ook! Stuk voor stuk verrukkelijke gerechten voor ieder moment en voor elke situatie: met een klein budget, met kinderen, met gezellige visite, buiten op het balkon of terras, of lekker ontspannen op schoot. En je hoeft er maar weinig voor in huis te halen: lekkere natuurlijke ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt vindt. Dus: Buon appetito!

 

Het boekje is goed.

Het lekkerste uit alle straken van Italie.

 

Het boek is nieuw, zit nog in de plastic verpakking.

Samenvatting

 

DE ITALIAANSE MEER DAN 300 AUTHENTIEKE RECEPTEN

Door het land af te reizen en zich plaatselijk door koks te laten voorlichten over de typische regionale specialiteiten, ingrediënten en bereidingswijzen, verzamelde Claudia Roden een groot aantal traditionele, Italiaanse recepten.

Ruim 300 authentieke en ongecompliceerde recepten werden door haar voor deze uitgave geselecteerd, variërend van Prosciutto con fichi (Parma-ham met vijgen) en Fave stuffate al cacio (tuinbonen met geitekaas) via Zuppa di zucca con Ie mandorle (pompoensoep met amandelen), Lasagne al forno (gebakken lasagne) en Trote alle panna acida (forel met zure room) tot Pesche ripiene (gevulde peren) en Tiramisu (roomkaas-rumpudding).

Even afwisselend als het landschap, het klimaat, de vegetatie, de architectuur, het karakter van de bewoners en de dialecten is de keuken. Een logische gevolgtrekking is dan ook dat er geen typisch Italiaanse keuken bestaat, maar alleen de Siciliaanse, de Napolitaanse, Venetiaanse, Genuese of Florentijnse keuken. Maar juist dit maakt Italië zo boeiend en haar keuken even afwisselend als fascinerend.

De authentieke, locale gerechten eet u niet uit Italiaanse restaurants - zelfs niet in Italië - u bereidt ze zelf! Smakelijk eten.

Claudia Roden is een internationaal veelgeprezen culinair expert. Zij kreeg onder meer bekendheid door haar BBC-reeks Mediterranean Cookery'. Reeds tweemaal viel haar in Italië een prijs ten deel, t.w. de 'Parma Alimentare, Maria Luiga Duchess di Parma en de Academia ltaliana della Cucina, Orio Vergani' - een unicum voor een niet-Italiaanse.

 

Produktspecificatie:

Het boek is in redelijke staat, het heeft gebruikssporen.

Summary

A collection of recipes for soups, salads, appetizers, and main courses featuring shellfish includes tips on cleaning and cooking shellfish and a list of necessary kitchen equipment

 

Samenvatting

Een verzameling recepten voor soepen, salades, voorgerechten en hoofdgerechten met schaaldieren, inclusief tips over het schoonmaken en koken van schaaldieren en een lijst met benodigde keukenapparatuur.

 

The book is good, does not appear to have been used. Is in English

Het boek is goed, lijkt niet gebruikt te zijn. Is in het engels 

Samenvatting

Of u bij Spanje nou aan flamencodanseressen denkt, aan zomerliefdes op blanke stranden of aan Antonio Gaudi, het heeft allemaal te maken met passie. Zo ook de Spaanse keuken die behalve Paella en Tapas nog veel geheimen kent, geheimen vol passie.
De gerechten in dit boekje vinden hun oorsprong verspreid over het hele land, van de kusten tot het binnenland. Als u zich vast kleedt in rood en zwart, dan schenk ik de glazen vol met sangria.

 

 

Het boek is goed, lijkt niet te zijn gebruikt.

Spaanse keuken.

€ 2,50

Spaanse keuken.

€ 2,50

Simpelweg lekker spaanse keuken, meer dan 100 onmisbare recepten.

 

Het boekje is wat verkleurd.

Samenvatting

Ook uit onze keuken is gehakt niet meer weg te denken: het oerhollandse balletje gehakt, mals en simpel gekruid, heeft in de loop der jaren gezelschap gekregen van Indonesische perkedel en Mexicaanse taco's, maar ook van Italiaanse bolognesesaus. Voor Woensdag gehaktdag verzamelden Raya Lichansky en Ton de Zeeuw meer dan honderd recepten uit de hele wereld, zoals Griekse Souvlaki, Spaanse Albondigas en Poolse Kolduny.

 

Produktspecificatie:

Het boek is redelijk, het heeft wat gebruikssporen 

Samenvatting

Van piepers tot pasta - Recepten voor en door 3 generaties.
Jubileumkookboek van Blue Band (75 jaar), met recepten uit grootmoederstijd tot de modernste fusion-gerechten.

 

Produktspecificatie:

Het boek is in goede staat.

Gerechten beter bereiden - Mislukte gerechten redden - Voeding beter bewaren - Keukengerei optimaal - Gebruiken en onderhouden.

Hoe vermijd je dat paste plakt? Hoe pel je het beste asperges?  Meer dan 200 keukentips en -trucs geven een antwoord op alle vragen.

Zowel voor beginners als voor de echte keukenprins(es)!

Kookvrienden

€ 2,50

Kookvrienden

€ 2,50

Bewaarschrift voor de lekkerste recepten van/voor vrienden 

Produktspecificatie:

Het boekje is zo goed als nieuw

Samenvatting

Bella Italia in de keuken heerlijk, ook zonder vlees! Of het nu gaat om antipasti, tussen-, hoofdgerechten of desserts: de verfijnde recepten voor groenten, pasta en rijst all' italiana smaken naar zomer en zon en zorgen voor 'zin in vegetarisch'. Bovendien vindt u in dit boek vele praktische keukentips, een overzicht van kenmerkende ingrediënten en nuttige informatie over Italiaanse kaas en wijn.

 

Produktspecificatie:

Het boek is in goede staat.